Brick Lane

 
Förra sondagen så åkte jag och Caroline till Brick Lane vilket är en mycket trevlig del med massa matstånd, marknader, gatumusikanter, konst och events. Lyckad Söndag! 
 
xx
 

Veckan före förra helgen

 
Detta var då förra helgen, Middag med Karolina och som den fantastiska vän hon är hade hon bakat muffins och tagit med en till mig. så på tpget hem efter våra bravader hade jag färdkost, love it!
 
och det var sista helgen Elli var i London så då blev det klackarna i taket på Strawberry Moon! Real cheesy som vi säger här men väldigt roligt. 
 
xx
 

Brixton/Dulwich

 
 
Detta är då lite bilder från där jag bor! Dom första är tagna i Brixton, närmste centrum för mig, dit går tunnelbana och en hel del bussar. En mycket levande, färgstark del av London. Området är lite av "up and coming" så det talas ganska mycket om Brixton i media vilket är roligt. 
 
Bilderna under tog jag förra veckan då jag var på morgonrutten för att lämna barnen, i vanliga fall så ser man Dulwich Collage ståtliga byggnader men icke denna morgon då dimman lång tät. Detta är då området kring där jag bor. Ett väldigt grönt, familjevänligt område.
 
xx
 

Insperation

Photo by Maria Kochetkova(balletrusse): In love with this coat and my tutu ... | iPhoneogram
November. | via Tumblr
de-la-valliere | via Tumblr
Facebook
Λnjes. | via Tumblr
(100+) life quotes | Tumblr
Facebook
(2) Tumblr
Tumblr
November. | via Tumblr
http://waitingformyfallendreams.tumblr.com/
 
Because I'm crazy, baby. I need you to come here and save me, I'm your little scarlet, starlet
Singing in the garden. Kiss me on my open mouth
 
xx
 

Helg

 
Helg med sjukt barn, National Portrait gallery och Elli som var här för två veckors arbete :)
 
xx
 

Två och Tre

 
Vecka två och tre. 
 
xx
 

Första veckan

 
Första veckan i London såg lite ut såhär. Mina blogginlägg kommer ändras lite, kommer uppdatera oftare, mer mobilbilder än genomtänkta och kommer att skriva mer för bloggen fyller faktiskt ett syfte nu! 
 
xx
 

ANALOGT

 
Analoga kamerans senaste rulle
 
xx
 

RSS 2.0