Pride.


Bild:Jag.

Pride var fantastiskt. Tog 600 bilder. Ni får ett smakprov tills senare ikväll. Nu ska jag åka med baba och min syster till farbror Kalle på middag.

xx

Find my way back.







God morgon. Idag är det Pride tåget. Jag ska titta och fota.

xx

We are burning down the highway.

God kväll. Jag fick ett trevligt sms från Solveig som jag blev väldigt glad över, hjälpte Amanda K med lite musik och fotade på Gröna lund. Ulf Lindell är inte så jätte bra. Han är väldigt enformlig i sina nyare låtar och Det blir inge bra. Hans äldre musik är bra, speciellt munspelet. Åhh vad jag älskar munspel. Nu så lyssnar jag på the killers och drömmer mig bort till en plats långt från denna.


Bild:Moi

xx

Lay your body down.

JAG HAR FÅTT EN SYSTEMKAMERA!!! ÄR SÅ GALET GLAD!!! HA! Jag är i extas, Men de är inte allt. Jag har även köpt biljett till Håkan på Hovet den 13 november. Fy fan vad bra dag de är. Men Brandon Flowers (sångare i the killers) håller på med en solokarriär. Låten crossfire är fantastisk bra! Videon är intressant. Har aldrig trott att det finns så många ninjor i Las Vegas, ännu mindre att alla var ute efter Brandon. Men men.

Nu så ska jag se Ulf Lundell med lite släkt.

Vi ses.

xx

Push me away.

Jag sitter och lyssnar sammt tittar på bra musikvideos. Jag älskar Hurts video till Wonderful Life. Väldigt bra men den slår inte better then love. Även You me at six video till stay with me är bra, Jag gillar låten också. Always a first! En annan bra låt är I felt stupid med The Drums. Väldigt bra låt. H-h-h-h-heart.

Pendulum är ju ett väldigt bra band också. Nya låten Witchcraft slår nästan Watercolour. Båda videorna är grymma. Såg precis The Pretty Reckless nya video på tv. Till låten Miss Nothing. Intressant. Vet inte riktigt om jag gillar den dock.



http://www.youtube.com/watch?v=ZK4qgveLlTE

En länk till en bra musikvideo och fantastisk låt.

xx


Åherregud.

Idag har jag sovit mycket. Åkt till barkarby och köpt hönsnät. En ny konstgrej jag har fått på hjärnan och jag tycks inte kunna vara kreativ om jag inte får ut den i handling. Så det var bara att handla de jag behöver och sätta igång, Jag hoppas den blir bra.

Imorgon ska jag köpa en ny kamera. YES! Har även köpt två nya kavajer idag. De är shit snygga kan jag meddela. Har tittat på En Johnny Depp film med baba ikväll och sen såg jag en gammal favorit. Nämligen Hotel New Hampshire. En riktigt skruvad men bra film.


xx

I will make it easy for you.

Sova in my ass. Jaha, Vad gör ni en natt som denna? Själv lyssnar jag på Grizzly bear. Har köpt prosa av Patti Smith, Riktigt bra faktiskt. Några vänner till familjen sa till mig när de fick höra om mina insomnia problem att jag skulle "inte tänka på någonting. Lämna huvudet blankt". Självklart hade de alla upplevt samma problem och att jag bara skulle sluta tänka.

Up yours tänkte jag. I helvete att ni har varit med om detta. Sluta tänka. De måste verkligen inte känna mig. För de som faktiskt känner mig vet att det är omöjligt att få min hjärna att sluta spinna.

Man känner sig så hjälplös. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kan inte få en sekunds vila.

xx

Att dricka sprit.

Gröna lund tar musten ur en. Jag är helt slut. Det var grymt kul och Kättingflygaren är bäst. Men katapulten är också riktigt bra. Nu ska jag lägga mig och läsa ondskan.

Vi ses.

xx

Snart där.

Vi har bestämt oss för en Canon ialla fall. Men nu så står det mellan två olika. Men om ca två dagar är det bestämt skulle jag tro. Min systers pojkvän vill gå på gröna lund. Så om ca en timme är jag påväg till gröna lund. Mig gör det inget att vi var där för ca 3 veckor sedan för jag älskar att åka attraktioner av olika slag. Om det inte regnar som satan på fredag ska jag dit igen för att se på uffe.





Gröna lund förra gången. Bilderna tog lilla jag.

xx

Are you?

Idag så har jag köpt mina flygande skor, En ny bok. En dagbok typ. Och så har jag tittat på kameror. IIIIII!!!!!! Jag ska få en ny kamera. är så sjukt taggad. Nu så är det Beverly Hills. 
xx

Jag lämnar er nu.

Asso fy FAN. Jag har jobbat idag, i typ 10 timmar. Helt sjukt! Mina fötter gör så ont, och ryggen är inget att tala om. Jag jobbade i ett showroom med att packa upp nya kollektioner och ner med de gamla. Ahhhh!

Men imorgon så ska jag köpa ett par NIKE AIR MAX!!! Whoooooo. Jag kommer glida fram som på moln. Haha. Ska även titta på kommande höst kläder. Har tittat på La ink och börjar fundera på mina möjligtvis kommande tatueringar.

Nu så ska jag titta på ER! Jag vet men jag hittade inte X-Men dvd:n.

xx

It's a good thing I'm drunk.


Vi drack drinkar.

Badade i fint vatten.


Tittade på fyrverkerier.

Badade i vattenfall.

Drack Champagné.

Hittade fin bordsdekoration.

Familj.

Hittade fina hus.

Och fina skulpturer.





Och de var den resan.

xx

Have to be part of that brain.

God morgon, är det inte. Jag sov så förskräckligt dåligt inatt. Fy farao. Igår regnade det väldigt länge. Från eftermiddagen till ca fyra på morgonen. Jag gick ut efter middagen och ställde mig långt ut på våra klippor. Det var så fint. De är det nu med. Grått hela vägen. Man ser ingen horisont. Väldigt fint.

Vi ska snart på lunch till några vänner. Sand heter de. Sen kl 17 går en buss från Nynäshamn jag ska kliva på. Äntligen snart påväg.

xx

Welcome back, Please take the next flight away from here.

Jag är efterbliven. Hur i helvete kan jag gömma den satans kamera sladden igen!? Nu så sitter jag fast i skogen. Jag är så trött på mig själv. Helvete. Jaha, nu får ni inte se några bilder förens på söndag.

Jag sitter på landet, det är svinigt kallt och ser på sytycd. Såg precis en modern koregrafi som var underbar.

xx


Outside the sun is shining, Heaven ain't far away.

God morgon. Jag vaknade upp med en stel nacke idag. Inte så skönt. Men igår kväll var spårat. Så jävla kul. Börjar med att vi kommer till ön och blir fotograferade och får Champagne. Vi minglar i typ en och en halv timme. Sedan välkommstal av värdinnan. Vi får slå oss ner till bord. Bla bla bla. Middagen avklarad, jag och min syster träffar några killar som är väldigt trevliga. Vi är med dem hela kvällen, dricker mer champagne och dansar som galningar. De gör alla. Så sjukt kul.

Vi dansade tills halv fyra, men då gav fötterna upp. Jag hade på mig väldigt höga obekväma skor. Mina fötter är forrtfarande svullna. Haha.

Idag ska jag bara ta det lugnt.

xx

I only come up to drag you under.

God morgon. Igår kom Ming och Michael hit från Usa. Det var jättekul att träffa dem. De var mer än ett år sen vi sågs sist tror jag nog. Men på kvällen fick jag ont i magen. Det var mindre trevligt. Kunde inte sova ens. Men tillslut efter alvedon misslyckade kurer fick jag mammas reseptbelagda värktabletter. Då efter ett tag släppte smärtan men påt igen i morse. Fy fan vad det suger att ha ont i magen. Finns inget värre ställe att ha ont i.

Ikväll så är det 50 års fest på gång. Det blir abonerade båtar från hamnen i Cannes ut till en ö där värdinnan har hyrt en restaurang. Det blir ca 200 gäster. Jätte kul! Men jag hoppas att jag mår bättre då. Kameran är självklart med hela tiden men som det är in mammas jobb dator vill jag inte ladda upp några bilder. Desutom har jag inte mitt redigeringsprogram på den.

xx

Do we have important things to do?

God kväll. Igår var det som sagt nationaldag här i frankrike. Alltid lika roligt. Varje år är det galet med fyrverkerier och annat skit. Så kl 22 igår står jag och ca några tusen till vid vattnet och inväntade det hela. Vi får reda på att det är Vilda Western tema och så börjar musiken. Rikitigt bra föreställning men sen helt plötsligt kommer Green Day låten 21 guns på och allt rasar samman. Det sög så hårt då. Hahaha.

Idag så åkte familjen till en canyon. Vi badade och hyrde båtar och padlade in i canyonen. Väldigt trevligt, jag badade i ett ´vattenfall. Grymt häftigt kan jag medela.

Nu så ska jag se film.

xx

Don't shoot me santa!

Hallå. Det är så satans varmt här. Man smälter som en glass i solen. Hehe. Har precis haft finbesök av herr och fru fransman. Mycket trevligt, specielt herr fransman. Har legat på stranden och självklart brännt mig de senaste dagarna och köpt en mycket fin klänning tills på lördag då de är kalas här nere. Jag har läst ut en sjukt bra bok som jag rekomenderar er, En Handfull Regn av Niklas Rådström. En helt fantastisk bok. Det tar ett tag att komma in i den men det är så värt de. Nu så har jag börjat på en ny Auster bok, Den heter Invisible. Har tagit mig igenom cirkus halva och den är sjuk men riktigt bra. Sitter och små flinar hela tiden men är samtidigt galet äcklad.

Jaha, då fick ni höra vad jag har gjort de senaste dagarna. Kommer med en ny uppdate om ett tag. Imorgon är det nationaldag. Fest! Och på fredag kommer Ming med man. Ska bli så sjukt kul. Ni som ser mig ofta vet att jag alltid bär ett peace halsband. Det halsbandet har jag fått av Ming.

Vi ses suckers.

xx


Jag tänkte aldrig längre.

God morgon. Jag sitter hemma i vår lägenhet och dör lite. Jag är förkyld det är över 30 grader i skuggan och stekande sol. Jag gillar varken sol eller värme. Va fan gör jag här då? Haha. Vi gick ut igår och fan vad snygga killar det finns här. Synd att man är med mamma bara. Vi var på den galnaste bar/nightclub. Pojkarna som jobbade där var helt sjuka, de tände eld på bardisken och sedan spruttade koldioxid ur en stor behållare. Inte på elden utan på vi som var där. Hahaha.

xx

I could use a wish.

God natt. Jag vet ej när vi hörs igen vänner. Snart hoppas jag men nu så drar jag hem till Cannes ett tag. Självklart har jag dator och internet men vet inte hur ofta jag kommer uppdatera här. Vi får se helt enkelt.
xx

Say no to me.

God morgon. Jag har ont i min vänstra halsmandel. Så sjukt jobbigt. Nu har jag gjort te och ber till gud att de går över. Jag har inte tid att bli sjuk. Idag ska jag packa och städa mitt rum. Imorgon drar jag från denna plats till en annan.

xx


Jag vet inte som jag somna eller svimma.

God natt. Nu så ska jag försöka erövra vakenheten. Det kommer bli en jobbig kamp, igår vid halv sex på morgonen så gav jag mig och tog ett litet magiskt piller men nu så ska jag försöka utan. Haha. Gröna Lund var roligt. Vi åt flottig mat och jag åkte favoriter som Extrem och Slänggungorna(?). Det är det närmaste man kan komma att flyga. Man känner sig så otroligt fri, finns nästan inget bättre.

xx

Why do you want it all?

Jag ska på Gröna Lund med baba och min syster. Mycket trevligt. Så vi ses senare.

Ps. Jag har köpt en ny baddräkt.

xx

Don't cry tonight baby.

God morgon. Jag sitter med Dr. S i sängen med mig. Vi har aldeles precis ätit frukost. Igår var det jätte trevligt. Vi kom till vitan kl 8 och satt en timme och väntade på Nino innan han kom inrullande. Då så började vi grilla. Och vi insåg snabbt att vi hade sjukt mycket mat. Hehe. Vi ökade avsevärt i antal ganska snabbt och helt plötsligt var vi 20 istället för 5. Ipod spelare drogs fram och The Beatles började spela.

Men en efter en lämnade oss så att tillslut var vi bara 5 igen. Men vi hade då bytt ut Nino mot Alex och sofia mot Esse. Men vi var ett glatt gäng som satt kvar i vitan nästan ensamma. Det var bara en samling LSD påverkade människor lite längre ner. De anslöt sig till oss med deras bergsprängare som sprutade ut bubbel pop. Jag började dansa som en galning. Det var helt fantastiskt.

Sedan ville Esse bada men vi tyckte inte att Londonviadukten var en så bra idé. Så vi gick en sväng och hamnade i Gamla stan. I Mårten något gränden. Den smalaste i hela Europa. Där satte vi oss med potatissallad och vatten. Väldigt mysigt. Eddie började spela musik och vi andra pratade om stora världsliga problem. Sedan kom en tysk fotograf och började prata sedan en råtta. Råttan var inte lika välkommen som Tysken så vi skrek då. Jag och Dr. S kände att sömnen höll på att komma över oss så vi satte oss i en taxi hem. Men inte innan vi fick se Alex bakgård. Den var liten som en skrubb och man såg knappt himmlen. Haha.


Nino.


Sofia.


Esse och Malou.


Björn och Oscar.


Alexander.






Alexander, Dr. S, Eddie och Esse.


Eddie.


Vi åt potatissallad med bankkort. Esse.


Gården.


Solen stiger. Eddie, Esse och Dr. S.

xx

Crushed like a bug.

God morgon. Nu så har jag vaknat till liv. Idag så ska jag städa och fira Eddies födelsedag. Men vi hörs.

xx

...

Är det bara jag som ligger sömnlös om nätterna? Jag har så sjuka sömn svårigheter. Det suger. Nu så väntas långa timmar av att vrida och vända sig innan sömnen äntligen kommer. Varför?!

xx

Jag antar att du röker.

Ondskan är ju baraför bra. Boken är helt klart bättre än filmen, vilket det nästan är i varje fall. Min favorit scen är när Pierre precis har gett sig av och han lämnade ett brev till Erik och Erik lägger sig i foster ställning på sin säng. Jag ÄlsKaR den scenen. Nu så är det Criminal minds på femman så det ska jag se på.

xx

We are young, Not dumb.

God kväll. Idag så har ja suttit vid min dator tills kl slog halv fyra. Då kastade jag mig in i duschen och tvättade håret. Sedan var det språngmarch till jam på roslagsgatan. Där träffade jag Eddie. Vi drog sedan ut på stan och tittade i butiker, jag köpte en ny skiva. En Joy Division. Sen satte vi oss och tog en kaffe. Hehe. Det började regna och vi gick hem. Satte oss i mitt rum och Eddie spelade gitarr sammt sjöng sina vackra melodier. Vi satt ett bra tag innan jag hungrade ihjäl. Nu så har hon gått och jag ska se på Ondskan.











Hon är så vacker. När jag får min nya kamera så ska jag bara henne dag ut.

xx


One boob bigger than the other.

God morgon. Igår så gick jag och lade mig ytterst sent. Ni får ursäkt. Ska träffa Eddie idag senare. Har sovit väldigt lite. 
xx

God Dag.

Heej, idag så har jag köpt ett par nya solglasögon. De är bruna, runda och ser exakt ut som M!s. Hehe. Nu så ska jag se på filmen Festival.



xx

Dance, Dance, Dance To The Radio.

God eftermiddag. Hur är det med er? Själv så är det bra. Eddie sov här inatt. Mycket trevligt. Igår gick jag, baba och min syster på bio. Vi såg eclipse. Den var helt hysteriskt rolig. Det fannsså många töntiga scener då jag önskade att jag bara kunde försvinna. Haha. Sen på kvällen så gick jag för att träffa Eddie. Vi träffades på odenplan och därifrån tog vi första bästa buss. Fyran kom först och vi gick av vid Hornstull. Vi gick till Skinnis (?) Det var fösta gången jag var där. Vi satt ett tag och pratade innan vi gick mot montelius stigen. Det finns en park där som vi gick upp i och då träffade Eddie lite kompisar som nu även är mina kompisar. Väldigt kul. Sen sent på natten efter allsång, långa samtal om Musik och ett framträdande av Eddie satte vi oss i en taxi hem till mig. En väldigt lyckad kväll!







Riktigt sunkiga bilder.

xx

I don't love you.

Jag mår inge bra. Har tittat på I'm not there ikväll och nu ser jag på ultimate bake off. Ligger i soffan och slöar.


Sov gott.

xx

Shadowplay.

God eftermiddag. Baba och jag gick ut och köpte en ny skjorta, en ny kjol och en väst glitter sak till mig idag. Jag är mycket nöjd. När vi kom hem så tittade baba på fotbollen och jag såg först school of rock och nu ser jag på control. En av de bästa filmerna någonsin.



xx

Can you feel it?

God morgon. Jag sitter med The Doors och en annan salig blandning i lurarna. Pianot i When you're strange är as bra. Haha. Men nu så kom Sweet på. De är också grymma. Mina ögon är helt suddiga. Jag ser inte riktigt. lite läskigt...


xx


When You're Strange.



God kväll. Jag har haft en bra dag idag. Baba och jag tog oss ut på eftermiddagen. Strossade runt och tittade på en väldigt fin väska jag ska köpa. Sen på kvällen så gick vi ut och åt för att sedan bege oss till Filmbiografen Saga på Kungsgatan. Där såg vi Filmen When You're Strange som handlar om ett av min babas och mitt favorit band. Nämligen The Doors, och speciellt deras fantastiske front figur Jim Morrison. Ni måste gå och se den! Fullkomligt fantastisk. Specielt om man är ett The Doors fan.

Nu så sitte vi i sffan och baba tittar slutet på fotbollen och jag tänkte försöka hitta Ingen kom ner på nätet. Annars så får jag väll gå och hyra den.

xx

The problem is people.

Jaha, nu så får man ändra plan igen. Skolan funkar inte för mig. De är inte för alla, tydligen är jag en av dem som får satsa på annat vis. Men det är inge fara. Nu så ska jag in i duschen, göra mig fin sedan ut på staden. Mina vänner som läser denna blogg, om ni vore snälla och inte ringa mig idag. Tack. Ville får ringa, det är lugnt. Men ni andra kan hålla er borta. Jag menar det på bästa sätt. Tack.

Jo, om ni känner någon som letar sångerska till ett band. Maila mig. [email protected]

xx

Say goodbye to your past.

God morgon. Twin Peaks är så hysterisk rolig. Haha. Nu så sitte jag och lyssnar på Nickelback och försöker vakna till liv. Funderar även över vad jag ska göra idag. Vilket jobbigt liv man lever. See you.

xx

Horses.

God kväll. Jag ser nu på Twin Peaks. Musiken i början är typ Skönheten och Odjuret. Helt fantastisk! Efter det så ska jag sova. Har laddat upp videos till youtube denna kväll. Hehe. Ni måste se denna serie. Slå på 9:an.



sov gott.

xx

Den som dör får se.

Idag så har jag integjort någonting. Eller de, var en lögn. Ja gick till Bengans och köpte fyra skivor. Mumford & Sons, Håkan Hellström, Mando Diao och Markus Krunegård. Ikväll så ska jag titta på lite fim hade jag planerat. Orkar inte träff människor. Ska lyssna på lite musik. Jag har rensat mitt Itunes konto. Min Iphone var full och jag behövde plats för mer musik så då fick lute gammal musik åka ut.

xx

You are gone.

God morgon vänner. Jag och min syster Jessie är de största fegisarna i världshistorien. Igår natt så satt vi c tittade på Twin Peaks. Riktig rolig serie. Handlar om konstiga mord, den är gjord 90 så ni kan förstå vrf den är så rolig. Musiken är helt fantastisk. Man börjar skratta så hårt. Aja, me efter det så tittade vi på något på typ fyran. Arkiv X hette det tror jag. Men den serien är gjord 97. Inte like rolig.Nu har flmvärlden fattat det här med att musiken ska stämma in i scenens stämning. Den handlar om gud, satan och övernaturliga grejor. Först så stänger vi av ljudet. Håller för öron och ögon samtidigt som vi sitter och säger i mun, Vrf tittar vi på sådant här. Jag klarar inte av skräckfilmer. Jag mår fysiskt och pskiskt dåligt av dem. Jag svettas, gråter och kan inte sova. Fint. Jag gick oh lade mig med baba. Hehe, Min syster sov själv. Hahaha.

Nu så ka jg ladda upp bilder till face.

xx

RSS 2.0