I do love you.

God kväll fina människor! Det finns inge bättre sett att avsluta en rolig kväll som denna. Choklad och Edward Sharpe. Dansen i blå hallen var rolig. Jag och Adrian vann över alla ndra eb:are. Det var najs. Nu så värker tänderna. Det är som en molande växande värk. Hela jävla tiden. Fan. Det kommer tydligen vara värre imorgon. Sweet.

Sov gott.

xx


I believe that they are true.

Sagor. Deras förtrollande glitter som sprider sig som en mantel över en när de berättas. Deras borderline historier om gott och ont. Jag vet inte vad ni tycker om sagor. Men i min värld är alla sagor på riktigt. Vissa skulle säkert kalla det verklighets flykt. Men vem har sagt att sagor och myter inte är sanna? Det bryter den vanliga tråkiga vardagen. Historier om prinsessor och prinsar som slåss med drakor och odjur för att kärleken är starkare än allt. Om elaka häxor som dör i slutet. Om fantaser som blir sanna. Varför kan inte sagor vara verkliga? Varför kan inte en prins komma ridande med ett blodigt svärd på en vit häst för att rädda mig? Varför kan man inte få bryta sig fri och gå sin egen väg? Jag önskar inland att mitt liv var en saga. Och att slutet var lyckligt.

Jag fullkomligt älskar Astrid Lindgrens sagor. Favoriterna är Mio min Mio, Bröderna lejonhjärta, mästerdetektiven Blomkvist och Sunnanäng. Det finns ju så många bra sagor men de här är ngr av mina favoriter. Edward sharpe and the magnetic zeros tillhör samma kategori som sagor. De hör ihop på ngt sett.


Ett fint sten monument av barn. Tog bilden i New York på metropolitan. Jag såg den, gick fram, gick runt den. Stannade och stirrade i alla vinklar, högt som lågt. Jag blev som trollbunden till den. Fastnade totalt. Den är så drömmlik, sagolik och bara helt fantastisk.

Sov gott mina älskare. Vi höres imorgon då rälsen är pålimmade. Ska bli en mkt intressant upplevelse.

xx


Up from below.

Hej! Sitter med dånande Edward sharpe and the magnetic zeros. Underbart! Man får en så undrbar varm känsla av dem. Lycka och friheten. Det står Edward sharpe and the magnetic zeros för.  Kom hem för inte sålänge sedan. Pluggade matte på kth på eftermiddagen till sex och efter det så drog jag till Bistro Berns för en trevlig middag med mamma och min syster Jessica.

Imorgon så åker rälsen in. Och en timme efter det så ska jag på bal i stadshuset. Det blir en hektisk kväll. Men rolig! Nu så kommer det lite bilder jag har tagit ifrån fb. De är från fredags :)





xx

Sleep through the static.

Jag är så trött. Det finns inte ord för hur trött och färdig jag är på allt det här. Vill sova. Snälla ngn låt mig sova!

xx

Cycling Travialities.

God eftermiddag folket. är hemma hos Eddie ser på när hon packar. Kul. Dansen i skolan gick bra idag förutom att jag fick en allergisk reaktion. Det var mindre kul. Blev röd och svullen. Najs. Hon ska snart dra till sin fotboll och jag vandrar hemmåt tror jag. Har inte bestämt mig än.

xx

You and i can both get jobs.

God morgon. Orkade inte skriva igårkväll så ni får ett inlägg nu iställett. Bra va? Alla nior ska typ dansa idag på förmiddagen. Det ska bli intressant. Jag återberättar senare ikväll. Fan vad trist att vädret har sunkat ihop igen. Men ingen snö! Det är alltid ngt. Idag känner jag mig lite som tjejen på bilden under.


Bild:Richard Avedon. Modell: Sandra Bennet

see you later aligator.

xx

I believe this costume party is over.

Sitter hemma med min älskade dator. Mamma släppte av mig vid tc så att jag kunde möta upp mina dans kompisar. Vi köpte matchande rosa tröjor. Fint!
Är trött. Mår lite illa och är insperationslös. Detta bådar inget gott.

xx

Yes I am home.

Sitter och lyssnar på Edward sharpe and the magnetic zeros. Satan vad de är bra. Vilken enrgi. Jag skulle jätte gärna vilja se dem live. M! vi kansle ska försöka åka till en av deras konserter? Vore inte det sweet.

Nej nu blir det Broder Daniel och uppsamling av ens egna saker för att sedan sätta sig i bilen som ska ta  mig till staden igen.

xx

We are getting older.

Jag ska dra mig snart. Är ganska färdig för dagen. Ikväll har jag lyssnat på mina insperationskällor Stevie Nicks och Jade Castrinos. Båda två är så grymma. Jag försöker få tillbaka min insperation från dagens målar maraton. Hatar att vara icke kreativ. Det stör mig. Men idéerna kommer snart. Jag känner det på mig.
En kille som är väldigt underskattad enligt mig är Leonard Cohen. En av mina absoluta favorit låtar kommer ifrån honom. Famous blue raincoat. Om ni inte har hört den så tycker jag att ni letar upp den på youtube nu genast. Den har en fin melodi med poesi till text. Kan inte bli bättre.

See you in the morning.

xx

Google earth.

God kväll. Earth timmen är avklarad nu. Jag hoppas att ni släkte alla lampor och apparater. Det gjorde vi. Satt med ljus. Var mkt mysigt.
Har målat ändasedan vi kom hit. Jävla Mona Lisa. Jag älskar att rita och måla men idag så har jag gjort det för att jag var tvungen. Har plågat mig själv hela dagen. Så nu har jag helt tappat lusten på att måla. Vill verkligen inte.


xx

All we have is tonight.

God morgon männskligheten. Eller en så god morgon vet jag inte om det är. Känner mig lite som om jag är ett tågräls. Vet inte hur jag fick den känslan. Antagligen brist på sömn. Efter sista inlägget igår så var jag uppe i ca en timme till. Kunde inte slita mig ifrån youtube. Haha. Man har ju inget liv. Nu ska jag packa för att om typ en timme dra till landet. Då får jag lämna min älskade dator i staden och köra på mammas laptop som inte är den bästa.


I can't hide my feelings towards you.

Vi hörs mindre i helgen och mer till veckan.

xx

You will not.

Sov gott mainstream surfare. Nu lägger jag mig. Har hittat en kör på youtube ifrån USA. PS22 heter de. Ett gäng femteklassare typ som golvar publiken. De är helt fantastiska. Deras version av Walking on a dream är helt fantastisk. Deras närvaro är otrolig. Alla känslor de visar. Man tror verkligen vad de sjunger. De har roligt. Tillskillnad från vår skolkör som suger. Ingen vill vara där och så väljer våra körledare sugigaste låtarna som någosin skrivits på denna jord. Fan asso. När ska de fatta.

see you tomorrow bitches.

xx

Estetare.

God kväll! Hur mår ni denna natt? Själv så är det toppen. Hade super trevligt hemma hos Sara. Vi var 12 tjejer som hade grymt kul. Sitter nu i soffan med rinande smink och röda kladiga läppar. Sexy. Har fått ett nytt smeknamn ikväll. J.Pad
Mkt intressant tycker jag. Vet inte riktigt hur det kom till men... Hehe.

xx


She's fun.

Kom hem från kreatima med ett nytt portfolio. Najs! ska snart hoppa in i duschuen och göra min fin för Sara har kalas ikväll. Ska till Lidingö där hon bor. Jag ogillar Lidingö starkt. Det ska bli en intressant upplevelse.

xx


It's past bed time.

Nu så har kören en lunch konserte som tyvärr min klass medverkar i. Vi suger. Haha. Jag är trött och hungrig. Humöret sänktes grovt när musiken stängdes av och jag hörde klassen. Fan vad jag ogillar den här platsen. Nu så åker hörlurarna in igen, försvinner in i mitt eget huvud. Lämnar denna plats för dagen och återkommer när jag har kommit bort härifrån.

xx

You shot me down.

Sitter på svenska lektion igen. Skriva uppsats. Kul. Var inte på toppenhumör i morse men när jag var nbere i tuben så satte jag på Two Door Cinema Club. Deras musik får mig alltid på bra humör. Och de ska till Hultsfred! Galet taggad. Ska köpa ett nytt portfolio efter skolan idag med mamma. Äntligen, jag har bara för a4 ska köpa så att a2 ska få plats tror jag. Minst a3. Haha.

Ha en fortsatt trevlig dag mongobarn.

xx

Enemy.

God natt. Sitter och tittar på tv. Har byt strängar på min gitarr. Eddie, du måste hjälpa mig! Fick en fin inbjudan till en konfirmation. Mkt trevligt. Det förbättrade denna jobbiga dag otroligt mkt. Vi får hoppas att morgondagen blir bättre.

En fin tatuering. Moments like this never last.

xx

Better together.


Han döpte sin dotter till Apple. Det vill jag också.

xx

Blablablabla, Du fattar ingenting.

Blommor blev till abstrakt och coldplay blev till Håkan. Idéerna kom till coldplay och färgerna till Håkan. Det blir ganska bra. Om bara Herr Wilnerson skulle kunna komma hem så jag får mat. Är väldigt hungrig.

Nu så ska måla bli läsa. Den boken jag fokuserar på just nu är "Dynamsik psykiatri" av Johan Cullberg. Den är mkt intressant.

Stundens musiktips: Håkan Hellström- uppsnärjd i det blå.

xx

I am a part of a disease.

Gick hem tidigar eidag från skolan. Orkade inta vara kvar. Idag har varit den sämsta dagen på länge. Av olika själ som jag inte orkar prata om. Nu ska jag rita blommor och lyssna på coldplay. Vi får hoppas att jag blir på bättre humör.

xx

Hello darkness my old friend.

http://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ

http://www.youtube.com/watch?v=xbqtuFemMOE

Två galet bra låtar med fin text och mkt känsla.

Nu ska jag testa en zebra randig klänning.

xx

You will have your bloody pie!

God kväll. Ska snart sätta mig till bords för middag. Efter skolan idag så gick jag och Eddie till stadsbiblioteket och jag lånade en bok om psykiskasjukdomar. Ngt som jag tycker är väldigt intressant. Efter det så var vi på varenda Hm i hela sthlm för att köpa ett par svarta prickiga strumpbyxor åt mig som självklart bara fanns i blått. Vi åt mc två gånger idag och jag känner mig otroligt tjock.

Fick även reda på att nästa onsdag då jag sätter i min tandställing så är det även dans i blåhallen för niorna. Kul. Jag kommer vara totalt nerdrogad. I like.

Mmmmm...

xx

One night.


Sov gott.

xx

Mac n' cheese.

God kväll. Sitter och äter mac n' cheese. Ganska sweet. har hadt en ganska bra dag idag. Intagningsprovet gick bra men det tog mer än halva dagen. Efter det så gick jag och fikade med fina Sara. Satt på Fresco i typ 3 timmar. Ganska så mysigt. Nationella i engelska imorgon. Helvete. Nu så ska jag prata med mormor

xx

Hahahaha.

Gick in på facebook och såg den här roliga grejen:
"Jag blev lamslagen idag. Det är inte okej att säga att José Gonzales version av Heartbeats är bättre, speciellt inte om man i samma mening kallar The knife för "något dåligt electroband". Nej Jennifer Thorn Eriksson, jag trodde ärligt talat bättre om dig."

Jag älskar att Hugo skriver exakt vad han tycker på facebook men när jag sa det så satt han en meter ifrån mig men Var tyst som en mus. Om det påverkade honom så mkt får han ta och säga det till mitt ansikte. HAHAHAHA! Jag skrattar rått.

xx

God Dag.

Är super duper trött. Har haft en låång dag idag. Var hos tandläkaren. Nästa onsdag den 31 15.15 så kommer jag få räls. Kul. I morgon så har jag intagningsprov till Sthlms es. Är inte sädär tagad. Vi hörs imorgon då jag är piggare och lite gladare.

xx

She spoke words.

Kommit hem till mamma nu. Är väldigt trött. Glömde även mina böcker hos baba. Fan.

xx

Don't you go.

Kom hem för ca 10 minuter sedan. Har varit på bio. Jag såg Remember Me. Fy fan vad satans bra den var. Helt otroligt. Jag instruerar er att gå och se den. Den var så vacker och fin. Slutet var inte som väntat men bra. När filmen var slut och end credits började visas på filmduken så satt jag kvar. Resten av biosalongen började röra sig mot utgången men jag satt kvar. Kunde inte få mina muskler att röra sig. Tårarna ran ner för min kind som redan var randig av tårar. Sminket ran och jag kunde inte röra mig. Filmen påverkade mig ngt otroligt. Jag finner inga ord.


Snart så kommer min Gudfars fru att hämta mig och min syster. Vi ska på ngn mode grej som min gudmor har. Ska bli intressant. Alla kommer vara grymt fashion där och så kommer jag. Kusinen ifrån landet i pojkbyxor och en stickad tröja från 90-talet. Fy fan vad fashion man kan bli. Alla kommer undra hur fel jag kunde gå med en Gudmor i modevärlden. När jag var mindre så var jag typ hennes lilla docka. Hon köpte alltid det senaste till mig som jag strosade runt i. Jag kan slå vad om att jag var den enda 10 åring med ljusrosa mocka skor i sandlådan.

Johan! Varje gång jag hör My Heart med the Perishers så tänker jag på dig! Vi måste träffas snarast! I miss you friend.

xx

How do we know?

Vet ni vem Dash snow är? Om inte så har ni missat ngt. Han var en New York konstnär som dog i somras. väldigt synd men alla ska vi dö. Han var helt fantastisk tycker jag.

Bild: Dash Snow
Många vet att jag vill skaffa tatueringen "silence is the only true friend that shall never betray you". Och det lilla citatet kommer ifrån just Dash Snow. Han hade samma citat in tatuerat på hans högra revbens sida. Om jag är inte fegar ur så ska jag tatuera mig på samma ställe. Jag dras till det citatet. Och jag tror stenhårt på citatet också.

Fin va?

Nu ska jag rita lite blommor.

xx


Don't make a sound.

God morgon. Sitter och lyssnar på fantastiske Jack Johnson. Är uppe ensam i vår våning. Tysnaden är så skön. Som jag allitd säger. Morgon är bästa tiden på dygnet. När alla andra sover.


bild: jag.

xx


I've got a soul.

Sitter och tittar på The killers spelning från oxegen i somras. Fan vad jag önskar att jag var där. De är så satans bra! Jag älskar Brandons Kavaj med fjädrar på axlarna oxå. Tror jag ska fixa ngt liknande själv. Har tittat på True Blood hela kvällen. Programet är ganska bra. Men inget slår en live inspelning ifrån The killers!


xx

Idioter.

Smsade min bästa vän Eddie och undrade om hon ville gå på bio med mig. Då får jag svaret: "Vet inte om jag kan. sitter på Astrid Lindgrens". Självklart undrar jag vad hon gör där och då får jag reda på att hon hade fotbolls match idag och att ngn brud tacklade henne så hon föll och slog i huvudet. Vilken subba! Så nu har Eddie fått hjärnskakning pågrund av en idiot. Vad hände med fairplay?

xx


I'ts a sign.

God eftermiddag! Jag kom hem ifrån staden för ett tag sen. Köpte ett par jeans och hör här världens snyggaste skor. Jag har köpt mina drömmars skor. När jag testade dem så sprutade Mumford and sons ut ur högtalarna i butiken. Jag fick ett hallelujah moment och såg det som ett tecken ifrån Gud . Jag bara måste köpa dem. Och det gjorde jag. De är i gammelrosa mocka. Platå. och bara helt underbar. Jag köpte sista paret också. Vilket flyt man har! Jag blir helt lyrisk av att tänka på dem. Pengar kan köpa lycka. Jag tror stenhårt på det!

xx

Let go of your heart.

Här kommer ngr bilder ifrån imorse.






Några av de 120 bilder jag tog i morse.

Ska ut i staden snart och kolla jeans. Najs. så vi hörs kickers.

xx

Why do I try?

Hallå! Kom hem ca kvart i 10. Orkade inte blogga när jag vaknade. Jag drog bara på mig mina kläder och drog ut. Fick ngr riktigt bra foton. Jag fotar close-up för er som inte vet. Alltså jag zoomar in på obetydliga objekt för omvärlden och gör ngt fantastikt med det! Haha. Var ute i ngr timmar. Men vid nio tiden så börjar det bli folk på gatorna och ljuset blir för ljust. Man ska egentligen gå ut i gryningen men det gör jag på loven. Orkar inte nu. Ni får se lite bilder senare. Nu så fixar jag dem i Corel Paint shop pro photo 2x. De är det bästa programet enligt mig. Fotoshop är inte lika bra. Detta program är grymt. Ladda ner det om ni kan, eller köp det. Jag har en laptop som är special gjord för just foto/design. Så programet fanns redan på min dator.
Vi hörs senare!

xx

Peaceble kingdom.

Lyssnar på Patti Smith och José Gonzalez. Lite små rolig blandning. dessa bilder nedanför kommer ifrån två av mina absoluta favorit fotografer. Robert Mapplethorpe och Richard Avedon. Enjoy!


robert mapplethorpe

Richard Avedon

Richard Avedon on Bob Dylan.

sov gott mina älsklingar. Ska ju upp tidigt så nu är det bums i säng för min del. Jag får se om det blir ett inlägg innan jag drar iväg om ngr timmar.

xx


Crosses.

androgyna killar är väldigt snyggt. Har hittat galet snygga bilder på både tjejer och killar som ser ut som motsatta könet. Fan vad snyggt det är. Jag vill inte se ut som en man men killar med kvinnliga drag är jätte snyggt.


Dessa exemplar på vackra människor är helt otroligt. De är så vackra.

xx

well.

Har ätit middag. Det blev Mc. ingen i familjen orkade laga mat. Hehe. Tjockis familjen n. 1! Nu sålyssnar jag på jeff buckley och drömmer mig bort. Såg nya Gossip girl avsnittet. AAAHHHHHH! Det var helt galet bra! Kan knappt vänta tills nästa.


bild:flickr.
Himlen har alltid varit väldigt facinerande för mig. Jag kan stirra ut i intet. Dag som natt. Det är så mystiskt och oförutsägbart. Stjärnor, Moln, Solen, Månen... Det är så vackert. Deras råhet. Man kan bara försvinna sig in i deras värld av drömmar. Jag kan komma på mig själv, försjunken i mina egna tankar stirrandes ut mot himlen. Min omgivning blir lite oroliga då men jag bryr mig inte. Jag får en kännsla av trygghet. En famn att kasta sig handfallen ut i. Lyssna på jeff buckley och observera himlen. Du kommer aldrig bli den samme. Jag lovar.


Looking out the door i see the rain fall upon the funeral mourners
Parading in a wake of sad relations as their shoes fill up with water
And maybe i'm too young to keep good love from going wrong
But tonight you're on my mind so you never know

When i'm broken down and hungry for your love with no way to feed it
Where are you tonight, child you know how much i need it
Too young to hold on and too old to just break free and run

Sometimes a man gets carried away, when he feels like he should be having his fun
And much too blind to see the damage he's done
Sometimes a man must awake to find that really, he has no-one

So i'll wait for you... and i'll burn
Will I ever see your sweet return
Oh will I ever learn

Oh lover, you should've come over
'Cause it's not too late

Lonely is the room, the bed is made, the open window lets the rain in
Burning in the corner is the only one who dreams he had you with him
My body turns and yearns for a sleep that will never come

It's never over, my kingdom for a kiss upon her shoulder
It's never over, all my riches for her smiles when i slept so soft against her
It's never over, all my blood for the sweetness of her laughter
It's never over, she's the tear that hangs inside my soul forever

Well maybe i'm just too young
To keep good love from going wrong

Oh... lover, you should've come over
'Cause it's not too late

Well I feel too young to hold on
And i'm much too old to break free and run
Too deaf, dumb, and blind to see the damage i've done
Sweet lover, you should've come over
Oh, love well i'm waiting for you

Lover, you should've come over
'Cause it's not too late
(
texten till min favorit jeff låt!)


xx

You've become a villain.

Hallå! kom precis hem ifrån staden. skolan var okay. Efter skolan så gick jag för att framkalla mina bilder. Det kostade 200 riksdaler! Helt galet dyrt. Men det kostar att ligga på topp :) Påvägen hem så går jag förbi ett konditori. Jag gick självklart in för att köpa små kakor. Min passion här i livet. Och de smakar ljuvligt...


bild: jag


xx

I lived alone before i knew you.

Sitter på svenskan och skriver uppsats. går kanoners! Är helt död dock. Jag trodde jag skulle piggna till på promenaden till skolan. Men icke sa nicke. Ska till en fotobutik och framkalla min engångskamera efter skolan. Äntligen har behövt göra det ett bra tag nu.
Ha en trevlig dag.

xx

Imagine.

Mina ögon orkar knappt hålla sig öppna. Jag är så galet trött. Och vädret är ju piss. Tittade ut ur fönstret när jag gick upp och blev bara tröttare av detta gråa trist väder. Bläää. Har sy slöjd första timmen. As tråk, men efter det är det svenska i en och en halv timme. Det blir sweet.



bild: banksy i new orleans

Kom, kom atombomb
Om vi nån gång, nånsin blir som dom
Känns som om alla är äldre nu och ser efter varann
Dom har gått för att leva sina liv
Och gud vet att jag måste leva mitt

xx



where are we?


Breath of Gaia
Gaia, the Greek Goddess, is Mother Earth, the bringer of life and beauty. Where Gaia breathes, she brings new life to a sleeping earth. Renewal springs forth along Gaia's every path.


Bruised and bloody, I'm lying on the ground,
And I am aware that I let the poor girl down,
Now I'm dying, as a message to the town,
This what happens, if you fuck around,
So meddle if you want trouble, trouble then you should meddle,
But don't ever meddle with Emily's heart…

God natt. Nu ska jag försöka sova. Sömnen har inte kommit lätt de senaste dagarna. John Blund var är du?

Bruised and bloody.

God kväll. Jag har haft världens längsta dag känns det som. Skola ifrån 08.00 till 16.15 efter det direkt hem för att skriva uppsats med Mirja i två timmar. Är helt färdig för dagen. Men det var en ganska trevlig dag idag utom att lunchen var sådär. Haha.
Ska skriva lite musik till Patrik nu. Men först kommer en bild på ngt jag tror väldigt skarkt på.



xx

I'm Good. I'm Gone.

Godmorgon! Gick upp extra tidigt för att skriva ett inlägg till er. Visst är jag snäll. Hade jätte trevligt igår. Kom hem lite sent kanske. Men men. Satt länge och pratade med en tjej jag växt upp med men vi har aldrig riktigt kännt varandra. Så nu bytte vi nummer och en kaffe är planerad till ngn helg framöver. Trevligt. När hon gick så gick jag in i det jätte trevliga köket där de andra ungdomarna var. Pratade med dem. Specielt en kille som jag sett flera gånger på min gudfars tillställningar, men samma där vi har inte pratat. Men nu så satt vi länge på köksgolvet och det var mycket trevligt. Han hette Patrik och var designer. Vi pratade om musik och gammla lärare vi haft och drömmar. Det var kul att prata med ngn som gått sin egen väg och trotsat alla oddsen. Man får lite glöd i sig att lyckas.


Bild: Sandra Freij. En jätte duktig fotograf tyckker jag.


xx

Searching.

Hej, det blir ett snabbt inlägg nu. Var på rytmus idag. Gjorde intagningsprov. det gick bra :) Nu ska jag byta om för att sedan åka till min gudfar. Jag skriver mer ikväll när jag kommer hem.

xx

Don't forget to breath.

Kom precis hem ifrån stadsteatern. Hamlet var fantastisk. Helt underbart skådespelari från Skarsgård. Man måste prisa den mannen. Han är en riktigt bra skådespelare. Man blir inspererad att skapa.

Nu så sitter jag med en kopp te och försöker framkalla sömnen. Måste sova. ska upp vid 7 tiden imorgon. Rytmus intagning. Är ganska lugn även fast jag inte har övat in låtarna. Men det blir nog Lady Stardust. Men den oblikatoriska låten, Tina Turner Simple the best. Vem bryr sig. Det får gå som det går.


Här är en bild på den avlidne revolutionären Mr. McQueen. Han är en stor insperations källa för mig. Det är tråkigt att man måste dö för att världen ska förstå ens betydelse. Då undrar man egentligen hur mkt man betyde för världen när man var vid liv. Man måste dö för att få sin ultimata bekännelse på att man har påverkat människans beteende. Det är tråkigt.

sov gott min sköna.

xx

Dream a little dream.

Hallå! Hur har eran dag varit? Jag hade nationellaprov i engelska! Men det gick bra :) Haha. Efter det så slutade vi och jag drog till stadsbiblioteket. Lånade lite böcker till min uppsats. Sen kom Caroline , vi åt lunch och sedan gick vi på stan. Vi båda letar efter nya jeans. Jag vill ha pojkvänslooken. Det vore sweet. Självklat gick jag in i beyond på väg hem och hittade världens snyggaste trench. Jag måste bara ha den. Den var bara så perfekt. Men först så måste jag se om baba tycker om den.

Jag ska se Hamlet ikväll! Ska bli jätte kul :)


xx

Take another way.

AEGHHH! blogg.se är cp! Skrev ett inlägg tidigare idag. men nej det ville inte läggas upp... Jävla cp.
Men här kommer ialla fall de utlovade bilderna.


Yes , ni ser korrekt. Jag har inga byxor på mig.

Kom precis hem ifrån dansen. Jag övade mina scener med Danny. Det var roligt :)
Och nu efter middagen så ska jag skriva ett message till Amanda-Panda på face. Hon ville ha musik tips och vem är inte bättre på det än jag? Haha.

xx

Am I still dreaming?






Fångad. Verklighetsdröm. LSD. Nätter. Ramlar. Drömmar. Existera. Blåste.
Tragiskt. Springer. Kärlek. Originell. Sympati. Behöva. Fel. Återkommer.
Magiskt. Vakna. Leva. Dö. Sjukdom. Okänd. Atombomb. Dem. Äldre. Fly. Ironi. Sarkasm.
Under. Armageddon. Lögner. Svek. Brinner. Stockholm. Sorg. Oskyldig. Himlen.
Regn. Tårar. Stjärnor. Bränns. Trygghet. Amfetamin. Svart. Revolution. Svek. Söka. Hitta. Glädje.
 

I will never forget.

God kväll. Hur har eran söndag varit? Bra hoppas jag. Själv så har jag städat mitt rum. Hela dagen. Jag är fortfarande inte klar. Förstår ni då att mitt rum är galet stökigt? Haha. Jag är tonåring. Vi skyller på det. Det var ytterst trevligt att träffa Hax för 10 minuter idag. Hon är en av mina äldsta vänner, Vi firar tio år till hösten. Då ska det fanemig bli kalas! Imorgon så kommer ni få se "dagens klädval" det blir en first. Men jag tror ni kommer förstå..

Jag har blivit lite beroende av "upper arm bracelets". Vill ha denna:
 

Här kommer även alldeles alldeles underbar man. nämligen Jared Leto.

förstår ni nu hans underbara scen framträdande? Han har en intensitet som ingen annan. Jag blev typ frälst. Haha.

I shot for the sky.



Honest to God I'll break your heart
Tear you to pieces and rip you apart
Honest to God I'll break your heart
Tear you to pieces and rip you apart
Honest to God I'll break your heart
Tear you to pieces and rip you apart
Honest to God I'll break your heart
Tear you to pieces and rip you apart

xx

Closer.

http://www.youtube.com/watch?v=kuPq2BDhUBA&feature=channel

Det är få saker och personer som påverkar mig lika mkt som dessa hjältar.

xx

WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Hallå! Jag har inte uppdaterat så mkt idag och det ber jag om förlåtelse för. Har städat mitt rum grundligt.
Kom precis hem från odenplan. Jag bytte jacka med Hax. Så det var sweet att träffa henne för en kort tid.
Nu ska jag fortsätta städa.

xx

You're my Bitch.

http://www.onepiece.se

En helt fantastisk idée. Jag ska så ha en. Hittade de via en annan blogg. http://stockholmshetaste.blogg.se/
Är så taggad på att köpa en. Haha.

xx


Undercover Martyn.

God morgon, eller snarare God förmiddag. Jag gick precis upp. Fast jag har varit vaken ett bra tag. Men jag låg och tänkte i mörkret. Det är nog den bästa tiden man kan tänka. För ingen stör. Alla sover. Haha.


Bild: En fin bild på M! tagen av mig på en av vra konserter.

xx

I hear you boy.

God natt. Snart så drar jag mig tillbaka i mörkret. Ska ligga och prassla med lakanen så baba inte kan sova. Hehe. Och nu när småtimmarna närmar sig så hoppas jag att alla har tagit fram hagelbössorna. Jag och Rodel Fanny är i farten.. Beware of vampires kids... We will always strike.Mohahaha!


xx

.

http://www.youtube.com/watch?v=cglLJJ0Czo8

En jätterolig musikvideo med The killers och en väldigt elak jultomte.

xx

Take me away.

Min kära syster och baba tvingar mig sitta med och se på djävulens påhitt. Melodifestivalen. Det är så dåligt. En massa b och c kändisar som skämmer ut sig själva. Vad är det dom inte förstår? Det är så otroligt dåligt. Precis som Let's Dance, Mamma söker man, Bonde söker fru, Färjan, Idol etc. Vem kom på dessa idiotiska program idéer? Jag förstår inte. Och det frustrerar mig.

xx


oh lala.

Hej. kom precis hem ifrån staden. köpte lite små saker, en ny tröja, en sjal och en svart body:) Träffade baba på stan och var med honom ett tag innan vi gick hem tillsammans. Nu sitter jag i soffan med min syster och gör absolut ingenting.

Jag ringde Hax och imorgon ska vi byta jackor för en dag. Det ska bli trevligt. Haha.

Bild: tagen av mig i New York.

xx

Ciao.

Nu drar jag till söder och hänger där ett tag.

xx

When will it all end?

Jag är så sjukt trött på alla fördomar vi människor har. Mot allt och alla. Du är emo, då skär du dig och är konstig. Du är fjortis, då ligger du runt och är otrevlig.  Du kan inte sjunga, därför hatar vi dig. Du gillar inte sport, därför kan jag inte umgås med dig. Vad är det vi håller på med egentligen? Vi dömer människor efter deras utseende och vad för sorts musik de gillar eller om det är sportiga eller tjocka. Vad är det för fel med männskligheten? Vi hatar alla som inte är som oss. Jag kan inte vara din kompis för att du klär dig snobbigt. Eller du har ingen stil. Om man är pluggis, har glasögon och går lite konstigt så får man direkt stämpeln tönt i pannan och sedan slussas man ner i en låda bland andra töntar. Den personen är kanske grymt cool och lyssnar på samma musik som en själv. Men vi är inte beredda på det. Vi vill inte att ens "riktiga" kompisar ska tycka man är konstig för att man umgås med tönten. Vi krossar varandras drömmer genom att lägga stämplar på allt. Du klarar inte av att bli musiker. De är få som klarar det, du är inte en av dem. Skaffa dig en riktig karriär istället. Typ ekonom. Där ha du en lysande framtid.
Men tänka om jag kanske vill jobba med musik. Jag gillar inte ekonomi. Eller jag vill bli konstnär. Det är det jag brinner för. Vrf ska ngn komma och säga till mig att jag kan inte bli det jag drömmer om. Vem har den rättigheten? Ingen kan säga åt mig vad jag ska göra, vilken skola jag ska gå i. Vilken utbildning jag ska ha. Jag väljer vad jag ska göra. Ingen annan. Om ni inte redan visste det så är det här mitt liv. Det liv jag ska leva med resten av min tid här. Ska jag göra ngt jag inte vill? För att det passar ngn annan bättre om jag gör det? Nej. Jag ska göra precis som jag vill. Gå min egen väg. Och det hoppas jag alla gör. Ingen ska säga till er att ni ska göra si eller så. Välj själv för fan. Det år ditt fucking liv. Lev det som du vill!

En liten tanke jag fick på morgonkvisten...

xx

And we just go in circles.

God morgon. Mår ni bra? Det gör jag i alla fall. Har hittat på youtube en kille som har filmat typ hela 30 seconds konserten i onsdags. Helt fantastiskt underbart. http://www.youtube.com/watch?v=1PNI8KirztI&feature=channel
Där hade ni länken.
ska snart äta lite frukost tror jag sedan bar de av till duchen.

Talk to you bitches laterrr.

xx


... one soul abiding in two bodies.

Jag älskar verkligen filmen Alexander. Den är så vacker och sorgsen samtidigt som den står för makt och härskarvälde förri tiden. Den är riktigt bra.

bild: Hittade.
Jag önskar att jag var lika fri som röken från en nytänd cigarett.

xx

Forever and ever.

God kväll. Hur har ni det? Själv så mår jag lite bättre. Tittar på Vampire Diaries. Är så galet bra. Jag rekomenderar starkt. Min syster Pessi och hennes kille Ivi är på väg till Casablanca för att hyra filmer. Det blir We were soldiers och Alexander för mig. Två av mina absoluta favorit filmer. Jag älskar krigsfilmer. Även Si-Fi. Terminator: salvation är ju bara helt otroligt bra. finns det ngt bättre? Självklart men det är svårt att hitta.
 

xx

"@¤%&=?`*;!"¤

Jag gick hem idag efter lunch. Hade ont i magen :( så påväg hem gick jag förbi seven och köpte lite godis. Hehe. Jag tyckte lite synd om mig själv.
Nu ska jag titta på lite tv.

xx

Corioliskraft.

Heej, sitter på svenska lektion och chillar. Vi har en vikare som heter Sebastian. Han är snäll. DET ÄR FREEDAG! HELGEN ÄR HÄÄR! WAAAAAA! Det är ju bara helt underbart. Ska försöka träffa söta Charlotte på lördag för ett konditori besök. Jag ska även leta i second hand butiker efter blommiga plagg. Är galet sugen på blommigt.

Talk to you whores later.

xx

Imagine if this all came down...

Har precis tittat på Vampire Diaries. De är också galet bra. Här kommer ego bilder på mig själv. Puss.
  

xx

Run Away.





Bilder: Alla är tagna av mig och då tillhör de mig.

God kväll. Hur står det till? Själv så är jag fortfarande uppe bland molnen. Hehe. Min dag har varit bra. Såg dock ut som om ett tåg hade kört över mig. Nu så kom ngr bilder upp ifrån igår kväll. Hoppas ni uppskattar dem.
Jag kan fortfarande inte beskriva den känsla som de bandet ger mig. En förklaing kommer om ngr dagar.
Fick redo på av Caroline att 30 seconds to mars, Empire of the sun och Daniel Gilbert kommer till Hultsfred. Så ni kan gissa vilka som ska dit. Haha. Vi såklart. Men det viste ni redan.

HA! Har ni sett det nya Gossip Girl avsnittet? Jag är helt beroende. Inte de som går på svensk tv utan de nya avsnittet på internet? Det var såå galet bra. Och nästa avsnitt kommer postas på måndag natt. Kan knappt vänta :)
Här kommer en fin text rad av 30 seconds to mars, Enjoy!


Do you live, do you die, do you bleed
For the fantasy
In your mind, through your eyes, do you see
It's the fantasy

Maybe tonight we can forget about it all
It could be just like heaven
I am a machine
No longer living, just a shell of what I dreamed


Say it, say it, say what you believe
Say it, say it, to me
(the fantasy)


xx


A fucking mosh pit!

Jag finner inga ord...

Night of the hunter.

Hallå! Sitter här med Caroline hemma hos mig, vi ska snart äta och sedan åka till 30 SECONDS TO MARS KONSERTEN ! VI ÄR ASSSS TAGGADE!!!! WOOOHOOOOO! JUST NU LYSSNAR VI PÅ DOM. DE ÄGER.

Här är en fin bild på konfetti. Tog den själv på Coldplay konserten i somras.

xx

One down, Three to go.

Jaha nu har jag precis kommit hem ifrån Vrg. gjorde mitt intagningsprov. Gick ganska bra. Är nu hemma och äter och tar det lite lugnt innan jag går tillbaka till skolan.

xx

PANIIIIIIK!

Jag har en lätt panik ångest här. Imorgon halv elva så har jag intagningsprov till Viktor Rydberg Jarlaplan. Mitt första handsval. Jag är panik slagen. Sätter inte en ton rätt. ARGHHH! Är lite små sur över det. Idag så filmade sofia mig i gamla stan. Det var skoj, men jag halka och slog mig i rumpan. Hahaha. Alla stirrade men ingen kom och hjälpte mig upp... Dumma sverige.
Jag känner mig riktigt dålig över min hemska uppdatering och att inga bilder än. Men jag är galet stressad. Så ni får ursäkta. Jag lovar att efter imorgon så blir min uppdatering bättre.
IMORGON SÅ SKA JAG PÅ 30 SECONDS TO MARS!! ÄR SÅ GALET TAGGAD! WOHHOOOO! Ville bara säga det. Hihi.


xx

Österlensvisan...

hej, jag är typ den lataste tjejen i världen. skulle blogga igårkväll men, ja.. Hehehe. Gick sådär.
Har fortfarande inte laddat upp bilderna till dator.
Idag har jag vasiliki och soofia filmat till vår musik video. Gick jätte bra! Imorgon ska vi filma igen. Skoj.
Ska till dansen snart. Sweet.

xx

Oh Boy.

Jag har fått en fix idée om att bara lyssna på kvinnliga artister som Kate Nash, Miss Li, Lykke Li, Melissa Horn och Regina Spektor. Udda. Jag har även fått en idée om kakor. Jag måste äta kakor, så hela familjen ska nu ut till ngt konditori. Vi ska även försöka hitta ngn random utställning att gå på.
Vi hörs!


xx

Under the stars tonight.


God morgon. Jag är väldigt ledsen för att jag inte har uppdaterat på flera dagar. Men helt ärligt så tog jag en paus ifrån omvärlden. Men nu är jag tillbaka! Och nu är jag bättre än förr.
Igår kväll så kom vi hem från Åre. Det var trevligt. Vid uppsala så var det helt stjärnklart. Det var jätte fint. Jag satte på José gonzález och tittade på stjärnorna tills jag somnade.
Jag har en otrevlig nyhet, min sladd som ska ladda över bilder från kameran till datorn är hemma hos baba. Shit! så ni får se bilder ikväll då jag ska hem till honom.

xx


She's lost control

Hallå¨! Förlåt för min galet dåliga uppdatering. Men jag har inte orkat. Är så jävla trött hela tiden. Skidåkningen är okay, lite isigt. Åkte med rara Hugo idag på eftermiddagen och imorgon så ska jag träffa Isak, Hugo och Tove. Antagligen. Peace
 En fin bild på Ian Curtis. Sångaren i Joy Division.

xx

Love Sucks.

Kärlek suger verkligen. Jag hatar puttinutt gull, bäbis prat och all shit som kärlek medför. Ingen kärlek håller för alltid, det är en fin tanke men ren och skär BS! nu låter det som om ngn kille precis dumpat mig men så är icke fallet. Jag bara avskyr kärlek. Vem bryr sig om det är en fin känsla för ngr månader eller år. det kommer ta slut en dag. Och då gör det ont i själen. Jävla skit snack. Det är en illusion. Det är ett idiotiskt påhit av männskligheten. Jag undrar verkligen hur dumma människor är när de säger att de blir lyckliga av kärlek. Va fan. Man blir inte mer lycklig av att man har en känsla som sedan kommer försvinna. Då blir man bara ett mer vrak än innan man hittade "kärleken". Men ingen tycks lära sig av sina misstag. De leter efter den "rätta". Det finns inge "rätta". Det finns folk man tycker om och trivs med. Sedan finns det människor man inte går ihop med. Sluta umgås med sånna som du inte tycker om. Punkt. Svårare en så är det inte. Sluta vänta på ngt som kanske inte händer. Du kanske inte hittar din "rätta". Lev livet istället. Man vet aldrig när allt detta kan ta slut. Man kan tappa mobilen på tågspåret och när man ska hämta mobilen kommer tåget. Du kan dö när som helst. Jag förstår inte varför folk är så rädda. BÖRJA LEVA! Nu låter jag som en överspeedad Anna Skiper men vem f*n bryr sig? Ibland behöver vi en spark i baken.

Bild: Flickr.com

xx

Holy Cow!



En bild ifrån resan hem ifrån romme. det gr inte att ladda upp mer just nu så ni får se mer bilder sen.


peace

Running up that hill.

God förmiddag! Min mamma har kommit på den galnaste idéen(?). Hon tycker jag ska gå på akupunktur med mitt knä. Jag vet, hon är sjuk i huvudet. Jag vill inte och jag tänker inte gå. Så nu försöker hon göra taktiken då man kallar en feg och töntig. Men herregud. Jag är inte fem. jag går inte på det. Och det är inte att jag är rädd eller att det ska göra ont. jag är inte rädd för smärta. Jag vill bara inte. Mitt knä är nästan bra och jag kan antagligen åka skidor imorgon. No Way! att jag går på akupunktur.

Ha en fortatt trevlig dag!

xx

RSS 2.0