And there's something good coming

 
Hedvig var här förra helgen vilket var otroligt roligt! Bilderna talar ganska mycket för sig själva men jag hade en såndär helg som du bara kan ha med din bästis. Prata högt, skratta okontrollerbart, shoppa, beställa in konstiga drinkar, för stark mat och självklart massa bilder från toaletter på olika ställen. Tack bästa Hedvig för att du kom hit!
 
#imherbiggestfan
 
xx
 

You could be my luck

 
En lördag med james, han ville inte fångas på bild.
 
xx
 

More Fire

 
En ledig dag som jag spenderade i East Dulwich 
 
xx
 

101010

 
 
xx
 
 

RICHMOND

 
Söndag i Richmond men bästa Karolina som avslutades med traditional sunday roast. Att jag klarat mig hitills utan henne är för mig oförståligt. #wearefamily <3
 
xx
 
 

YOUR PEOPLE

mausspace | via Tumblr
Untitled | via Tumblr
La Petite Froe | via Facebook
daddy fucked me | via Tumblr
Lady Holmes
lan del rey
ComeBackToMe - saisonlune: (by Marlène G) | via Tumblr
 
November. | via Tumblr
Tumblr
flowers | via Facebook
NOW AND THEN (everelle: [Ingrid Bergman, photographer unknown])
the truth about our love | via Tumblr
 
xx

Hands in the air

 
Åkte till National History Museum häromdagen vilket var mycket roligt. Sedan gick jag en promenad i Hyde Park där denna kub installation fanns och Forntum&Mason hade fixat upp ett litet café inne i kuben. Ganska så coolt tycker jag. vad jag gillar med Hyde Park är att det är flera parker som blir Hyde Park så man har hästar och höbalar och runt nästa krök är det skog, variation. Det tackar vi för.
 
 
xx
 

South Kensington

 
Dejt med Caroline i South Kensington
 
xx
 
 

I could walk out but I wont

 
När man har sett alla Downton Abbey avsnitt och inte riktigt vet vad man ska göra med livet.
 
xx
 

Ping Pong

 
 
Jag och Caroline möttes upp i tisdags för välbehövd reload på restaurangen Ping Pong som är en favorit. Tackar Karolina hjärtligast för att hon tog med mig dit för någon vecka sedan.
 
xx
 

Family Sunday

 
I söndags så åkte jag till Regenst park för en promenad med Karolina som sedan gick över till lunch i Marylebone. På vår promenad från Regents Park så går vi förbi denna fina Hermés påse fylld med skräp, endast i London gott folk!
 
Söndagar är för mig den dagen i veckan då jag verkligen inte gillar att vara själv. Alla andra dagar i veckan är inga problem men just söndag är på något sett helig, dagen som ska spenderas med sin familj. Men jag är otroligt glad över att jag har Karolina, familj borta från familjen. 
 
xx
 

FREDAG 27/9

 
Fredag spenderades med Caroline. vi tog en promenad med lunch paus i Hyde Park för att sen lokalisera en av de svenska matbutikerna och sedan inhandla våra cravings. Mina bestod av äppelmos och fiskbullar medan Caroline köpte nyponsoppa och ostbågar. Sen Shoppade vi lite och avslutade med en Power Shake, Bra fredag helt enkelt.
 
xx
 

Now Is Exactly The Time

 
Min London Wifey, min familj borta från familjen, Karolina och jag hade en middagsdejt i China Town som avslutades med SNOG, frozen yogurt i SOHO som har väldigt cool interiör. 
 
xx
 

RSS 2.0