Something I have never touched before.

Är så satans trött. Imorgon har vi en helt onödigt dag. Inget viktigt. Men jag ska göra ett prov och vet inte när så jag måste gå hela dagen då. Har suttit i tre timmar med mitt jävla teknik projekt och vill nu spy över det. Skolan tar över mitt liv! Jag blir galen.

Nu ska jag youtuba och sedan sova.

xx

Är det inte ngt annat nu?

Hallå! Idag har det varit en bra dag. Började med bio. sedan två timmars lunch i hummlan. Sedan en timmes lektion. Efter det så drog jag och några brudar på staden. Har köpt en fin vit kofta idag och sett två par to die for skor. Åherregud, jag måste ha dem. Har även sett en fin blommig klänning. Nu väntar middag och youtube.

xx

Wig Wam Wam.

Är nu instalerad hos baba. Har varit en lång dag.













En salig blandning av vildr från min helg. De är alla tagna av mig.

Sov gott Kompisar. Imorgon är det tema kärlek med bio på morgonen. Fett soft!!!!

xx


In the air around me, Hold on.

Glad morsdag! Smart som jag är så löste jag mitt lilla problem. Hehe. Igårkväll så var jag så trött när jag skulle gå och lägga mig att jag inte orkade skriva ett litet inlägg åt er. Forrest Gump gick igår på tv så den såg jag. väldigt bra film. Satt även innan middagen igår och lagade kläder. Fy fan vad jag har ont i ryggen och nacken efter det. Nu så ska jag lyssna på lite Dolly Parton och äta frukost.

xx

Why, Why?

God sen eftermiddag mina vänner. Har börjat städa mitt rum här ute och skissar på nya idéer till det. Ska ändra runt och så. Har även hittat mina föräldrars bröllposfoto. Mycket fint. I min ytterst lilla bokhylla så har jag hittat gamla böcker från min mammas tidiga år. Det är bara jag som upskattar dem har jag förståt. Avslutade precis en mycket sen lunch med makrill och cheddarsmörgåsar och kaffe. Vi norpade även mina kakor jag bakade imorse. Men nu så hinner jag inte berätta mer för jag ska baka Nunnor som är syndigt goda.

xx

I know it can be scary.

God eftermiddag. Jag är fast på landet.  Ågår somnade jag tidigt och imorse gick jag upp för att baka. Har nu lyssnat till Lugna favoriter i några timmar men det hör lixom till baka på landet. För tio minuter sedan öste regnet ner och jag blev lite glad inombords men nu skiner solen. Jaha, då var den eftermiddagen förstörd. Min syster åker bort ikväll så vid frukosten tar hon fram ett paket och säger "Glad morsdag mamma". Fuck! Imorgon är det morsdag och min syster kände att hon inte ville säga ngt till mig så nu är jag utan ngn present. Inte bra. Och sa jag att jag är fast på landet med en timme till närmaste civilisation? Jävla satan. Nu sitter jag fan i skiten.









Jag känner lite blandade kännslor just nu.

xx

It's going down.


Fuck normal. I'm a rebel.

Jag har haft de sämsta dagarna på en väldigt lång jävla tid. Låt hela skiten brinna för fan.
http://www.youtube.com/watch?v=jfX6WTOmt5E&feature=related

xx


!

JÄVLA SATANS HELVETE! JAG SKRIVER ETT LÅNGT JÄVLA INLÄGG OM MINA SENASTE DAGAR MEN DÅ KÄNNER JÄVLA BLOGG.SE ÄCKLET ATT DEN INTE VILL SPARA DET UTAN LOGGAR UT MIG ISTÄLLET. JÄVLA FANSKAP. JAG BLIR HELT JÄVLA GALEN, NU FÅR DET FAN TA OCH RÄCKA MED DENNA SKIT SOM HELA TIDEN SKA HÄNDA MIG.



Visible care.

Jag återkommer snart.

xx

O.C.D.

God kväll. Fick ett ryck och skrubbade båda badrummen och mitt rum för ca 2 timmar sen. Nu glänser de. Jag vet inte vad de är med mig men jag blir fulkomligt galen om det är för skräpigt i badrummen, köket, hallen och vardagsrummet men inte mitt rum. Dock så får jag ibland en spasm som gör ordning rummet men jag har inte samma behov av att det ska vara fint och städat som de andra rummen. Hmmm.... Jag tar mig en funderare på det. Nu när jag städat klart så har jag gjort en kopp te och ska se ett avsnitt av Criminal minds innan jag går och lägger mig. Vi får se om vi ses.

xx

They make in every lake a space.

Hallå. Hur mår ni? Själv så har jag det bra. När jag kom hem från skolan gick jag en promenad med Sidney. Var trevligt med en stund tystnad och natur. Herregud trodde nog aldrig att jag skulle säga något sådant. Haha. Efter det såg jag Shakespeare in love. Den är jätte bra. Nu lyssnar jag på Parliament of fowls på audio. Haha, det är något nytt. Ska plugga biologi alldeles strax men inte riktigt än.



xx

She lives on a hill.

Till kvällens slut och mörkrets inbrott så ger jag er en dikt av Chaucer. sov gott.

A garden saw I, full of blossomy boughs
    Upon a river, in a green mead,
    There as sweetness evermore enough is,
    With flowers white, blue, yellow, and red,
    And cold well-streams, nothing dead,
    That swimming full of small fishes light,
    With fins red and scales silver bright.

    On every bough the birds heard I sing,
    With voice of angels in their harmony;
    Some busied themselves birds forth to bring;
    The little coneys to here play did hie.
    And further all about I could see
    The dread filled roe, the buck, the hart and hind,
    Squirrels, and beasts small of gentle kind.

    Of instruments of strings in accord
    Heard I so play a ravishing sweetness,
    That God, that maker is of all and lord,
    Had heard never better, as I guess.
    Therewith a wind, scarcely it might be less,
    Made in the leaves green a noise soft
    Accordant to the fowls' song aloft.

    Th'air of that place so a-temperate was
    That never was grievance of hot nor cold.
    There wax also every wholesome spice and grass;
    No man may there wax sick nor old;
    Yet was there joy more a thousandfold
    Than man can tell; never would it be night,
    But always clear day to any man's sight.

xx


Take me higher, see the vision.

God eftermiddag. Min dag har varit bra. Efter skolan satt jag eF och Nic i solen, frosade och pratade om snygga killar. Väldigt trevligt. Men innan det så hände en annan rolig grej. Jag hittade min vän Ninos huvud bonad. Nu är den i mina ägor.






Dålig Webbcam kvalité men det får duga.

xx

"Little bastard"

Jag har precis tittat på filmen James Dean. Den är helt fantastisk. Ni bara måste se den.



sov gott,

xx

I love you, and only you.

Finaste vädret på länge. Alldeles grått och blöt. Åskväder. Jag absolut älskar sådanthär väder. Finns inget väder jag föredrar framför detta. Har pluggat franska på morgonen och litteratur historia. Nu så ska jag vara kulturell och titta på Tristan & Isolde.



xx

Do you like it like that?





Sonja var grasiös. Jag var allmänt grotesk och äcklig. Ska man äta skagen på första dejten? Nej.

xx

Change of plans.

Ändrade planer gott folk. Jag och Dr. S stannar hemma. Det blir skagen på min balkong istället. Hade.



xx

Go down.

God eftermiddag. Har varit ute på staden idag och kollat runt lite. Sedan ringde Eddie och frågade om jag ville följa med på en cykeltur. Jag tackade ja och vi cyklade runt djurgården. Nu så ska jag packa picnic för fest på gärdet. Vi är ett gäng som ska gå dit.

Vi ses senare ikväll.

xx

On my way back home.

God morgon. Har pluggat svenska och ätit frukost. Mums. Nu så ska jag dusha och titta sista GG avsnittet.

xx

Det finns ingen väg tillbaka.



Sov gott.

xx


Saints who don't wanna be found.

God kväll. sitter och lyssnar på Band of horses. ska snart se lite GG. Haha. Ja, som sagt så sov ja hemma hos Hax igår. Hon och sofia var dock på student skiva halva natten men det var lungan. Vi hade fett mys tills de gick. Och då gick jag och lade mig. Hax var fisk som bilden illustrerar. Sofia var apa. HELT OTROLIGT KUL, BE HENNE GÖRA AP LJUD OCH DU KOMMER DÖ AV SKRATT. He.

Så, nu är ni mycket nöjda får jag hoppas. Väldigt fina bilder. Haha. Alla bilder i det föregående inlägget är tagna av mig.

xx


A dirty little thing.



















Små, fina ögonblick i mitt liv de senaste 36 h.

xx


Orginaldelar.











xx

Stay a while.

Nu så går jag och lägger mig. Sov gott.

xx

Va fan eF.

God eftermiddag. Har precis kollat på vår engelska video.
Del 1:http://www.youtube.com/watch?v=g4DMwIbkwaU
Del 2:http://www.youtube.com/watch?v=cWWytdW23lQ&feature=related

Åherregud! Vad är detta?!

Ohhh, Jag var hemma hos baba idag efter skolan och skulle hämta min kamera sladd. När jag går därifrån så har jag med mig halva garderoben men självklart inte sladde. PSYKBRYT! Jag orkar inte mer nu. Så inga bilder för er idag men imorgon så fan ska jag hämta sladden.

xx


GOD NATT!

.

Baby when the light goes out.

God kväll. Hade en halvtimmes lektion idag. Efter det drog vi hem till Dr. S och filmade lite och käkade nudlar. Sen spände jag min tandställning. Och hör här, efter tandis så gick jag, Niv och eF till solkungen för att sola solarium för första gången. Jag höll på att bajsa på mig av spänning och Nic berättade olika historier när folk dött i solariumet. Grymt läskigt. Men vi överlevde. Nu så har jag varit väldigt duktig och fotat hela dagen åt er men så är sladden hemma hos baba. Jag är hemma hos mor. Fan.

Nej nu så ska jag plugga vidare på religion. Väldigt intressant.

xx

Ohh man.

God natt, nu så beger jag mig till sängkammaren min. Är väldigt trött. Har tittat på dans koregrafier (?) på youtube. Det finns så många väldigt fina. Jag har hittat några riktigt bra från SYTYCD. Man kan inge annat än älska dem. Jag önskar att inom sin tid jag kommer bli en så bra dansare. Jag har även funnit en ytterst bra låt ikväll To build a home med The Cinematic Orchestra. Kolla upp denna låt. Tänk om man kunde få göra en aldeles underbar par koregrafi till den låten. Aaahhhh....

Sov gott. Dröm Drömmar om din fina framtid.

xx

To build a home.

Sitter hemma hos mor och väntar på den grillade middagen. Är trött och vill dansa lyrisk jazz. Bajs!

xx

They just don't care.

Hax bestämde sig för att plugga istället för att träffa mig idag så jag har börjat på en målning och avslutat den. Jag har börjat på en ny men den är inte klar än. Jag önskar att jag inte behövde gå i skolan. Det tar tid som jag inte har. Jag behöver jobba på mina bilder och fotografier. Satan.

xx

Päron Äpplen, Äpplen Päron.

God morgon. Sitter och tittar ut över en grönskande park, Väldigt fint. Sitter och läser en till artikel om Mr McQueen. En ytterst tragisk historia tycker jag. Ska träffa Hax idag, vi ska sy om en klänning jag köpt. Väldigt kul. Men imorgon börjar skolan igen och ikväll flyttar jag till mor min. Orkar inte.

Your Hands by Toni Blay.
http://www.flickr.com/photos/toniblay/84892084/

xx

Sanningen bakom myten.

God eftermiddag. Har varit ute på promenad med Iza. Ytterst  trevligt, satt i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är väldigt skönt att umgås med en människa som inte tycker precis som en själv. Vi är så olika men går så bra ihop. Tänkte fota lite bilder till er men jag orkade inte ta upp kameran. Ledsen. Men fint ute var det idag.

Har precis köpt Vouge och ska läsa den. Vi ses.

xx

That ain't the hardest part.



Morgon, det är väldigt fint väder idag. Blev lite små glad när jag såg det. Sitter nu och funderar över vad jag ska göra idag. Har ingen aning.

xx

Älskling jag vet hur det känns, När broar till tryggheten bränns.

Sitter i mörkret och lyssnar till det dova smattrandet från regndroppar som faller från himmelen. Det är ngt med mig och nattetid. Jag kommer igång då och blir produktiv. Sen så älskar jag regn. Kanske kommbinationen av dessa två element är orsaken till det som händer inom mig? Vem vet.

It's Better to BURN OUT than to Fade Away. by brittanydorn.

Soooo TRUE!

sov Sött

xx

To live another day.

Addiction: Prescription Drugs by Gregory Thomas Photography.

God kväll. Har köpt ett jätte fint läppstift vid namnet "Devil" idag. Färgen är en mörk blod röd. Mycket fin. Sitter och slöar i soffan. Tittar på 90210, Vampire diaries och ngt på viasat explore. Ska antagligen träffa Iza imorgon. Är jätte trött.

xx

The fire in your heart is out.

Förlåt för min dåliga uppdatering. Igår så kom Dr. S hem till mig för lite franska och efter det drog vi till den nyöppnade Beyond retro. Där var vi i typ två timmar. Dr.S testade sjukt många kalasbyxor, Haha. Jag kom därifrån med två fin fina klänningar. Sen gick vi mot slussen på hornsgatan. Hittade ett nytt café som heter Momartre typ. De rekomenderar vi, man ska sitta i rummet innanför. Mycket mysigt. Väldigt gott kaffe och affe bröd. Gå dit!

Nu så har jag precis vaknat och funderar på om jag ska ringa Iza eller Agnes. Jag funderade ett tag på om jag ska till en utförsäljning men vet inte om jag orkar. Vill går på bio.

vi pratar mer sen.

xx

Take me Home.

Sitter i soffan helt död och pratar med Dr.S som precis gick in genom ytterdörren. Vi ska plugga. JIPPI!!

xx

Som om jag älskade dig.

God natt. Nu ska jag sova. Pallar fan inte skola! Vi ska spela vattenpolo imorgon. Fett sugigt. Det enda jag vill göra är att var med mig själv, måla med oljekritor och titta på Skins. BLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Puss på er. Hoppas ni ser ljusare på framtiden än vad jag gör.

xx

Det var väl bra.

Hon är kvart i sex och jag har redan ätit middag. Riskknas är allt jag säger! Repade efter skolan idag och fann till min förvåning i replokalen alla killar i min klass halv nakna. Hahaha! En ytterst rolig syn kan jag säga. Konserte imorgon med klassen, är grymt taggad. Vet inte riktigt varför men. Nu så ska jag se på Chocolat. En av mina favoriter kan jag säga.

Jag gillar gitarren.

xx

Nu går det inte längre.

Hallå! Min ytterts intressanta dag har varit kul! började med lite sång på morgonkvisten och gick över till håltimme till tjugo i ett. Då körde jag nyttigt fiberikt bröd häng med Eddie som behövde prata av sig. Hade min sista danslektion för terminen och så hämtade jag ut Greasy dvd'n. ÅHERREGUD VAD JAG ÄR DÅLIG, VAD FAN HÖLL JAG PÅ MED PÅ SCENE?! JAG MÅSTE GÅ I EN GRUPP FÖR TYP NYBÖRJARE. NU SKA JAG GÅ OCH DEPPA I FEM MINUTER FÖR ATT SEDAN ÄTA.

xx

With an old love letter,

Veckan har innehålligt tidiga mornar och alltför sena kvällar. Tysk turk club och världens godaste kina take out. En second hand shop som slår allt jag någonsin varit inne i. Dans både inomhus och ute i regn. Berlins konstnärskvarter och det trevligaste caféet i Düsseldorf med den intressantaste servitören jag sent kommer glömma. En olidligt jobbig rödhårig häxa och mamma magnus som blivit människa. Har inte återhämtat mig än. Är så trött att det inte är roligt längre. Har fixat och trixat i mitt rum idag. Ser nu ut som ett stort collage. Bilder på fina väner och främlingar.


Veckans finaste bild. Tagen av Hax och Eddie är modell. Haha.

xx

Hallo Leute!

Ich bin grade in Deutschland, und es ist sehr schön hier. Ich sitze grade in einem schönen Garten in der Sonne. Getsern waren wir in der Schule und haben an unserem Projekt gearbeitet. Es war interessant. Gestern Nacht waren wir in der Disco und haben die ganze Nacht getanzt. Wir haben den ganzen morgen verschlafen. Nach dem Frühstück habe ich mir Bücher mit vielen schönen Fotos angeguckt. Heute Abend kommen ein paar Freundinnen und wir werden einen Kuchen backen und danach werden wir Mädchenkram machen und spaß haben! Ich freue mich schon auf die nächste Woche. Später werde ich euch mehr erzählen.

xx

RSS 2.0