Sorry...

Hallå Boggen! jag är så otroligt hemskt ledsen av min otroligt dåliga uppdatering. Men när vi komm upp till åre i lördags kväll så var jag helt slut. Orkade inte sparka upp datorn. Men resan upp hit gick bra. Har bara varit hemma idag, mitt knä funkar ju inte :(
Igår kväll så hittade jag en bok här uppe. Andreas Carlssons "Live to Win". Läste ut den idag. Den var faktiskt ganska bra. Lite små töntig ibland men värd att läsa.
Ikväll vid sjutiden kom min bonus syster upp med flyg. Trevligt Trevligt. Äntligen lite normalt sällskap. Hehe.
Hon skulle helt seriöst vara den perfekta flikvännen, ur ett killes perspektiv alltså. Hon är sporting, Gillar att titta på sport och är kunning om sport. Ganska så tipp topp.

Nu så ska jag lägga mig och läsa en deckare ifrån 1800-talet. Ha en fortsatt trevlig kväll alla vackra människor.

xx

You took somethinh perfect and painted it RED.

Nu drar jag snart till Åre. Är nästan färdigpackad. Hoppas eran natt var trevlig. själv sov jag. Men nu har jag inte tid mer, så vi hörs senare ikväll.
Peace

bild: flickr.com

Surfing??

God kväll mina vackra läsare. Hur har er dag varit?? förhoppningsvis bättre än min. jag har rensat mitt spotify konto. spellistor det vill säga. tog ca 3 timmar. därefter mitt inlägg om musik.

jag har funderat på om jag ska börja surfa. eller snarare jag vill lära mig surfa. men undra hur svårt det är? Eller så förlorar jag en arm eller ett ben. lite scary. har hittat ganska så sweeta surfresor på www.surfakademin.se . men de är galet dyra. Men tio dagar på ett surfparadis skulle inte vara så fel.


vad säger ni? vore det inte ganska så coolt om jag lärde mig surfa.

xx

My Choice!

    
         
    
   
    

Lite musik som alltid spelas hos mig. Vi börjar uppifrån till vänster och sedan tar oss ner.
Jeff Buckley. Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. Lykke Li. Daniel Gilbert. Håkan Hellström.
Marc Bolan. Tokio Hotel. Blue October. Coldplay. James Blunt.
James Morrison. José González. Kings of Leon. Lasse Lindh. Mando diao.
Markus Krunegård. Mika. The Fray. The Script. The Killers.
Thåström. Foo Fighters. Empire of the Sun. Owl City. Florence + the Machine.
Bombay bicycle Club. Biffy Clyro. Kasabian. Jamie T. The White Stripes.
och sist, men verkligen inte minst. JOY DIVISION!

om ngn vill känner shit vad jag vill lyssna på The script etc. Fråga på face eller maila mig på [email protected] så får du reda på den bästa musiken av just det bandet du är intresserad av.

xx

Poo: the last taboo

God morgon! är hemma idag. Mitt knä är ju cp sen igår. Kul. Men jag har köpt den senaste Vouge. Mkt bra läsning. specielt artikeln om bajs pch kvinnor. Väldigt intressant. Jag tycker att vi har en stor brist på svenska mode tidningar. Det finns ingen bra svensk mode tidning. jag läser bara brittiska, ibland amerikanska. Vouge och ELLE köper jag varje månad. men jag köper aldrig svenska. De suger. Jag ska nog starta en svensk mode tidning som äger. Men först så ska jag bygga ett sjukhus. Astrid Lindgrens har sjukt jobbiga transportsträckor(?). Och inga rullstolar. Va fan. Det var helt sjukt hur de slussade oss från avdelning till avdelning. utan rullstol. - poäng till Astrid Lindgrens byggstyrelse.

bild: jag med min älskade Vouge... Hhmmm.

Ha en bra dag!
xx

Shit Fuck!

Död åt Tengil! Fika åt folket!

och Jeff åt mig.


Nu räcker det.

Ni kommer fan inte tro vad jag har att berätta. Helt seriöst så vill ngn straffa mig. Idag på Gymnastiken så åker vi skridskor. jag ramlar. slår knät i isen och får hela min kropps tyngd på knät. Satan. Jag sätter mig vid sidan och täker att det går säkert över. icke. Min lärare får bära mig till en taxi som ska ta mig hem. väl hemma så kommer min pappa och kör mig till Astrid Lindgren. där sitter vi i 4 timmar. röntgas och skit. tillslut får vi beskedet. "inte sporta förens smärtan är over, det kan ta upp till 3 veckor". jävla helvete, på lördag drar jag till åre. och då kan jag inte åka skider. är så jävla satans sur. hur mkt otur kan man ha?

Dock en bra sak har hänt idag. Jag ska få tandställning! Är så jävla glad!

xx

Helt jävla otroligt!

ni kommer inte tro det. jag står i duschen och tvättar mitt ansikte. i'm minding my own bussines. men då känner gud att han vill straffar mig. av misstag så petar jag mig i näsan. med lillfingret. det vassa djävulsfingret. Hör och häpna, jag börjar böda näsblod! jag skämtar inte. och det vill inte sluta blöda. det bara blöder och blöder. helt jävla otroligt!

 

xx


Just Glow.

HALLÅ! hur mår ni denna vinter kväll? själv så är jag helt slut. håller på att somna. Åkte skidor i romme idag, var jätte roligt. En av de bästa dagarna på länge! Jag och rodel Fanny lekte på vägen hem med Svavel Sonjas kamera. det blev några riktigt fina bilder. så fort svavel Sonja har skickat dem till mig så kommer de upp på bloggen. Dock så var det sjukt kallt, men sol. backarna var as bra. perfekt pistade. Men romme alpins park och skogs åkning suger. men det blir Åre nästa vecka där det är bättre.
jag tänkte göra ett blogg inlägg i morse innan jag åkte men orkade inte. Hehe.

En fin bild på The Engelbrekts Gang! vi är ju för söta ;)

ska uppdatera bättre imorgon och då har jag förhoppningsvis också fått bilderna ifrån Svavel Sonja!

xx

plötsligt hamnar man väl under en spårvagn.

God kväll. sitter och sover typ. är grymt trött. hur har eran dag varit? bra hoppas jag. ska ju till romme imorgon. är sjukt taggad men bussen går 07.00. Helt sjukt ohumaniskt tidigt. ska dra fram kläderna ikväll och sedan bums i säng.
Satt idag men ett gäng vänner och små pratade om vad sjukt denna värld är. vi döms så efter vårat utseende. nu tänker antagligen 90% av er "men godmorgon smartass, redan" men det jag menar är följande:
idag, 10 minusgrader. jag drar på mig en stor fet fjällräven för att inte frysa. "Jävla fjortis" får man höra då och bitch blickar på tuben. Hallå, det är tio minus ute. jag sätter på mig en varm jacka och direkt får jag en stämpel på mig om vem jag är som person. Det är vansinnigt.
Ingen vet ju vilka vi är som personer bara av att titta på oss. Och alla dömer efter utseende. Alla.
Nu har ni ngt att tänka på inatt när ni ligger sömnlösa och vrider er i era sängar.

En webcam bild på mig. Sweet.

xx

Ehm...Det är döda djur bakom dig.

DÖÖÖÖÖÖD. Jag är typ sjuk :( Låter som en kratta och är jätte trött. just nu sitter hela klassen i datasal 1 och skriver uppsats. DÖÖÖÖÖÖD.  jag låste mitt inlägg jag skrev igår kväll nu och inser att det var sjukt osammanhängande. Hehe. sry.
Jag har upptäckt en stor sak idag, min kära vän Hax lyssnar på Jeff buckley! Galet, hon steg nu i mina ögon. Haha. Hans musik blir bara bättre och bättre var dag som går.

Amanda K. fyller år idag! GRATTIS BABE! Men tydligen tycker hon inte om att fylla år. konstigt va? Men fira ska vi i alla fall. Imorgon drar hela rama skolan till romme alpin. WIIIIIIII! Är sjukt taggad, åker även om min hälsa blir sämre. För skidor är fan det bästa som finns.

Nu ska jag skriva på min uppsats om tropiska cykloner.


xx


Greasy....?

God kväll. Haft en ganska så sweet dag idag. hade EN lektion! trodde jag hade två men icke. jätte skönt. kom hem för ca en timme sen. har varit på min dans. Vi fick vårat manus. vi ska göra Grease, men av copywrite skäl får den inte heta Grease, utan vi har döpt om den till Greasy... Jag vet, vi fick samma reaktion. Fettigt. Men vad ska man göra? Nothing.
Jag har även kommit på vad jag ska skriva om på geografin. Ligger ca två veckor efter alla andra. Bra gjort av mig.
Detta kommunaltrafiks problem stör mig allt mer och mer. fick vänta 40 minuter på min tunnelbana. jag bor mitt i stan. Helt sjukt!

  
Tre fina bilder till på kungen. Han är så bra.
God natt.

xx


Dream Brother.

Light a Candle:: Remembering Jeff Buckley
igår kväll var det error på blogg.se så jag kunde inte skriva ngt inlägg mina vänner. Men nu så är jag tillbaka :)
HERREGUD DET ÄR 20 MINUS GRADER!! vad är det för fel på denna planet? jag fryser ihjäl. har på mig tiotusen plagg men jag blir inte varmare för det...
som ni ser på bilden ovan så lyssnar jag för tillfället på min kung Jeff Buckley. För er som inte vet vem han är eller inte lyssnar på hans underbara toner så har ni missat ngt hårt. Han är grym, jag var sjukt stressad igår men så lyssnade jag på Mr. Buckley och han gjorde allt bra igen.
Talk to you later lovers.

xx

Who Cares?

Jag går ut i alla fall. orkar inte sitta inne hela dagen och dega. jag har precis tittat klart på filmen En kärlekshistoria. den är ifrån 70 talet och helt otrolgt as bra. den rekomenderar jag. så nu drömmer jag mig till stockholm på 70 talet och önskar jag var tonåring då istället för nu.  Haha. Bittert. vi ses.
xx


Hax otroligt fina peace tröja har jag på mig idag. Love you Hax :)

GOOD MORNING SWDEEEEDEN!!

Hallå! hade jätte kul igår , dock slutade kvällen med städning och fulla tonåringars föräldrar. Men skoj var det!
För ca 30 min sen så var jag helt inställd på att gå ut, men nu så sitter jag så bekvämt att jag tror jag stannar hemma istället. Hehe...
Det är inte storm längre! helt otroligt. men solen är borta. :'( snyft.

Här kommer en grym Lykke Li låt. den är så bra att den till och med blir dagens låt! dra på trissor ;)
http://www.youtube.com/watch?v=m57pX0neh68
 
Ha en fortsatt trevlig söndag älsklingar.


xx


UTGÅNG!



Såhär ser jag ut denna kväll. ska hem till min kompis Elsa. Hon har kalas.
Charlie är även där. kul!
ikväll är Stockholmns gator farliga. Watch Out!

xx

Det är typ storm...

Heej, det är storm! jag kom precis hem ifrån ett dop. Hela släkten, as tråååk. men vad ska man göra?



Här är två fina bilder på mig och min syster ^^


utanför mitt fönster. DET ÄR STORM!


sov gott mina små bönor.


bild: flickr.com

tack M!

http://www.youtube.com/watch?v=YHKuB85EgnI


bild:Flickr.com

Denna grymma låt visade M! mig och en del av the gang idag hos hax. kan inte sluta lyssna på den. den är bara såååå apigt grymt bra!


Hallå i stugan!

sitter hemma hos Hax och myser i kalle blomqvists tarm gaser. mmmmm....
de unga ska snart på bio och jag och svavel sonja ska hem. vi tar busssen.
vi hörs senare i natten.

xx

Hallå i stugan!

sitter med rodel-Fanny och svavel Sonja i hax rum i det vita huset ( fast det är egentligen kaffe latte huset). myser galet med kalle blomqvist prutt i luften och sving musik.

love ya bitches!

Peace

RSS 2.0