I don't need your happiness.

Idag så var skolan inte lika hemsk. Var med trevliga människor. Första dans lektionen för terminen hade jag ikväll. Den skulle börja kl halv 7. Vi får reda på tjugo i att den har flyttats till åtta till halv tio. Kul. Man var inte lika taggad kl åtta kan jag meddela. Specielt inte när hurtiga Mette kommer in och kör skiten ur oss. Fy fan vad jag var trött efter. Men det kommer bli en rolig höst. Nu så ska jag sova.

xx

Någon slags yra om förlorad kärlek.

Min helg har varit väldigt bra. I fredags så börkade popaganda. Robyn var jätte bra. B&S var också jätte bra. Det var roligt att träffa fina människor från mitt förflutna. Men andra dagen så smällde det till rejält. Hurts spelade då. Jag stog längst fram vid staketet i mitten. Skrek högst och mest av alla. Åhhh, jag dog lite. Var så jävla satans bra.

Idag så har jag tagit det lugnt men kl fem så stog jag i hallen hos min gudfar och då var det en liten avskedsdrink för hans son. Det var mycket tråkigt. Är väldigt glad för honom men jag kommer sakna pojken.

Imorgon är det tillbaka till helvetet.

xx

People try and hide the night underneath the covers.


Bild:moi


Well you are my accuser, now look in my face
Your opression reeks of your greed and disgrace
So one man has and another has not
How can you love what it is you have got
When you took it all from the weak hands of the poor?
Liars and thieves you know not what is in store

There will come a time I will look in your eye
You will pray to the God that you always denied
The I'll go out back and I'll get my gun
I'll say, "You haven't met me, I am the only son"

imorgon börjar popaganda. På lördag får jag äntligen se hurts. Skolan suger en aning mindre. Paulina är snäll. Men det finns ingen jag riktigt kan leka med. Imorgon få jag träffa min älskling och Sofe.
 
xx

Why don't you understand?


I wished I died over there.

xx

It felt like fire but tasted like ice.

I'm sick. Jag ligger i fosterställning, det rinner snor överallt. Min hals gör så ont och jag är ganska säker på att jag har feber. Jag nyser konstant. Jag lyssnar på Arcade Fire och försöker gömma mig för stunden. Orkar. Inte. Mer.

xx

You make me wanna die.

Idag så gick skolan bra. Inget specielt. Läste ut en bok idag. Satt ett tag på saturnus. Köpte popaganda biljett. Flyttade till mamma. Ätit middag, fått reda på att jag börjar 12:00 imorgon. Sitter nu och tittar på Pirates of the carribean. En bra dag helt enkelt.xx

Vad är chansen att jag får fortsätta?

Idag så har jag varit på audition. Det gick nog ganska bra. Imorgon får jag veta mer.  Snart så ska jag duscha och sedan sova. Imorgon är det skola som  gäller. Blä!

xx


Bendix.


Jag lyssnar på Arcade Fire och är jätte trött. Imorgon är jag onårbar. Ikväll så tittade baba och jag på sommar krysset och på bilar. Kul!

xx

It's always something.Mitt nya halsband. Väldigt fint tycker jag. Vädret är udda. Jag gillar det.

xx

We have always seen the world in the same way.Detta var min kväll igår. Vi åkte till min farbror och åt kräftor. Väldigt trevligt. Min syster och min kusin demonstrerade en väldigt rolig syrian som satte på sig deoderant. Haha!

Nu ska jag äta frukost sedan åka till min frisör.

xx

Ett spontant tåg som tar mig precis vart jag vill.


Bild:eF

Nu så inväntar jag en lång natt. Sova är något folk tar för givet. Bara för två nätter sedan så låg jag och grät för jag ville så gärna sova men Nej! Det ville inte någon annan. Varför ska allt dumt hända mig? Just nu orkar jag inte med denna värld. Jag vill ta upp kameran och fota Hax hemma hos hennes mamma, i hennes rum. Hör du det Hax? Vad sägs om nästa lördag? Du är numera uppbokad. 

Jag hatar mitt liv lite just nu. Har skrivit till trevliga själar på facebook om sammanstötningar nästa vecka. Imorgon så vill jag sitta på café och dricka svart kaffe, skriva mörka rader i min svarta bok. Ha på mig svarta kläder och vara allmänt djup.

sov om ni kan.

xx

Kommer du ihåg, vi var bara sjutton år.


HELL YES! Mina nya böcker jag köpte på bokborden.

Idag var det första skoldagen. Gymnasiet. Östra Real. Jurudik. Tar livet av mig.

Efter skolan idag så ringde jag min älskade Hax. Jag fullkomlikt skrek i luren att jag var tvungen att träffa lite normala människor. Då så mötte jag upp Eddie, Hax och Sofe. Vi chillade galet och spelade gitarr. Sedan gick Eddie och Sofe. Bara jag och Hax. Åhhh vad jag har saknat denna kvinna. Vi åkte från henne till mig och åt mellis och lyssnade på Mumford and Sons, bytte kläder och sedan gick hon.

Jag grät när jag pratade med baba efter middagen, Jag är så olycklig. Hoppas att morgondagen blir bättre än idag.

xx

Fisksoppa i en sur sko.

Jag kommer inte lägga upp ett skit föräns jag kan lägga upp bilder.

xx

She have some storys to tell.

Idag så gick jag och baba på american football. Var väldigt roligt. En vän till mig spelar och baba känner hans föräldrar sen länge. Han spelar i djurgården men tyvärr vann de inte. Om jag ska vara ärlig så spelade pojkarna riktigt dåligt idag. Men men. Sedan så var det ju bokstånd längs med hela drottninggatan. Jag fick med mig hem en hel hög med böcker. Kul!

Men nu så vill fucking inte blogg.(jävla)se att jag lägger upp mina fina bilder från dagen. Så jag tycker att blogg.(äckliga)se kan gå och dö!!!!!!!!

xx

!

Min dator vägrar att samarbeta med mig. Död åt den!

xx

Ryktet började gå om en själaätare.

Ikväll så har jag tittat på X men. Min favorit. Men även The Basketball Diaries. En väldigt bra film av Jim Caroll. Självbiografisk. Med Leonardo Dicaprio som huvudroll. Handlar om Caroll som ung och hans kamp mot droger och prostution. Den är numera en favorit. En sak jag gillade väldit mycket med den är att Dicaprio inte var så pretty. Det finns tyvärr ingen synonym på svenskan. Söt funkar inte. Ni får leva med pretty.

Men tidigare på kvällen ringde min vackra eF som är på wow. Hon var och såg Håkan. Jag fick höra en halv låt cirkus och dog lite. Jag satt och snyftade medans hon sa att hon dansade för mig.Imorgon så ska jag och baba på amerkansk fotboll.

xx

Ditt nästa uppdrag Herr Krok.

Idag så har jag sprungit ärenden med baba och fixat med kort Idag så har baba köpt världens godaste isglass.


xx

De har fan inge ordpussel.

Idag så spelade jag och baba fjorton hål. Vi orkade inte spela arton. Sedan så åkte vi och åt på Babel. Sedan fort hem för dusch och sedan kom Dr.s. Vi åkte till Gröna Lund och såg bob hund. De var jätte bra. Där stötte vi på M! och hugo. Någon vän till dem var med oxå. Mycket trevligt. Nu så ser jag på Jersey Girl.


xx

Ohh take the ropes Diana.

God kväll. Idag var jag med mormor. Vi var på söder och gick runt. sedan hem till henne. Jag fick bilder på mig som barn och sedan kom baba och hämtade mig. Vi vände hemma och gick sedan på bio. Såg Inception. De är en av de mest skruvade filmer jag sett i hela mitt liv. Jag har nu sett Mr. Nobody och Inception på loppet av tre dagar. Ni kan inte möjligtvis förstå en gnutta av hur fucked jag är i huvudet just nu. Jag behöver en break. Men självklart har min baba redan tänkt på det och imorgon ska vi spela golf sedan se Bob Hund tror jag.

xx

Hold your grandmothers bibel to your breast.

God kväll. Idag så har jag tränat, kräkts, lyssnat på 60-70 tals musik med baba och köpt dusch saker. Imorgon så ska jag träffa mormor och sedan baka blåbär-banan kaka.

Bild: Moi

xx

It means everything.Idag möte jag upp med Dr.s. Vi åkte till söder. Åt Lunch och vi gick på bio. Vi såg Mr. Nobody. Den var galet bra. Skrämmande sammtidigt. Gå och se den. Sen hyrde jag dansfilmer och nu ser jag på sytycd.

xx

How can I help it?Man får tycka vad man vill om Mika men jag gillar den mannen skarpt. Han är Den bubbliga glad clownen som bakom ridån fäller en ensam tår. Hans musik gör mig så glad och sammtidigt djupt ledsen. När jag dansar ensam i mitt rum så är det till hans musik som jag kan släppa allt. Och jag tror att alla har en artist eller grupp som de känner så för. Och jag älskar hans musik videos. De är så kreativa i sin enkelhet. Inga dataeffekter bara ren logik och drömska idéer.

Sov gott.

xx

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.Jag lekte lite med smink och kameran. Så går det när man inte har en modell på stand by. Då får man posa själv.

Idag så började städa mitt rum. Väldigt behövligt. Kom inte så långt dock. Var tvungen att springa ner till stureplan och möta nära och kära. Sedan gick vi till Bistro Berns. Satt ute och åt väldigt gott. De är en av mina absoluta favorit ställen i hela Sthlm.

xx

High and dry.

God morgon. Jag är trött som vanligt och ska snart åka till baba men först frukost. Ikväll så ska jag äta middag med ming. Det ser jag fram emot.

xx

Jag ser ljusen.

God natt. Jag är jätte trött. Idag var det födelsedag hemma hos mamma. En ny del av familjen samlades. Var väldigt trevligt. IMorgon så är det hem till baba. Blev påmind idag att om exakt fyra veckor så ska jag springa tjejmilen. Det var ju kul. Nu så lyssnar jag på flickor.xx

By the sunshine.

Jag är så trött. Vill bara sjunka genom jorden för en stund. Mitt knä gör så ont.

xx

Svenska flickor.

Sonisphere var fantastiskt. Det öste regn nästan konstant. Bara de två sista banden hade uppehåll. Sunkiga kameran fick bara följa. Jag orkade inte fota. Jag njöt bara av musiken. Alice Cooper och Iggy and the stooges var de bästa enligt mig. Men Iron Maiden var självklart också bra.

Hela området var en enda stor 10 centimer och mer djup bajshög. Har aldrig gått i något så grovt förut. Jag hade lera inne i mina känger. Vafan! Jag tog ett bad när jag kom hem och njöt av det varma vattnet som nästa brände min hud. Men det var så värt det. Mitt högra knä och min rygg är paj men det var värt det.

xx

This ain't a miracle.


Finns det någon som slår Jim Morrison i sexighet? Det är otroligt svårt.

The killer awoke before dawn, he put his boots on
He took a face from the ancient gallery
And he walked on down the hall
He went into the room where his sister lived, and...then he
Paid a visit to his brother, and then he
He walked on down the hall, and
And he came to a door...and he looked inside
Father, yes son, I want to kill you
Mother...I want to...fuck you


xx

Blow me down.Jag är hemma i Sthlm. Imorgon är det Iron Maiden som gäller.

Det finns få saker som gör mig så lycklig som dans. Nu så väljer jag vilka kurser jag ska gå i höst. Jag ska göra audition till Ba M7 på balletakadmien. Det tyckte mina lärare vilket var sjukt kul. Men funderar även över om jag ska gå jazz på danshögskolan. Jag måste rådfråga eF. Men hon svarar inte i telefonen!!!

xx

Our house is a very, very fine house.

God natt. idag så har jag bakat bullar. Väldigt gott. Sedan så har jag kört båt och lämnat av min syster vid bussen i nynäs. Köpt goda skaldjur och tittat på Män som hatar kvinnor.

xx


I'm a bit scared.

Hej, igår träffade jag Kristofer. Åhh vad jag har saknat den pojken. Nu så är jag på landet och tar det lugnt. Ming är här och idag åkte vi båt till dalarö. Några vänner till oss bor där. Tyvärr så haglade det nästan så ingen kamera fick komma med, men nu när vi är hemma igen så kom solen fram.

xx

Jag vill härifrån, Vill inte vara kvar.

Godkväll. Jag är trött och mitt rum är ett enda mess. Är hemma hos mamma. Jag mår illa bara av att tänka på mitt rum. Det är en fysisk omöjlighet att sova där inatt. Fy.

Imorgon ska jag träffa Kristofer. Väldigt kul. Sedan ska jag till landet. Blää. Fotografiska var kul idag. Jag rekomenderar.

xx

I forgot about the storm outside.

God morgon. Jag är väldigt glad idag. Baba sa att vi ska till fotografiska!!! Ska bli väldigt roligt. Så nu ska jag inte ödsla tid vid datorn.

xx

För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel.

Jag lyssnar på älskade Håkan och kan knappt vänta tills i november då jag ska se honom på Hovet med Baba. Det finns inte ord som kan beskriva vad den mannen med sin musik och sina svindlande texter om förlorad kärlek betyder för mig. Jag har den mannen att tacka för så mycket. När man lyssnar på Håkan försvinner allt men samtidigt så kan man aldrig var lika nära sitt medvetande.Sov gott mina små änglar. Dröm fina drömmar där varken hat, ondska eller smärta finns.

xx

Man vänjer sig.


Jessica och Ivan igår kväll.


eF och Dr.S kom på besök idag.


Mina nya skor.

Min nya kjol.

Idag så har jag träffat Dr.S över en kaffe och sedan gjorde vi lite shopping tillsammans. Vi tröttnade ganska snabbt och gick hem till mig och satte på Sherlock Holmes. Rolig film må jag säga. Efter halva filmen ville eF komma och låna min toalett. De fick hon självklart göra. Vi satt sedan och terrade varandra på olika sätt i mitt rum. En bra dag helt enkelt.

Nu så lyssnar jag på Edward Sharpe och tänkte se Döda Poeters Sällskap som är en väldigt bra film.

xx

stay with me.Alla bilder är tagna av mig och Inga ändringar i ljus eller något har jag gjort.

Det var en underbar dag. Kunde inte begränsa mig. Men favoriten är den ni fick se i förra inlägget. Inte så mycket kärlek, mer sex.

xx

RSS 2.0