De smakade plaströk och sprit i din mun.


found.

Jag har varit så stressad de senaste dagarna. Nu så har jag en sista skolgrej kvar sedan lov. Dock så måste jag plugga under lovet. Så, imorgon åker jag till Vietnam och sedan till Thailand.

Vi ses när vi ses.

xx

I hennes värld finns det rosor.Idag så var jag hos mormor. Imorgon är det Talangjakt. Jag hämtade mitt  pass idag också, jag lyckas fan aldrig bli bra på bild. Jag har inte sovit särskilt mycket de senaste två dygnen. Inatt vid ca 02.00 så gick världens roligaste program Cash Cab. Kolla in det om ni inte gör något bättre vid den tidpunkten. Sjukt värt.

xx

Ta dessa vingar och flyg iväg.
Min helg i bilder sådär. Jag har en så stressad vecka att jag dör. Jaha.

xx

Sen kom julen.Igår åkte vi ut till landet. Nu redigerar jag bilder. ses.

xx

Don't walk away, ask me to stay.God morgon. Idag så åker jag ut  till landet. Vi ska ha lilla julafton, med julmat och hela skiten. Fy fan. Jag gillaar inte högtider. De suger.

xx

Stilla som ett snöfall.

Mina senaste två inlägg handlade om mat. Jag mår så illa. jag har ätit aldeles för mycket ikväll. Och imorgon är det julmat hela dagen. Fan vad bra.

sov gott (jag hade tänkt ge er en bild men så kom jag på att bilden var av en till måltid jag åt efter pizzan. pinsamt).

xx

I can't get over.

Mamma har köpt hummer, jag väljer pizza. Hur har jag sjunkit så lågt? Vad fan har hänt? Aja, nu så sitter jag spyfärdig i soffan och väntar på lite bättre tider.

xx


We came here to fuck.

Min syster kom som en ängel med två avokados hem. Så jävla gott.

Fy fan vad Glee är det sämsta som någonsin har gjorts. Jag ser hällre på Idol och Melodifestivalen. De programet suger så hårt.

xx

Jag vågade aldrig hålla sin hand.Jag tog en roll när du blev sjuk. En roll som krävde hårdare hud.

xx

Turn my headphones up real loud.


moi

Imorgon så är det lilla julafton på landet. I dag har jag en lektion. Sedan ska jag och baba köpa julklappar. Jag saknar Eddie så otroligt mycket att det gör ont. Och inte kommer jag hinna träffa henne förns i januari. Kul. Jag är så trött.

xx

!

ÅHERREGUD!!! JAG GRÅTER HYSTERISKT MEDANS MIN SYSTER FÖRSÖKER LUGNA MIG. JAG SVIMMAR  SNART FÖR JAG HYPER ANDAS. MY CHEMICAL ROMANCE KOMMER TILL SVERIGE I MARS. JAG DÖR! MIN KÄRLEK FÖR DET BANDET KOMMER ALDRIG DÖ. JAG ÄLSKAR INGET BAND ELLER ARTIST LIKA MYCKET. INTE ENS HÅKAN. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

S/C/A/R/E/C/R/O/WFan vad jag är förbannad på hela jävla vuxensammhället. Vuxna människor måste ju ha tappat ungdomsåren. De kommer inte ihåg och de vägrar sätta sig in i någon annans situation. De behandlar en som ett freak om är lite annorlunda än vad de är, om man vill gå sin egen väg så är den fel och enligt dem så kommer man hamna i ränstenen. Jag är så jävla förbannad på alla präktiga fanskap.

xx

Radio, live transmission.Jag kan ha blivit smittad med körtekfeber. Världen går under, helvet. Inte nog med att jag har en inflammerad nerv i foten. Nej, nej. En släng med körtelfeber också. För att vara helt ärlig så vet jag ju inte om jag kommer få körtelfeber men det är en möjlighet. Snälla Nancy, ha inte körtelfeber!!!!

xx

Gravity don't mean too much to me.
Hold your heart into this darkness
Will it ever be the light to shine you out
Or fail and leave you stranded
I ain't gonna be the one left standing
You ain't gonna be the one left standing
We ain't gonna be the ones left standing

                 - My Chemical Romance Bulletproof Heart.

xx

we watch things on VCR.


Typ så sjukt jävla sexigt. Fotografen heter Sam Hessamian. Han är stört bra, Jag önskar att jag en dag kan ta lika vackra bilder som han.

Jag sitter och lyssnar på The xx. Så sjukt bra. Imorgon så ska jag träffa Nancy igen. Och åka till en läkare och så ska jag ge blod.

sov gott.

xx

I'm living the life you wanted.Jävligt bittert kan jag säga. Har haft en av de bästa terminerna dansväg. Jag  kommer sakna min grupp och framförallt min danslärare Mette.

Nu deppar jag ihop.

xx

My god, your killin' me.


Tidigare idag. Nu är jag jävligt trött på detta väder.

Fy farao vad jag är mör. Det har varit en jätte rolig helg. Föreställningarna har gått bra. Nu sitter jag med spänning och väntar på bilder från brudarna. Lyssnar på robyn. Hon är så sjukt bra. Stört.

xx

Du kan inte få paradiset att sluta drömma.Idag så var det premiär av let the sunshine in. Det gick bra. Några små saker blev fel men annars bra. Eller bra, jag har gjort illa foten så jag inte kan gå, jag låg ner som slutpose på en låt, det blev mörkt vi ska ut. En brud från en annan dansgrupp kliver på mig. Med grova skor. På huvudet, högra handen och övre högra armen. Jag mår sådär. Är så jävla förbannad över det. Men jag skiter i om foten gör ont imorgon eller huvudet för den delen. Inget ska fan stoppa mig.

xx

We starve and look at one another.Imorgon är det musikal. Kom precis hem från ljusrepet. Jag ska måla ngt liknande imorgon. Ska bli hysteriskt roligt.

xx

Brinn hjärta, Brinn.


Den är i en fantastiskt himmelsblå spets med krämvit underkläning.

Med en lång vid dansahelanatten kjol.

Och söta små ärmar så man inte känner sig naken fast man ser genom hela den.

Den underbara längden. Kan knappt vänta tills jag kan ha den med bara ben. Den är så skör, så skör och jag antagligen måste lämna in den till en skräddare som får laga hålen men den var värd varje krona. Kostade 629 kronor och självklart så kommer den från beyond retro. Nämnde jag att den är från 40-talet?

xx

Jag dör i processen.

Två nya saker som hamnat i min garderob under de senaste 24 timmarna. Har köpt en underbar klänning oxå men den är för fin så den får ett eget inlägg senare.

xx

Död.

jag hade en lektion på 20 minuter idag. nu ser jag på Mannen som kunde tala med hästar. Men det år ngt cp med blogg.se. Jag kan inte ladda upp bilder. Död.

xx

Förlåt, var det en hemlighet?


Min dator är lite konstig.

Men jag har hämtat mina bilder från fotografiska. Brandon Flowers video till only the young är ganska beroende framkallande. Man vill ha mermermer, lite som att äta mandarin.

xx

Som små dolkar i himlen.

Blogg.se laggar lite.

Jag gick inte till dansen. Är helt slutkörd. Vill ligga i nogons famn och gråta.

xx

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små.Hästar är coola. Jag sitter på mors jobb och pluggar. Det går sådär med tanke på att jag sitter och letar efter fina häst bilder. Ikväll så ska jag dansa. Imorgon tänkte jag hämta ut mina bilder från fotografiska. kul.

xx

RSS 2.0