Jag tänker på dig ofta.


Lördag började med en tårtbit.

Sen bakade jag lite.

Mmm...

Det sågades träd.

Det började spöregna.

Sedan regnde det lite till.

Mat förberedelser.

Sedan mat.

Månen tittade fram.

Det blev söndag och solen steg.

Vi åkte lite båt på söndagen.

Min syster och resten av familjen badade. Inte jag.

Sitter och lyssnar på Patti Smith. Önskar att jag skulle till P&L. De blev för dyrt. Men tänk er vilken dröm. Snart så ska min syster få donken, Heter det äns så? Ja men ni vet internet klumpen man sätter i datorn. Bilderna är bättre sent än aldrig. De ärinte så bra men thats life suckers.

xx

I'll go get Berta.

Jag har som sagt varit hos mormor idag. Sprungit runt på söder. Jag är trött.

xx

Lets sing fo a broken future.

God morgon. Igår hade jag jätte svårt att sova. Det har gått ut på mig nu så jag är jätte trött.  Men ingen tid att klaga. Nu så ska jag in i badrummet och seda ta mig till mormor.

xx


Jaha.

Nyheten har antagligen nått all nu. Hultsfred är inställt. De har gått i konkurs. Jävla helvetes piss. Fy fan vad sugit. De berättar en vecka innan festivalen drar igång. Det är ju helt sjukt. Satan. Nu så funderar jag på att ra till p&L på fredag lördag. Då spelar de bästa banden. Ahhh, fan att allt skit ska hända.

xx

How we try.

Hallå. Förlåt mig för min dåliga uppdatering ikväll. Men sen kl halv 3 idag så har jag målat. Har inte rört mig från mitt rum. Jag har gjort färdigt en tava med ett hjärta på och jag har målat en kvinna vid namn Slam. Hon är en hjältinna och är målad utifrån mig. Hon blev inte så bra men jag gillar henne. Nu så ska jag äta glass och youtuba.

xx


We stand above you.

God morgon. Jag har sovit i typ 11 timmar. jätte skönt. Sitter nu med mina yber kliandebe och planerar dagen. Ska springa och köpa lite dukar, hönsnät och engångskameror. Haha. En rolig blanding. Min tänder gör as ont även efter en salig blandning tabletter. Hm... Får väll antagligen bli flytande föda för mig idag. Kul.

xx


Whene love gets dark.

 

 

Sov gott. Jag ska sova i en silkes pyjamas inatt. Baba, öppnade ett fönster, jag fick super flipp ocj jag fick en av hans pyjamases.

xx

Sweet jesus.

Den senaste timmen har inte varit bra för mig. Mina tänder värker, mina ben kliar och min dator krachade. Jävla helvete! Nu så har jag fått igång den men. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! JAG SKUKLLE VILJA SLÅ NGT RIKTIGT HÅRT! Fan v allt suger just nu. Men, precis så spelades Jeff Buckleys version av Hallelujah. Då blev det lite bättre. Jag är typ den enda i hela världen som fortfarande tycker den låten är bra. Självklart är den uttjatad men, Fy fan vad han gjorde den bra. Jag är ju ett big fan av original mannen Leonard Cohen men jeff tar låten högre. Han lyfter låten om jag får säga så. Nu så orkar jag inte ladda upp bilder till er. Ni får imorgon.

xx

Han har gjort det igen.

Bartholomew Cubbins video till 30stm Cloer to the edge är helt fantastisk. Jag såg den precis på tv för första gången nu och jag sitter nu med böta kinder och världens bästa rus genom kroppen. Videon var helt underbar. Perfekt för låten. Det finns ingensom han. Om ni inte sett den. SE DEN! Så simpel men ändå så bra. Jag blir insperarad.



Nu så ska jag snart bege mig till panduro för att köpa diverse grejor.

xx

See how they run.

Bad news. Mina myggbett är inte myggbett trot vi. Det kommer fler hela tiden. Gick till apoteket och damerna där trodde det var löss av ngt slag. Jävligt roligt. Men på benen? Va fan. Det händer alltid mig något! Jag orkar inte. Men nu så har ja smörjt in mig i någo salva ialla fall. Vi får se hur de blir. Om det inte blir bättre är det bara att åka till läkaren igen. Ha!

xx

If only that was me.

God morgn. Jag ska till tandläkaren snart. Är sukt trött. Hade svårt att somn inatt. Och en annan rolig grej som hänt ät att igår när jag vaknade så visade det satt ja hade nio myggbett från mitten av vänstra smalbenet och till fotankel. Kul. Men något som är roligare än de är att imorse när jag gick upp och tittade ner på mitt högra ben så hittar jag 16 myggbett runt knät och på låret och vaden. Skit kul!

xx

I blew that all with booze and lack of soul.

























Och de var den midsommaren. Snart kommer lördagen och idag upp.

xx

No shame.

Klockan är sent, eller snarare tidigt. Nästan 4. Haha. Jag såg solen gå ner och månen upp. Nu har månen gått ner och solen upp. Haha. Jag saknar Eddie. Vill vara med henne. EDDIE!
xx

You know I'll die.

God kväll. Här på Torö så har vi ätit, jag diskat och nu så jäser vi innan efterrätten. Idag så bakade jag lite mer men ni får imorgon då jag är hemma hos baba och med min egna fantastiiske dator se bilder från dessa dagar.

Jag har mest lyssnat på Mando Diao idag. Sitter på yourube och ser live spelningar med dem. Solade även idag. väldigt sönt att ligga och vila men samtidigt få lite sol på sig. Det fäldes även träd här idag. ytterst spännande. Nu så ska jag se på lite mer Mando Diao spelningar.


The Band!

xx


I'ts my state of grace.

Jag är så sjukt trött. Jag ligger och sover, ensam hemma. De andra har dragit ut med båtarna. Men de vill inte att Sidney springer runt själv på tomten. Grannen har katt. Ingen lyckad combo. Så de stänger in henne i mitt hus. Fem minuter går och hon börjar skälla. Jävla kracke. Jaha, så då drar hundjäveln upp mig. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag bliur fucking galen.
'
xx

I feel like reading my own vow.

Jag tycker om att min mor och syster har respekt för mig. Jag menar, om man väcker någon med att stå och slå och skrika på dens fönster har man ju väldigt mycket respekt för personen i fråga. Jävla flodhäsar. Men nu så står hon och flåsar mig i nacken. Jag ska baka tårta till kaffet sen.

xx

You don't have a baby.

Jag har haft en rolig kväll. Vi sitter på  vår altan och och helt plötsligt så utbryter min mamma, vad gör vår granne? Då tittar vi alla ut på vår vik och ser vår granne från andra sidan viken ro, varför ror han? Men inte nog med att han ror, utan han ror åt fel . Båten är vänd åt fel håll. Va fan. Vi skrattade så högt att an hörde och vände båten rätt. Då gick det snabbare kan jag säga. Hahaha, vilket jävla tard.

Jag sätter på comedy central och då är Eddie Ifft på. Han är hysterisk rolig. Jag skrattar så nu har jag typ fått en åkomma som gör jävligt ont. Det känns som om jag har glasfibrer som skär sönder mina lungor och innan dömmet i mig.

Det bästa han sa var, Du vill inte ha diarre och ha på dig en våtdräkt där blixtlåset är sönder. Det är ju helt fantastisk. HAHAHAHAHAHA!

xx

You left me in the dark.

Godnatt höll jag på att skriva men et ärinte natt än. Även om det vore himmlen med lite sömn så är det inte nu.  Haha. Vait md mormor hela dagen. Ganska okay faktiskt. Nu så ska jag packa till landet. Asso alla dessa jävla högtider vi svenskar har. Midsommar, kristihimmelfärd, påsk, julen och fan och hans moster. Vem bryr sig. Vårat samhälle styrs efter traditioner och kristendomen. Man praktisktaget tvingar folk till att fira hela skiten. Allt är ju stängt på dessa dagar. Vem bryr sig om påsk egentligen? Man ser det som en skön ledighet inge mer. Fy fan vd ja är trött på dem.

Ha en tevlig midsommar alla. Det blir min mammas dator som hänger med på landet i helgen. Förvänta er inget.

xx


The stars, The moon, The twilight.

Morgon, jag sov alldeles för lite inatt. Gick och och la mig vid halv ett. Somnade typ halv tre tre. Det gick nte att smna, så jävla jobbigt. Jag var jätte trött men sömnen vägrade komma. Sen imorse så vaknade jg första gången kl 7. helt utmattad. Så jävla jobbigt.


Nu så sitter jag och lyssnar på Florence inna jag ska bege mig mot mormor. Vi hörs senare idag/kväll.

xx

I love you.

God kväll. Sitter med Edward Sharpe i lurarna och njuter av kvällen. Efter att baba och jag ätit så drog jag till slussen för att möta upp Ville. Han visade väge till "Vitan" som det kallas där vi träffde andra människor. Vi gick därifrån ganska snabbt, gick promenad på söder med en kaffe paus. Väldigt trevligt. Det var så SJUKT mycket folk i "Vitan". Orkar inte med de. Men tur att man har en vän som följer än vart man än går. Haha. Nu ska jag sova för imorgon är det sjukhuset med mormor.

xx

With or without love.


eF

Dr. S och M!

Eddie

Dr. S

M!

GOD DAG! jag är hemma hos baba. Har äntligen laddat upp mobilbilderna till datorn. Så bilderna ovan är från min telefon. Därför deras utmärkta kvalité. Haha. Ikväll så möter jag upp Ville och vi ska hitta på något roligt att göra. Innan dess så ska jag till stadsbiblioteket för att lämna böcker och äta middag med baba.

http://www.youtube.com/watch?v=vhuMjv5M5WI

xx

This is shit!

Jag tittar på världens sämsta film.

I am.

God natt. Det börjar ljusna. Underbart! Haha, ar suttit och tittat på hästfilmer nästan hela kvällen men mot slutet nu så har jag lyssnat på lite mörk grunge musik. Haha. Ja har tittat på live spelningar med The Pretty Reckless. Ett av mina nyfunna favoritband.

En lite små cool bild på deras frontfigur Taylor Momsen.

Haha, här stter jag och berättar om ett typ grunge bandmen så får ni en youtube länk till typ indie rock. Sweet. (ignorera den urlama videon, men den enda versionen jag hittar är med den videon. Suck!)
http://www.youtube.com/watch?v=JzLtwvZr-nE

xx

Every house not a home.

God eftermiddag. Åt lunch med mor och Gudmor. Jag fick en grymt cool tröja av min gudmor. Jag och mor min gick till kreatima och köpte ett nytt ritblock och ny färgpennor. Jag fick det största. 72 pennor, torra och de är fantastiska. Men jag mådde skit dåligt. Orkade knappt stå upp. Så jag drog hem efter det. Har nu suttit och målat i några timmar. Jag blir lugn av det. Får skingra tankarna ett tag och bara fokusera på det jag målar. Lysnade under tiden på Band of horses och Edward Sharpe. Nu så är mormor påväg hit med min syster och vi ska äta middag typ.


Dålig webcam bild på tröjan jag fick.

xx

We steal a perfect moment.

God morgon. Jag är helt jävla död. Sov 7 timmar inatt. Nu vill jag lägga mig ner i ett mörkt rum och dra ett täcka över mitt huvud. Men NEJ! Nu så ska man på lunch och vara trevlig. Suck. Dock så ska jag få nya pennor. Vilket är båda kul och behövande. Nu ska jag dra på mig de äckligaste kläderna jag har och bara va.

xx


PPP.

Jag har spenderat kvällen med att titta på mer dansfilmer. Dans är min passion och det finns inget bättre än att titta på det. En till streetdans film och sedan två balett filmer. Balett sitter i benmärgen på mig och jag absolut älskar att titta på när en vacker, slank och välfotad ballerina utföra det. Men nu så ska jag sova. Imorgon är det lunch med min gudmor och mor igen.

xx


Check this out.

Imorse när jag vaknade så fick jag reda på att jag ska äta lunch med min mor och syster. Jaha, det var bara att hoppa i kläderna och sätta sig på tuben mot stan. Vi åt lunch på East och efter det så gick vi runt på stan och tittade i butiker. Jag hittade en ny väska jag ska köpa, den är en orange dröm... Vi splittade på oss och jag drog vidare till Old Touch och butikerna på den gatan. Köpte en ny brun skin väska. Kl slår sex och jag möter mor min för middag. Vi springer sedan till sergel bion och ser den nya spännande dans filmen Street Dance! Det är en av de töntigaste filmerna jag någonsin sett. Det var inge fel på själva dansen men ploten sög hårt. Haha.


xx

Things I wanna do.



Jag har kommit underfun med att de personer jag ser upp till, mina idoler om så vill sägas är mestadels män. Utom denna fantastiske kvinna. Patti Smith. Jag älskar hennes musik, poesi och konst. Hon har verkligen inte begränsat sig som nästan alla nuförtiden gör. Varför hålla sig till en konstform när man kan utöva hur många man vill? Hon har verkligen levt livet. Jag önskar att jag hade varit samma geneation som henne. Förstå vilken underbar grej. Jag är verkligen inte otacksam för livet jag har fått men det är svårare att leva efter mina värderingar i denna dag än för 50-40 år sedan. Väldigt många säger att rock n' rollen är förbi, men egentligen så är den bara över för de som inte omfamnar den. Jag respekterar de som lever efter Carolina Gynnings och Blondinbellas lifstil men det är inte något för alla. Jag lockas verkligen inte till den.

Nu så ska jag sova. Imorgon så ska jag lämna tillbaka böcker, titta på vackra klänningar och bäst av allt, träffa Ville.

xx

She came with flowers in her arms.

Jag sitter i rosa fotbolls strumper, Turkosa latte mamma byxor, min Hendrix tröja och pudel hår. Jag känner mig en anning bortkommen. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. Hm... Jag orkar inte ladda upp bilderna jag tog i helgen. Men ni kan få en.



Haha.

xx

All I can think of.

Idag ska vi åka hem! Hallelujah, så jävla skönt, dock kom jag på att imorgon så ska jag antagligen till min tandläkare och spänna. Inte så kul men kl fyra imorgon sås ska jag träffa ville! Det ska bli kul. Nu så sitter jag och lyssnar på Mando diao och drömmer om prinsar.

xx

Are you ready Steve?

Idag har jag suttit bänkad framför tv:n. Jag har intre bryt mig speciekt nycket om det kungliga bröllopet men idag så kändes det bra att titta på det. Jag har en förkärlek till kungligheter. Prinsar, prinsessor och kungariken. Jag är väldigt klassik på det sättet. Riktigt tjejig, Men vem bryr sig? Jag har suttit och drömt mig bort framför de helt fantastiska klänningar och juveler. Jag absolut älskade när man såg alla kungligheter gå på blå mattan.  Och i kyrkan, väldigt fint. När Björn Skifs och Agnes sjöng var jätte vackert. Dock så var deras båttur till slottet lite lång tycker jag. Men när de begav sig till tårtan så var det många fina stunder, och Daniels tal var jättebra. Vägen till dansen var bra utgjord, Med romeo och julia kören. Victoria var ju jätte vacker ikväll, hon har faktiskt inte benstommen på sin sida men hon var verkligen väldigt vacker ikväll. Men två kvinnor som jag tycker är vackrast på hela bröllopet är vår egen prinsessan Madeleine och kronprinsessan Mary av Danmark. De kvinnorna har verkligen benstommen på sin sida. Dansen var fin, Roligt hur Victoria försökte vinka igång sin far, mor och svärföräldrar till dans. Även kul att andra låten var en Evert Taube låt.

Hahaha, jag måste verkligen skaffa mig ett liv. Morgondagen kommer spenderas med telefonen vid örat och mormor på andra sidan linjen. Hon har redan ringt och frågat mamma om jag kollar in klänningarna, hon vill disskutera dem imorgon. Och jag är helt klart på. Jagmenar vem är inte bättre att prata monarki med än mormor? Jag vill också höra hennes åsikt om Engelska kungahuset. Jag tycker personligen att det var otroligt dåligt av dem att de skickar prins Charles bror Edward till sveriges tronföljares bröllop. Charles, William och Harry är i Sydafrika för att titta på fotboll. England spelade inte nes ikväll. Så sjukt dålig stil!

Ja, ni hör ju hur jag bablar på. Det blir nog ett låångt samtal imorgon med mormor.

Ps. Tyckte inte ni också att Prins Carl Philip var riktigt stilig ikväll?

xx

"Rebecca".

xx


I think I'll go to bed now.

God kväll. Jag har arbetat i 13 timmar. Jag är helt slut. Dock så kommer min plånbok tycka om det. Hehe. Jag har även lyckats skära mig på tummen. Bra jennifer! En annan rolig grej är att påväg till vår lilla mat butik härute så stötte vi på en stor älg som stod och chillade i skogen. Nej, nu är jag så trött att jag ska sova. Vi hörs imorgon.

xx

I don't have the right to tell you that.

Nu så ska jag äta lite frukost innan jag packar en väska. Ska till landet, min mamma ska ha sitt kontor där på fredag. Jag ska jobba. Så det blir nog inte så många blogg inlägg de närmaste två dagarna. Men ni får ursäkta. Måste även hinna springa till apoteket i fältan innan vi drar. Jag har slut på mina tabletter. Inte bra alls. Men jag kan tänka mig att det blir lite små fina bilder denna helg. Så vi ses när vi ses.



xx

Forever more.

God morgon. Jag är så jävla trött. Herregud. Jag behöver sova.

xx

New York got the history.

God kväll. Kom för en stund sen hem från min kusin. Vi hade jätte trevligt. Åt väldigt god mat och tittade på fina fotografier. Idag så träffade jag ju Sara och vi åt lunch på vetekattens innegård. Mycket trevligt ställe. Sedan gick vi runt och tittade i butiker. Jag köpte nästan allt jag såg, hehe. Nu så ser jag på SYTYCD. See you.









xx

Nu ska jag på middag hos min kusin fast han är mer som en bror för mig.

xx


I won't be at the phone.

God morgon. Sitter i soffan och tittar på lite musikvideos. Igår gick jag och lade mig väldigt sent så ni fick inget natt inlägg. Förlåt. Men idag så ska jag ha med mig min kamera och då får ni bilder senare idag! HURRA! Hehe. Idag så ska jag träffa fina Sara och vi ska äta lunch tillsammans. Efter det så ska jag gå till diverse butiker och jag kläder. Men nu så ska jag äta frukost.

xx


På med badkläderna.

Idag så har jag hjälpt min mormor hela jävla daGEN. Men jag har köpt två böcker och ett elastinband. Jag lagade god middag åt min mormor och efter det tittade vi i gamla fotoalbum som hade bilder från så tidigt som 1901. Det var väldigt coolt kan jag berätta. Jag ville så gärna fota men dum som jag är så glömde jag kameran hemma. Dumma, dumma jenna!










VÄBBKAMM.

xx





















































To rise above.

God natt, Nu så ska jag lägga mig. Är så satans trött. Fick ett jätte fint halsband av min mor idag. Det ska jag ha på mig imorgon! Har tittat på tv och ätit popcorn med päron ikväll. En riktigt god kombination. Nu så sluter mina ögon sig. Sweet dreams are made of these.

Skivan jag köpte i lördags. En av de bättre omslagen genom tiderna tycker jag.

xx

Rock around the clock.

Idag har jag slitit. Städade i sju timmar streck. Ni kan inte ana hur det skiner hemma hos baba. Men ändå hann jag inte göra mitt eget rum. Det får bli någon annan dag. Imorgon så ska jag hjälpa min gamle mormor. Denna vecka har börjat bra tycker min plånbok. Pengar idag, pengar imorgon och på frdag lördag. Så sjukt nice! Haha. Dock så tar det på mitt sociala liv. Hm... Vem bryr sig.

Nu ska jag konsentrera mig på ett tv program på kulturkanalen.

xx

Det krävs mera än så, för att skilja oss två.

Den är kvällen har varit ytterst intressant kan jag säga. Så jag gör mig klar för att dra till carro som har en typ födelsedags grej. Möter upp mina vänner i tuben och vi åker ut dit. Det ligger ut åt helvete för att börja med. När vi väl kommit hem till henne så är det en pinsam stämning. Ingen vet riktigt vad de ska göra. Efter typ en timme så får vi pizza och stämningen lättar upp. Kl blir typ åtta och nu så ska vi tydligen gå och möta en grupp människor och sätta oss på typ ett berg för att festa. Under hela denna tid så regnar det och är svin kallt. Vi sitter på detta berg och några bekanta kommer. De har hamnat i slagsmål. En kille har fått näsan krossad och blöder. Fint, det känns tryggt. Jag och William som ska jobba imorgon bestämmer oss för att gå. Vi tackar carro och går ner för berget där några arga förortsbarn vill mucka gräl. Calle, Viktor och Krille ansluter sig till oss. Vi är alla skit skraja. William tuggar på om att bara gå rakt fram och inte titta på någon av dem. Vi alla fyra är östermalms ungar och det syns kan jag berätta. Vi är nära tuben och ser att tunnelbannan saktar in till spåret. Helvete, det är bara att springa. Vi springer och kastar oss över spärrarna. YES! Vi hinner med tåget. Äntligen på väg hem. Har nog aldrig sprungit så snabbt för att hinna med något. Men vi alla ville hem. Hem, Hem, Hem.

Stannar på seven och köper B&J. Kommer hem, slår upp ett glas päron cider tar min glass och sätter  på Harry Potter. Äntligen hemma i säkra kvarteren.


Sov gott. Ska städa hemma imorgon mot betalning. Väldit trevlogt med klirr i fickan igen.

xx

Baby, Du är vägen ut.

God eftermiddag, nu så sitter jag och lyssnar på Markus Krunegård. Han har alltid en sång med text som passar till alla tillfällen. Har målat naglarna godis lila, mmmm. Haha. Jag måste få berätta om mina matintagning idag. En två dagar gammal cheese burgare från mc, en tysk smothie, en banan och en glass. He. Och ikväll blir det  tydligen pizza med tårta. En kombination jag inte hunnit testa ännu. Jag lovar att återberätta hur det smakade.

xx

This is our story.

God morgon. Jag vaknade för några timmar sedan och är nu utsvulten. Har inte ätit något... Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ahhh! Jag vill baka en tårta. Hmm... Nej nu får det vara nog. Jag ska bege mig till köket.

xx

You make me shiver.

God natt. Nu så sträcker jag mig mot sänglampan och drar ner rullgardinen. Jag har tittat på första hälften av Beverly Hills 90210. En av mina absoluta favorit program. Haha. planerar att sova ytterst länge imorgon. Eller så går jag upp vid åtta. Only time will tell.

xx

"Rekommenderas".

Jag har köpt de vackraste skorna någonsin. De är ett par svarta enkla gubbskor i skin, matta. Sen gick jag till Bengans och löpte två skivor. Up from below och Infinate arms. AHHHH! Nu så tar vi det lugnt och inväntar ngt spännande som förhoppningsvis händer.

xx

Thats not my son.

God morgon. Jag har precis ätit frukost och ska snart bege mig in i duchen. Idag ska jag ut på staden med min baba. Vi ska köpa fina saker till mig. Haha.

xx

You found me.

Lyssnar på akustiska versoner av mina favorit låtar. Specielt How we walk med gustaf norén. Den är så bra! En annan rolig grej som hänt ikväll är att jag fått reda på att på söndag är det kalas hemma hos Carro Barro. Fett najs, jag är sjukt taggad! Hahaha.


Bild på the one and only!

Sov gott nu så ses vi imorgon.

xx

All shook up.

Hallå! Har mat i magen och laddar upp videos till youtube. Och gissa vilken artist jag lyssnar på, ni kan nog gissa rätt om ni tittar på min rubrik....... Oh ja! Ni gissade rätt, Elvis Presley. Man kan inte vara stilla när man hör hans ljuva stämma mixat med ett skönt beat.



xx

You'll know when morning comes.

God eftermiddag. Jag är så sjukt trött, vaknade imorde av bebisskrik. Va fan! Håll tyst på ungjävel när jag försöker sova. Igår var alldeles underbart. Jag och några underbara vänner levde livet. Jag sov hos Eddie och vi släckte lampan kl 4 imorse typ och blev väckta kl 11. Fy fan. Nu så sitter jag och dricker kaffe och trycker i mig kanelbullar. Mmm.

Vi började ju hemma hos Stephie i gamla stan. Hon har en helt fantastisk taklägenhet. Sen vid typ nio drog vi till Djurgården och stannade där nästan hela kvällen. Men vid halv 2 så kom farbror blå och då var det bara att fly fältet. Haha, jag och Eddie sprang som satan. Nu kommer bilder från gårdagen men jag hoppas att nu ursäktar. Jag tog inga bilder efter vi gick hemifrån Stephie. Jag levde livet.



















Ps. Det tod as lång tid att ladda upp bilderna. Fick blogg.se

xx


We're in Miami bitch.

Yoyo! Chillar galet hemma hos Stephani. Skolavslutning idag, så sjukt skönt. Vi lyssnar på bra musik och har det allmänt skönt. Inga tårar idag! ikväll är det spåra galet som gäller. See you
xx

This song is about rehab, hope you like it.

Sitter och tittar på Håkan. Blir alldeles svag inombords. Fan vad den mannen betyder mycket för mig. Imorgon slutar jag nian. Jag vet  inte riktigt vad jag ska säga er. Det är slutet på början. Nu kan jag leva mitt liv.

Sov gott.

xx

Out of the blue and in to the black.


Min outfit.

Kompisar

Fina Julia strålade.

Eddies profil.

Glada gossar.

Kärlek vid matbordet.

Jag är lite uttråkad.

Det är roligt att fotografera fina människor, Som Eddie.

Älskade Hax visar var skåpet ska stå.

Sofia är ytterst chockad över något.

Nu lyssnar jag på Edward Sharpe och drömmer mig bort. Åhh, vad de är bra. Här är balbilder ovan alla är tagna av mig utom den på mig. Hehe.

Nu ska jag gå ut ett par skor.

xx

i'm gonna get you in my bed boy.

God eftermiddag. Jag är nu ny duchad och sminkad det enda som återstår är kläderna. Lyssnar på 70-tals Hippie rock. Bästa musiken!! Ni får se bilder senare.

xx

I felt stupid.

Nu ska jag sova. Åh jag är så trött på att inte höra hemma i min tid. Hur kommer det sig att man kan vara född i fel tid? Jag önskar att man kunde välja när man föddes. Hmm. Imorgon är det bal emn jag ser inte fram emot det. Bara att klä upp mig.

xx

We're going to make you SCREAM!







Hälsningar från lermonsterpåhöjden

xx

Tourism.

God morgon. Sitter färdig att gå men är en timme för tidig. Suck. Idag har jag so redovisning som jag skiter i totalt men det är en grupp grej och man får ju inte svika laget. Är ganska trött trots att jag har sovit länge, fan vad jag är konstig. Nu ska jag titta på tv.

xx

Kiss me.

The lovers on the public benches Les amoureux des bancs publics by jmvnoos in Paris.
http://www.flickr.com/photos/jmvnoos/2649700447/

Ge mig kärlek så jag kan leva ett liv utan synd. Ta mig till en plats där jag hör hemma. Ta mig dit så jag inte behöver vandra dagar i smärta. Låt kärleken slå rot och bära mig till den plats där vindarna stannar upp.

Just nu vill jag bara bort härifrån. Sov sött ni som kan.

xx


Oh lord.

Mitt internet bestämde sig igår natt att inte fungera längre. Nu startade det igen. va fan!? Igår kväll kom Eddie förbi bara så där och åt middag med oss. Sen gick vi en promenad för att sedan se på Elizabethtown, Panic room. Sen gick hon och jag fortsatte att se på Almost famous. En as bra film enligt mig. Idag har jag köpt nya skor till på torsdag och sett hela My So-Called Life, En väldigt bra tv serie som gick en säsong innan de la ner.



xx

My baby is back.

God eftermiddag. Det var ett  tag sen men jag har haft de sämsta och de bästa stunderna de senaste dagarna. I torsdags så sög skolan som vanligt men på kvällen jobbade jag. Klir i fickan. Väldigt skönt att ha lite pengar igen. I fredags så Var skolan cp som vanligt men med franska gruppen gick vi till petit france på kungsholmen. Dit måste ni gå. Ett litet underbart ställe på John ericssonsgata. Efter det drog jag hem en snabbis för att byta om. sen mötte jag Nic på Odenplan och vi satte oss på en buss som tog oss till Gröna Lund. Föt där så spelade Mando Diao! Jag och Nic satt i tre timmar och väntade men det var lätt värt det. För vi kom jätte långt fram och det var helt fantastiskt. Jag har sett dem förut men de är bara så bra. Hax, Dr. S och Sofia kom till oss efter ett tag men de gav upp när konserten började. När jag och Nic är påväg hem så säger hon att hon ska på en fest som hennes syster har ute på röda linjen. Jag får följa med! Så en till snabb runda hemma, denna gång så duchade vi, innan vi sätter oss på ett tåg som tar oss till Axelsberg. Där irrar vi runt bland villor innan vi hittar rätt. Sköna människor och en härlig stämning är ett bra recept på en fest. Vid Kvart i två så sätter vi oss i en taxi och åker hem.

Idag försover jag mig! Vet dock inte riktigt hur man kan försova sig på en helg då man inte ska göra ngt specielt men. Jag och baba går ut på staden i hopp om att hitta skolavslutningskläder. Efter ett antal timmars sökande ger vi upp och börjar gå hemmåt. Men vi stannar på Beyond Retro för att titta där. När vi går ner för trappan är musik så grymt hög att de inte kan vara ngt annat en ett live band. Baba blir överlycklig och sätter sig precis bredvid musikerna som spelar gammal rock blues. Det svänger är allt jag kan säga. Under den underbar stunden vi är där så hittar jag klänningen, väskan och skärpet. Kan det bli bättre?

Men de kan det. Min baba som pratar med allt och alla börjar självklart prata med bandet. Och de skulle spela ikväll på Wirströmspub som är ett ställe i gamla stan. Då visar det sig att när min baba var 16-17 jobbade han där varje fredag kväll. Och han jobbade i garderoben, baren och hör här. Han jobbade som fördansare. Först ville jag inte veta vad de var men det visade sig vara en kille som bjöd upp tjejer och såg till at dansen började. Jaha. Han har levt livet.

Nu så ska vi äta hamburgare och dricka pomac.

xx

You can't steal my love.

God kväll. Ska snart börja dra mig. Är väldans trött. http://www.youtube.com/watch?v=31wgA_FOdjo Bra Mando Diao låt. Och dem ska jag se på fredag. ÄR AS TAGGAD!! Gick ut på staden och köpte ett par nya strumpbyxor på sen eftermiddagen. På väg hem så var det glada studenter som badade i föntänen vid sergelstorg. Då började jag le med hela annsiktet. Oj va de var lyckliga. Sen utanför sergel biografen stötte jag på några fina vänner som ska sova där inatt för att få ngr vip biljetter eller ngt. Forstod inte riktigt. Men, men.

en så fin låt med den bästa videon: http://www.youtube.com/watch?v=-F60fx-kois

Sov gott nu. vi ses.

xx

I got nothing to loose.

God eftermiddag. Har gjort klart mitt teknik arbete och ätit mitt första äpple sen jag fick tandställning. Vil gå på bio men vet inte om det blir ngt med det.

Min klass spelade paintball idag och jag tycker det är en sjuk lek. Man springer runt på en bana med skutvapen och leker krig. Jag ser inte det roliga i det. Jag är personligen helt emot krig och vapen. Hur tänker mina lärare när de tar med hela klassen ut i skogen, ger oss skutvapen och bildar lag. Och hela poängen med leken är att "döda" så många som möjligt ur det andra laget. Folk ligger och trycker bakom stenar och träd i hopp om att inte bli träffade. Är det bara jag som tycker det är en galen lek. Detta händer i flera delar av världen men då har man riktig ammunition istället för färg kulor. Och då kan man dö när man blir träffad. Det är sjukt.




Är det bara jag som tycker såhär?

xx

Heavens door.

Godd natt. Imorgon så är det paintball med klassen. Ska bli intressant. Sushi gjorde gott och har lyssnat på MCR, Good Charlotte, 30stm och Simpel plan hela kvällen. Underbart. De är just de banden man vill lyssna på en dag som denna.

xx

It is worse to listen.

  

wEBcAm.

Nu ska jag äta sushi. Förhoppningsvis blir kvällen bra då. Har varit kreativ hela eftermiddagen. Skolan sööööög. Vill aldrig mer gå dit. Vissa människor är inte emnade för skolan.

xx

RSS 2.0