Under tidens färgstarka regnbåge.

Nu drar jag till Barcelona. Vi ses.

xx


Jag är i extas.


Jag kom inte hem tomhänt. Är ni förvänade? Haha. Jag kom hem med dessa underbara Marc Jacobs skor. Jag och baba gick till hans nyöppnade butik på smålandsgatan, Gå dit. Den är stor och har väldigt fina grejer. LoveLoveLove.

xx

Den som hör dig.

Såg precis Florence nya låt Heavy in your arms. Den var helt fantastisk, låten var asbra, och videon var grym. Tittade på Håkan imorse, han är så fin. Idag tänkte jag springa på stan lite och sedan ikväll är det födelsedagskalas!

xx

Burning Brighter Than The Sun.

kurt-cobain.jpg Kurt Cobain image by juliet-myway
Jag älskar denna bild på Kurt Cobain. Ansikstuttrycket gör bilden.Och tröjan är väldigt fin.

Jag orkar inte prata om min dag men jag gick på bio med baba efter skolan, vi såg The social network. Den var as bra!! Wöööö. Sedan när vi kom hem så såg jag Vegas, den gick på tv. TVå helt lika filmer men båda var jättebra. Vegas var ganska tragisk men den var fin.

xx


Untouchable like a distant diamond sky.










Idag har jag köpt fina nya kläder.

Sov gott.

xx

I'm about to set fire to everything a see.


Me

Åkte till KTH efter mycket stön från mig. Men jag var tvungen. Sedan efter mycket stön så gick jag på dansen oxå. De ångrar jag verkligen inte. Vi gjorde klart koregrafin till John Mayer låten och den blev fantastisk. Mår mycket bättre nu. Dansen är de enda bra jag har just nu. Man får kämpa på.

Jag målade lite idag, jag målade min hand svart och fotade den sedan när jag sköjde bort färgen.Hmm... Vi får se vart detta vansinne slutar. Förhoppningsvis så går de inte längre.

Sov gott.

xx

jag tror när vi går genom tiden.









Har inte bloggat på typ evigheter känns det som. Men nu när jag ligger i sängen lite små sjuk så får ni lite bilder. Åkte till mormor igår. Fick låna en av hennes jättefina koftor. Vi gick en liten promenad. Det var trevligt. Jag gillar att umgås med min mormor. Vi är väldigt lika som personer och hon förstår alltid.

Har lyssnat på Håkan hela tiden de senaste dagarna. Hans nya skiva är sjukt bra. Man dör lite innombords.

xx


åren har nog slitit hårdare på mig.



Lyssnar på Håkans nya cd. Den är fantastisk. Jag älskar den redan, kan inte få nog. Imorgon så hoppas vi att jag inte behöver åka ambulans till akuten. Vore så jävla pinsamt. Sedan på eftermiddagen så ska jag träffa mina favorit människor. Behöver träffa människor som förstår mig.

Nu så ska jag drömma mig bort till en bättre plats en denna.

xx

Det vet jag inte, men filmen heter så.

Jag och baba sprang ner till Saga och såg Himlen är oskyldigt bra. Den var jättebra! Se den. Nu ligger vi döda i soffan och jag ser hur klockan tickar ocg närmar sig tiden då jag ska dansa. ORKAR INTEE!
Lyssnar på ted gärdestad. Han är bra.

xx

Det blir så mycket bättre.

God morgon. Igår så var jag på kalas. Var väldigt trevligt drack vin utan alkohol och lyssnade på dåliga kvinnor skämt. Nu sitter jag lite små död i soffan och funderar på att gå ut och fota lite. Hmm. Vi får se.

xx

För att du är död.





ÅHERREGUD! Det snöade när mamma väkte mig i morse. Jag började genast gaga om julafton men efter någon minut i mörkret kom jag på att de var Oktober. Efter några minuter till insåg jag att de snöade på riktigt. Då blev fart på mig, fram med kameran och började fota från balkongen.

Baba kom hem från Kina idag, var fantastiskt att träffa honom. Åt middag med min gudmor på Urban Deli. Var jättegott! Att rekomendera.

Nu ska jag sovaaa.

xx

There is a crack in everything. That's how the light gets in.





xx


All the black inside of me, is slowly seeping from the bone.




Idag gjorde jag chokladshake typ. Gjorde för mycket och hann inte reagera när det hälldes över köksbänken.

De senaste dagarna har varit väldit krävande. Dock så ringde baba från kina idag och igår. Då blev jag väldigt glad. Annars så har jag roat mig med att springa till sjukhuset, utbytit pengar mot godis av en knarkare som var jättesnäll, missat två nätters sömn och insett hur jag inte klarar det här längre.

xx

Jesus told me.


moi

Idag så har jag pluggat och lussnat på Håkan. Nu så ska jag klä mig, städa lite och seda bege mig till mina hårt arbetande vänner på ett café.

Jag gömde berätta en sak för er igår. Jag var på teater mer mor. vi såg Pride. GÅ OCH SE DEN, VAR FANTASTISK. Ja, den var verkligen bra. Väldigt vacker. Skildrar homosexualitet på 60 talet och nu.

See you.

xx

My heart lies on the floor in pieces.

Betrygande. Jag sitter med amanda k på skype. De är kul. Ha! Imorgon så ska jag pluggapluggaplugga. Sedan köpa lite böcker, sedan träffa Hax och Sof. ¨

Sov gott.

xx

to talk without thinking is to shoot without aiming.

Mina läppar blöder, mina nya strumpbyxor sönder och jag sitter i skogen. Jag hatar IKEA!

Men när livet känns svårt så sätter man på Silver Lining med Hurts.

xx

Ready to run.

jag tycker att Natalie Maines är en av de vackraste kvinnor som någonsin gått på denna jord. ¨Har lyssnat ganska mycket på Dixie Chicks de senaste 24 timmarna. Pratat med käre Hax i telefon. Hon har skaffat en sjukt cool tatuering. Jag är avundsjuk. Jag är även avundsjuk på Jacob. Älskade Jacob, han lever ut drömmen som dansare medans jag sitter fast här. Suck.



xx

We're smiling but we're close tears.

Idag gick jag upp allt för tidigt. Var i skolan allt för tidigt. Had en lektion. Sedan till tanläkaren för lite mer räls. Nu kan man åka tåg i min mun om man vill. Nästa Ropsten. Gick till sl hittegods men de suger.

Very sexy.


xx

Make me dance, I want to surrender.

God kväll. Jag sitter och lyssnar på Belle & Sebastian. Drömmer mig bort lite. Idag har det varit en ganska okej dag men en fantastisk eftermiddag och kväll. Dansen gick hur bra som helst. Älskar min grupp. Vi pratade om de mest störda saker när vi låg i mörker och vår lärare pressade våra stackars insidalår muskler till max. Efter de gick vi som om vi hade an badboll mellan benen. Ha!

Har träffat trevliga nya människor idag. De tycker vi om. Har kommit på att den senaste veckan har jag varit så stressad att jag inte hunnit skriva dagbok. Jag brukar skriva varje dag. Ajaj.

Sov sött kära änglar.

xx

Leave the rest unspoken, leave it unspoken.


tagen av moi idag.

Egentligen borde jag säga ich, jag har ju slutat på franska och börjat på tyska. Hahaha, vem hade någonsin kunnat anat det. Idag så så shoppade jag med baba, köpte väldigt fina saker. Sedan gick jag ut och fotade, bilden ovan är en bild jag tog. Fick väldigt många bra. 

Nu sitter jag helt slut i soffan och har sett I skuggan av san siro på tvåan. Boken läste jag precis när den kom ut men flyg och far, den var inte bra. Glimmrande, jag fick till ett litet rim bara sådär. Haha! Har hittat ett nytt bra band och en fantastisk låt med en sjuk video till.
http://www.youtube.com/watch?v=zAfEvvnzlwQ

xx

I'll go where the wind blows.

Tittade på INTO THE WILD prcis. Vilken fantastisk film! Jag älskar den. Vilken underbar resa han gjorde. Jag vill också göra de. Har lyssnat på väldaigt mycket musik ikväll. Såg en live spelning med 30stm. Jag började gråta.

xx

I'm coming up only to show you down.

Jag sitter i skolan och läser bloggar. Idag är det pluggpluggplugg. Fick den glada nyheten av Paulina att till på onsdag har jag TRE!!! historia läxor. BLÖÖÖÖÖÖÖ! Det suger hårt.

Senare idag är det matte plugg på kth. Och efter det tyska. Nu så får det vara nog.

xx

Watching you dress as you turn out the light.



Jag har inte kunnat dansa på hela veckan. idag så har jag begravt mig i arbete. Jag har börjat läsa tyska, har träningsverk i hela ansiktet för att det är så jävla svårt att prata de språket. Har haft de sämsta jävla dagarna i hela mitt liv.

xx

Let the sunshine in.



Jag har gjort illa ryggen. Igår så fixade jag lite hemma sedan satt jag i tegnerlunden och läste en bok. På kvällen gick jag hem till Eddie, vi hyrde film. Idag har jag fixat hemma, varit på min sång, sett första manus utkastet, jag ska vara Jeannie och ubber hippie, ska nog inte bli så svårt.

xx

Don't let the bastards take you alive.

Jag är besviken och arg.

xx

Trött som döden.

Jag hatar hur min blogg ser ut. Den är jätte ful. Fy farao. Stressade till skolan för att få reda på att lektionen var inställd. De betyder att jag har en lektion på hela dagen och den är om några timmar. Kul. Sa jag att jag släpade med mig min stora laptop som inte är gord att bära på?

Suck och stön. imorgon blir en bra dag, träffa baba för att köpa kamera och vara med Eddie.

xx

RSS 2.0