I got back up again.

Nu så ska jag sova. vi ses när vi ses.

xx

You are skin and bones.

God eftermiddag/kväll. Sitter och tittar på matprogram och längtar efter thaimaten som är påväg hem just i denna sekund. Ska jag igentligen packa till morgondagen. För er som icke vet så ska jag till Tyskland med min klass en vecka. Ska upp kl 4 imorgon. JÄVLIGT NAJS! Fy fan vilken jävla mongo zoombie jag kommer vara imorgon på flygplatsen. Ska få åke dit med eF och hon kommer göra mig galen. Haha! Herregud.



xx

I wanna talk like you.

Hallå! Sitter och lyssnar på djungelbokens soundtrack. Det är mycket bra :) Varit på info möte om tysklandsresan jag gör med klassen på torsdag. Ytterst tråkigt men nödvändigt. Har även köpt en mycket fin tröja idag med eF, Dr.S och Nic.


Skämde ut mig totalt idag. Varför ska jag alltid göra det? Men vem bryr sig egentligen? Det blev ett gott skratt inom sin framtid.

xx

Around the world.

God kväll alla. Nu så sitter jag med blött hår och rena sovkläder på och ska borsta tänderna. Haft en najs dag, gick på 1½ lektion. Mycket skönt. Repade med bandet efter skolan, vi ska spela imorgon och så fikade vi efter det. Sedan bar det av till dansen. Vi lär oss en ny koreografi till Lady Gagas Telephone. Riktigt kul! Men nu så ska jag sova. Sleep tight you mother fuckers!


xx

AHHHHH!

Herregud. Vilken underbar dag! Den har varit helt fantastiskt.






Fett najs! Sov gott.

xx

This is the time and motion.

God morgon. Sov jätte länge idag men jag behövde det. vill sova mer. Men nej, nu så ska jag titta på Grease. Hahaha! den är riktigt bra :) Ska till dansen idag igen. Fast inte lika tidigt som igår. Nu så försöker jag vakna upp till grease så, FUCK OFF!


xx

Oh God.

God natt. Jag har haft en lång dag. Gick upp 08.30 Var på dansen kl 09.30 Och var där tills 18.30. Då gick jag hem, åt, duschade och gjorde mig fin. Sen drog jag till tc för att träffa diverse människor. Efter det blev destinationen café 60 med Dr. S och efter ett tag kom Mona. Mycket trevligt. Nu är kl 00.44 och jag är helt slut.

Föreställningarna har gått bra, några små tabbar men överlag så har det gått toppen. Är grymt taggad för imorgon. Jag ska dansa som om mitt liv berodde på det. Haha! Fan vad seriös jag låter. Ni får se bilder från helgen på söndag.

Bild: Tagen av Dr. S och den föreställer mig. Ha!


xx


You are the most beautiful man on earth to me.

See you suckers later!!! Nu så drar jag till dansen för att förbereda mig inför första föreställningen. Är inte alls nervös men det kommer väl. Om det är haltaskig uppdatering nu i helgen så får ni älska mig ändå!

xx

Anyone else have a 30 million lawsuit?









Jag är ytterst ledsen för min hemska uppdatering men igår så var jag på stadsbiblioteket efter skolan och lånade böcker sen drog jag till Arizona i vasastan och åt middag med Dr S och eF. Det var mycket trevligt och vid 22 tiden då vi gick därifrån så gick vi hem till Hax som bor ett stenkast ifrån. Vi drack te och mös i hennes vardagsrum till 00 då jag bestämde mig för att sova där, det gjorde även Dr. S men eF gick hem då. Sen idag så har jag haft mycket att göra. Skolan sög men jag hade ljusrep inför morgondagen. Är lte spänd men det kommer gå jätte bra. Jag får improvisera om jag glömer mina repliker.

Sov nu gott och dröm fina drömmar.

xx

We are victims of ourself.

God natt. Ska inte riktigt sova än men snart så. Det blev inga roliga bilder idag så ni får se ngt annat istället.


sov gott.

xx

So sick and tired.

Hallå! Jag har haft en jobbig dag. Den har varit låång. Är helt slut men nej! Inte vila nu så är det bara att sätta igång med musik historia plugg till imorgon. Väldigt ontressant och onödigt ämne. Ska snart ladda över bilder till datorn från min kamera, ni får se senare.

xx

We will allways be.

sitter på so. As tråk. Är grymt hungrig och vill bort från denna plats. AAAAAAA! oRKAR iNte mer. Dessa människor och byggnaden.  Fy fan.

Vi hörs senare.

xx

Don't stop dancing!

God kväll! Jag har haft en toppen dag. Jag fick min vanilj coca cola som utlovat och bildlektionen var jätte rolig (som alltid) och så fick jag reda på engelskan att jag fått MVG (!) på nationella proven. As najs!!!! Sen övade vi med bandet det gick bra och var grymt skoj. Sen så drog jag, eF, Dr. S och M! runt lite. Jag köpte en jätte fin klänning och Mc blev sista destinationen innan vi gick skilda vägar. En toppen dag, verkligen. Är på jätte bra humör. Lyssnar på Daft Punk oxå. Det kan knappt bli bättre!









Talk later loooooosers

xx

Home is wherever i'm with you.

Sitter på svenskan och ska skriva ut min färdiga uppsats. Är så jävla stolt!! Har en ganska upptagen dag idag men för ca 5 minuter sedan så lovade Nic att vi ska köpa coca cola nailj på lunchen! WIIIIIIII! Det gjorde allt jätte bra och efter lunch så har vi bild, Denna dag blir bara bättre och bättre!


Vi hörs vid slutet av denna dag och då får ni veta om den fortfarande håller mottet.

xx

I fell down.

God kväll. Förlåt för att det var mer än 24 timmar sedan ni hörde från mig. Men jag har varit så jävla upptagen. Måndagar är en så jävla stressig dag. Men sista musikal övningen innan fredag var idag. Den gick bra är as taggad för helgen! Har fixat och trixat med bilder ikväll så nu får ni ett smakprov på mitt liv.








Sov gott mina barn.

xx

Happy birthday!

Nu så vill jag säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HAX OCH BABA! HAX, HA EN UNDERBAR DAG!! JAG ÄLSKAR DIG BABY!
Lite bilder ifrån imorse då vi grattade baba.








Fin fina bilder. Nu så ska jag duscha och sedan bege mig ut på stan med baba och Jessie. Om ni ser rosa hjärt post-it lappar med uppmuntrande ord på så har jag satt upp dem. Och det gör jag för twloha.

SEE YOU!

xx

To write love on her arms.

To write love on her arms är en jätte bra organisation som jag tycker alla ska gå med i. www.twloha.com . Gå in och läs!! Jag är med i deras street team, det ska du också vara!

xx


Green eyes.




Jag och Hax idag.

Sov gott.

xx

Creep.



Sitter galet mätt och lyssnar på Radiohead. De är så grymma. Let down är min favorit. Lyssna på den och ni behöver inte lyssna på ngt annat någonsin mer.

xx

Baby close your eyes.

God kväll. Hur står det till? Har haft en bra dag. Hade det ytterst trevligt med Hax. Hon gillade verkligen hennes present också. Det var en tavla jag själv har gjort. Sen gick jag och köpte present till baba som fyller år imorgon. Åherregud vad svårt det var. Han önskade sig deo och schampo. Haha! Men det blev bra ändå tror jag. Jag har målat hela sen eftermiddagen på en grej jag tror Eddie ska få. Har inte bestämt mig än.

Nu så står min syster och hennes boyfriend och lagar hamburgare. As najs, är galet hungrig.


xx

You would not do this.

Nu så åker jag iväg för att träffa Hax i gamla stan. Ska bli underbart mysigt.

En fin bild på mig. Så ser jag ut idag.

xx

Heaven forbid.

God morgon! Idag ser vädret okay ut. Har varit uppe i 40 min typ. Jag har trixat och fixat med Hax födelsedagspresent hon ska få idag. Men jag har fortfarande inte slagit in den, den är väldigt stor... Hmm, vad kan det vara? Jag tror alla som känner mig kan gissa men haha! Inte ni andra.

Lyssnar på The Fray. De är jävligt bra.

Gammal fin bild på mig och min syster när vi är i toppform.

xx

One night.


Coldplay

Sommar 09

Eddie hemma på arab kväll hos mig

Dr. S , eF och jag. Bilden tagen i veckan av Nic

"Nu slickar vi på samma glass!" eF


Gravitation is not responsible for people falling in love.
- Albert Einstein

Sov gott nu.

xx

I'm sooked to the skin.

You are the queen of everything. Sorterar mina bilder. Vilken jävla röra. Så om någon timme när jag förhoppningsvis är klar så får ni säkert se någon fin bild. Ha en fortsatt trevlig kväll .

xx

It was only a kiss.

Sitter och steker i soffan med en stel nacke. Onajs. Ska dra och handla typ nu. AHHHHH! Är trött och har ont i huvudet. Måste hitta ett kort till hax!!! PANICATTACK! Haha.

xx

It is impossible to hate you.

Sitter och skriver uppsats. Fett najs! Innan lunch så hade vi en förelsning med Daniel från gamla idol juryn. Fett najs!

See you later.....

xx

You are free.

God morgon. Sitter här i min soffa och förbereder mig för nationella i matte genom att titta på 30stm på youtube. De hade en grym spelning i ryssland 2008 på ngn gala och den är bara helt fantastisk.  Ha! Nörden har uttalat sig. Önska mig lycka till idag på alla prov.

xx

I've lost control.

Hallå, är galet stressad. Har nationella prov i matte imorgon, spanska prov och franska läxa. Till nästa vecka ska två uppsatser in och baba fyller år på söndag. Jag har ingen present än. Åherregud! Dagen idag har varit väldigt vågig. Men det finns väldigt bra och fina inslag. Har suttit i solen med eF Dr. S och Nico med isglass och vanilj cola. Haft en rolig halvtimme med Isak, Hugo, Nino och Dr. S och så hade The girls och jag en trevlig trumstund. Vi gjorde fin musik ett tag innan jag drog och hade matte i två timmar.

Nu så är det Uppsatser som gäller innan jag drar mig.

xx

Here we are at the start.


Man kan tycka vad man vill om hans musik och hans filmer men man måste medge att han är galet snygg på alla sätt och vis.

Sov gott.

xx 


Ensam.

"Tänker jag tillbaka på samlivet som skulle vara uppfostran, så finner jag nu att det endast var en samskola för laster. Att stundligenbehöva se oskönt för den som äger skönhetssinne är tortyr, vilken narrar en att inse sig martyr. Att av hänsyn blunda för orättvisor uppfostrar en hycklare. Att alltjämt, av dessa hänsyn, vänjas undertrycka sin mening gör en feg. Att slutligen för fridens skull ta på sig skuld för saker som man icke begått, fönedrar en omärkligt, så att man en vacker dag dag tror sig vara en usling; att aldrig höra ett uppmuntrans ord, berövar en modet och självkänslan; och att gå och bära följderna av andras fel gör rasande människor och världsordning."

Fortsättning följer....

xx

You sucker.

God dag. Dagen började med lite spanska repition ute i solen och sedan tråkigheter. Men dagen slutade bra. Gick hem med Eddie vid min sida i solen och hade det trevligt med brittisk musik i lurarna. Nu så dricker jag saft och baba förhör mig på spanska. Lite senare kommer jag lägga upp ett citat ur en bok jag läser just nu. Men det blir senare.

xx

Would you kill to save a life?

God morgon, solen skiner. Hurra! Min morgon blev betydligt mycket bättre när jag såg det. Är jätte trött. Är as otaggad för skolan. Varför ska man tvingas sitta ihop med människor som gör en galen en hel dag? Nu så ska jag försöka trycka i mig lite frukost innan jag drar.



xx

The darkness come at dawn.

Lyssnat på lite sweet musik och spelat munspel. Försökt lära mig en visslingsmelodi på munspel men det går inte. Man får inte samma sköna sound. Nu så ska jag duscha och sedan läsa Ensam.

Jag älskar denna bild. Visar August i sin rätta form!

Sov gott mina änglar.

xx

Set sails.

God kväll! Det är så fint väder ute. Titta ut från era fönster och skåda. Galet fint. Haft en okay dag med ett bra slut. Klassen fick reda på att vi ska spela upp Shakespeare på engelskan. Är jätte taggad!


En fin bild på Dr. S och eF i solen idag :)

xx


Too tired to speak my mind.


Har haft en lång dag med händelser jag inte orkar prata om. Vill bara sova nu.

xx

SKOLAAAAA!!

GOD MORGON! Hur mår ni denna morgon då skolan ska börja igen? Jag känner ett lätt illa mående med blodtrycksfall. Riktigt najs. Men nu så bär de av till köket för något som ska kallas föda tror jag.

xx

Won't you guess my name.


jag måste bara säga att jag fulkomligt älskar denna bild.

xx

Jag är tillbaka.

Gudsstjänsten i kyrkan var lång men bra. Efteråt gick vi hem till Johan och åt god mat, skrattade och han öppnade paket. Är nu tillbaka och letar febrilt efter min fixativ spray. Måste ha den till imorgon. PANIK! Ska gå och handla nu med min baba.

see you later.

xx

And away.

Nu så åker jag iväg.

xx

One day we will meet again.

God morgon. Jag har sovit så dåligt. Men nu är det bara att kliva upp och gå in i duschen. Johan konfirmerar sig kl 11 i oskarskyrkan. Satte på 30 stm när jag gick upp för att få upp humöret. Det funkar :) Vi hörs innan jag drar.

 

xx


Will we make a mark?

Idag har jag varit kreativ! Målat och målat. Mona Lisa är nu klar. Väldigt skönt. Dock vet jag inte vad jag tycker om resultatet. Men det är en annan femma. Tänkte stanna hemma ikväll. Är trött och så ska jag upp tidigt för att gå på konfirmation. Ska bli kul.

vi pratar mer sen.

xx

This is all we got.

Hallå! Sitter och lyssnar på lostprophets. Tror jag ska vara lite kreatic.

xx

Scream your heart out.

God morgon. Imorse när jag gick och skulle sova så kom aldrig sömnen. Jag vred och vände mig men nej. Sömnen var långt borta. Så istället låg jag och tänkte på vad min älskade vän Hax ska få i födelsedagspresent. Jag kom på vad men jag säger inget. Hon läser min blogg. Hehe. Nu så sitter jag och lyssnar på svängig pop innan jag ska ta en dusch.

http://www.flickr.com/photos/chicks57/1380978105/

xx


Times like these.

Konserten var grym. Fan vilket band. De är ju helt otroliga. Sitter lite små trött och funderar på om jag ska sova. Snart så. Så ber vi alla till solguden om solsken imorgon. Bra.

xx

Read my mind.

Batman Begins går på femman. Så jävla najs! Och kl 00.00 så är det foo foghters konserte som går på MTV ROCKS från 2008. Vilken kväll. Kan den bli bättre? Tror inte det.


xx

Standing on rooftops.

Hallå! Hur har eran dag varit? Själv så mötte jag upp fina eF och Nic under svampen kl ett och då tog vi oss till Sturekatten. Ett av Sthlms mysigaste ställen enligt mig. Därefter drog vi till söder och shoppade second hand och gled runt. Vi hade jättekul inne på beyond retro där vi testade halva butiken och köpte klänningar så plånboken blev tom. Haha! Sen gick vi till string. Sthlms mest omysiga café. Ingen av oss gillar stället men vi ville sitta ner så vad gör man? Bredvid oss satt Lars Winnerbäck och spelade dam, bara det var värt att sitta där.






eF fick en impuls och ville byta om till balklänning mitt på gatan.

Våran trevliga dag.

xx


Father please, make me more like you.

Kom. Kom hit om de kommer. Skydda mig från dem när de kommer. Vi är så små i denna stora värld och när de kommer så måste du komma och skydda oss. Nätterna är långa och dagarna korta. Vi håller långsamt på att vända oss till dem. Söker efter tröst och de ger oss falska förhoppningar. Tomma ord. Men ingen verkar veta det utom jag. Kom hit nu och låt din kraft slå ner bland oss. Hindra oss från dem. Hindra oss. Innan vi är som dem.


xx


Tiny dancer

Hold me closer tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
you had a busy day today

God morgon.

xx


Landslide.

I took my love and I took it down
I climbed a mountain and I turned around
And I saw my reflection in the snow covered hills
'Til the landslide brought me down

 
Jag är så jävla trött. Alltid ska det vara något. jag hoppas natten för med sig tur till imorgon.

xx

Never gave up.

Var jätte trevligt att träffa Sara för en timme. Ätit middag och gjort armband till mina vänner. Nu så blir det gossip girl och efter det criminal minds.
Gossip girl by netmen.. 

xx

Heaven ain't close in a place like this.

Har precis skrivit en halv teknik uppsats om sopor. Ska nu blåsa håret och göra mig snygg för att träffa fina Sara D.

Bild: Richard Avedon

See you losers later.

xx


The mind is poisoned.

http://www.youtube.com/watch?v=-3hyrkzFRss

Finns det ngt finare?

xx

Stop that.

Träning avklarad. Nu så väntar duschen. En grej jag glömde berätta för er igår var att jag fick en present av min baba. Han hade varit i en antikvariat och hittat Sir Arthur Conan Doyle's Sammlade verk i en bok. Helt fantastiskt. Så jag fick en aldeles underbar present av min baba igår. Och odag så ska jag träffa Sara D på eftermiddagen. Tänkte läsa och plugga innan dess. Låter som en lysande plan tycker jag.

xx


My head told my heart.

God morgon. Lyssnar på Mumford and sons. Ska snart dra till gymmet och fundera på vad jag ska göra denna vackra dag.

Bästa låten för dagen vill jag säga.

xx


Oh sweet heaven when I called to eleven by the time we where thinking of the girl we lost.

Do you giva a toss? Is it worth the cost or will you push them away? wondering why you never sleep , why you can't eat. You said it was a costume party in the cigarette theater.

Sov gott mina vackra små troll.

xx

A rush of blood.

En röd och svullen underläpp. En stark metall smak i munnen. Blod som rinner över haken och ner på halsen. En röd blod rand torkar sakta in på överläppen.


bild:flickr.com

xx

You're killing me.

Sitter med ett so arbete i högsta hugg. Måste få klart det ikväll. Jag har grymt mycket skola att göra på ingen tid alls. Vart tog lovet vägen?

xx

Horses.

Kommit hem från en runda på stan jessie. Gick hela Drottninggatan fram. Sedan drog vi till söder. South of Folkungagatan, Låter så grymt töntigt men det finns bra butiker. Köpte en jätte fin klänning och 3 cd skivor. Min syster köpte en jätte fin antik ram på ngn liten butik med underbara skyltdockor i.

En väldigt god bubblande saft jag drack idag. Fläder är så gott.

xx

Creepy.

Ny duschad och redo att göra mig fin. Min syster ska slå följe med mig idag. Kul att inte gå själv :) Men nu kommer den stora frågan, Vad ska man ha på sig? :o
Hahaha! Det blir jobbigare och jobbigare för var dag som går.

xx


I'm come to summon you away this night.

God förmiddag. Sov länge idag. Satan! Det blev inget inlägg inatt. Blev så sent och jag var trött. Hehe. Men nu så var jag snabb med att skriva en albums lista som jag sedan ska ta till bengans och se vilka av de skivorna jag vill ha de har. Fan att vädret är trist igen :( Man blir lite deppig.


bild: flickr.com


xx

Jesus freaks.

Sitter med mat i magen och lyssnar på Elton John och imitatören David Bowie. Livet flyter på. Har varit på stadsbiblioteket. Lånade lite Strindberg. Ska köpa lite nya cd skivor imorgon och lite second hand shopping också tror jag.
 Ni får en gammal bild av mig. Ska fota lite med min kamera imorgon.

xx

JAAAAAAAAAAAA!

Min dator är typ lagad. Jag har suttit i fyra timmar med min kusin som är datanörd. Han fixade min dator. Vi är inte riktigt klara men den fungerar nu. Ha!

xx

Oh crap.

Sitter nyvaken och sur över byggarbetet som håller på precis utanför. De borrar och borrar. Vad är det för fel? Min laptop har inte börjat fungera igen så jag sitter med en mac. Jag hatar mac. värsta datorn som finns enligt mig. PC är bäst!
xx

I will.

God kväll. Kom hem för ca 2 sekunder sen. Har varit på Bio med En kompis. Vi såg Alice i underlandet. Den var riktigt bra! Om det är ngn som inte har sett den så måste ni gå och göra det. Fantastisk film. Ja, som sagt har mina datorer gått sönder så nu sitter jag med min systers mac som jag hatar. Vi får hoppas att de mår bättre om ngn dag igen.
xx

Wake up.

Hallå! Baby J är tillbaka. Är hemma hos mamma med tjejerna. Ni har ju fått ett antal gästbloggare under natten. Min laptop har fått virus. Min stationära är konstig. Så jag ber om förlåtelse om det kommer bli lite dålig uppdatering den närmaste tiden. Men jag ska göra mitt bästa. Kl halv 7 imorse när Dr. S och Fabulous eF drog ut på promenad somnade Jag och spicy Nic. Jag vet, grymt fail men vi var så trött. Sen när vi vaknade var Dr. S och Fabulous eF inte tillbaka, Självklart ringde vi och då satt dom hemma hos Dr. S och såg på mamma mia, för andra gången den morgonen. Haha! Nu ska vi dra oss härifrån. Jag ska hem till baba och göra om lite i mitt rum. Dr. S ska hem och ladda upp bilderna ifrån igår. Spicy Nic ska sova och Fabulous eF försvann för ett tag sen.

xx

schwarzwaldtårta

Gästbloggare: Dr. S

Det är lite obehagligt, för hela tiden ser jag någon bakom ryggen och varje gång vänder jag mig om och inser gång på gång att det är min spegelbild. Det är som armbågsslickar. Man är mycket väl medveten om att man hur mycket man än drar inte når armbågen med tungan. Det är nog något som vi aldrig kommer lära oss. Någonsin.

Jag är ganska imponerad av att vi endast har typ två liter glass kvar att äta upp. Jag tänker mig soluppgången ute på balkongen. Vi sitter uppradade omringade av tusentals stearinljus som sprider ett flammande ljus omkring oss. Där sitter vi med slevar i högsta hugg. Folket nere på gatan märker av den spänningsfulla stämningen i luften och flockas nedanför oss. De trängs för att nå platsen med den bästa sikten. Startskottet ljuder som en pil genom luften och de deltagande kastar sig mot x-trapaketet. De kastar sig i sådan väldig fart att de flyger förbi glassen och över staketet. Sekunder senare är det rött på gatan. Samtliga inklusive åskådare är döda.
Och glassen blev aldrig uppäten.

dead baby by daisyjellybean.
http://www.flickr.com/photos/daisyjellybean/1864704671/


Vad heter tårtan?

Gästbloggare: Spicy Nic
En tårta vars namn jag inte minns har belåtet slagit sig till ro i min lilla mage. Baby J, Dr S och Fabulous F står i köket och plockar undan resterna av tårtan som jag fortfarande inte minns namnet på. Klockan är 04.20 och min hjärna står lite stilla, vad heter tårtan? Gud så irriterande.. Jag kunde namnet alldeles nyss. Swarskotårta, Swebranttårta, svartentårta? Den var GOD. Snart ska vi kanske gå och lägga oss, om inte ska vi iväg vid 06.00 och köpa pommes frites till frukost. Nu orkar jag inte skriva mer för jag har absolut inget intressant att skriva om, swarsko/swebrant/svarten-tårtan håller inte måttet.    

Tack för mig - Spicy Nic   krr krrr

Sportsbrother.

Gästbloggare: Fabulous eF

En middag med smak av barnmat, ett visst antal Abba låtar, Ett träningspass á la Baby J, Ett gräddkrig utan dess like, ett doppigrytan scenario med ballerinakex, ostkaka med hallon och en halv värdelös äventyrsfilm utan äventyr senare slår Fabulous eF på stort med ett blogginlägg. Snart inser hon dock att reklamen är slut och att hon ska dra sig tillbaka till soffan.

See you later alligator... 


Grool.

Gästbloggare: Dr. S

En skrämmande dimma ligger längs den ödsliga gatan och suddar ut konturerna. 
Den bortsprungna katten selma från vasastan syns inte till. 
Den ensliga tysnaden avbryts av ljud.
Obeskrivligt förskräckliga ljud. 
En gräslig kör bestående på 4 varelsen sjunger abba som om det var det sista de gjorde.
Mystiska inkräktare har nämligen våldgästat lägenheten på gärdet.

Gå för allt i världen inte på just gatan, i just den stadsdelen, just den här natten.
Inget att rekomendera.

YOU/WILL/DIE


Min dator är sönder.

!

Det är som att titta i en spegel.

Jag önskar att jag hade varit ung på 70 talet. Allt verkade så mycket lättare då. Alla mina idoler levde då. Nu är nästan alla döda. Live fast, die young. Det är mottot jag lever efter men sammtidigt ska jag aldrig dö. En udda blandning. Jag ska alltid minnas, alltid vara ung. Aldrig dö men aldrig bli gammal. Jag skall aldrig bli vanlig. Alltid vara mig själv och aldrig lysnna på andra.  

Bilder: Två av mina stora idoler. Båda hjältar. Båda ban brytare. Båda ostoppbara. Båda döda.


The throne of time
Is a kingly thing
From whence you know
We all do begin
And dressed as you are girl
In your fashions of fate
Baby it's too late

Shallow all the actions
Of the children of men
Fogged was their vision
Since the ages began
And lost like a lion
In the canyons of smoke
Girl it's no joke.

xx


I'm gonna paint stars under my eyes just like you.



Bild: Marc bolan.

xx

Kiss my ass?

Ätit påskmiddag. Tappat bort min kamera. Jävligt synd. Men jag berättar istället. Förätt: kalv syla med mosad potatis och dijon senap. Varmrätt: tomatsoppa med chevre och soggy rost bröd(mmmmm). Efterätt: Vaniljglass med choklad kaka. Inte illa va? Haha.

nu så blir det lite film tror jag eller bara random youtube surf.

xx

You can't stand me now.

Tjenare, sitter och lyssnar på The Libertines. Var ute på en liten promenad tidigare med baba och jessie. Köpte fina gamla bilder. Min kära syster förbereder påskmiddagen i väntan på hennes pojkvän. Min påskmiddag kommer bli ytterst intressant. Jag lovar att ni får se bilder.


xx

Let it go.

Ätit frukost, tränat och försöker nu bestämma mig vilket ämne jag ska plugga. Mkt intressant. High school musical 3 går på tv också. Det är  ett jobbigt val, Troy Bolton eller spanska plugg. Haha.
Troy Bolton
Jag tror jag väjer spanska.

xx

Break me down.

Morgon. Sitter och lyssnar på lite 30 stm innan jag drar ner till gymmet. Ha! Har ni hört. Jag ska till gymmet. Det händer inte ofta.

Talk to you later.

xx

Riot.


Remeber, remember the 5th of november. The gunpowder treason an plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot. - V

xx

It hurts.

Sätter på Finding Neverland nu. Den filmen är bar helt fantastisk. jag älskar den filmen.


xx

They built it up.

Ahhhhh. Kom hem från en lång promenad med Johan nyss. Fan  vad jag har ont i fötterna. Sitter ocg lyssnar på top 50 rock låtar som 30 stm håller i. Kan inte bli bättre! Ska och handla lite mer flytande föda efter det. When will this misery end?

xx

Winter Winds.

God dag! Hur har ni det på första dagen på lovet? Själv så är det bra :) Ska träffa Johan om en timme typ. Ska bli kul. Ska även köpa engångskameror idag. Mina har varit slut de senaste tvår veckorna. Frustrerande.


såhär snygg är Johnny Depp i Cry Baby. Han var verkligen skit snygg när han var ung.

xx


God natt.

...

Get it on.

Har precis varit och hyrt film på Casablancas. De stället rekomenderar jag. De har ett bra och brett film sortiment. Jag som är film fantast tycker att det finns allt för få platser som denna. Hyrde cry baby, v för vendetta och painkillers. den sistnämde är en personlig favorit. En komedi om det amerikanska förortssamhället. Riktigt rolig !

Nu så kommer choklad puddingen fram och det blir film festival med mig och min dator.
 


xx


I need you to roar.

Skrivit uppsats med Mirja i två och en halv timme. As jobbigt. Nu svälter jag snart. Fan vad det kommer bli jobbigt med maten de närmaste dagarna. Jag ,svavel-sonja och nico har bestämt att på söndag natt så blir det Risk kväll hemma hos mig på rådmansgatan. As najs. Då borde mina tänder må lite bättre.



xx


Undead Audio.

Hallå, gick hem innan lunch idag. Har så satans ont i mina tänder. Sitter nu och försöker stoppa i mig lite soppa. Aaaahhh! Jag blir galen.

xx

RSS 2.0