Jag ser din jagade blick längs horisonten.Jag sitter på mammas kontor och skriver rättskunskap. Det är inte så hysteriskt tråkigt. Jag kommer byta klass nästa termin. Knas. Igår var det afropanik en timme innan jag lyckades lokalisera två stycken. WÄBBKAMMEN på denna dator är inge bra.

Åt min första lissebulle för iår idag. Den var sjukt god men aldrig året om.

xx

Du lämnade rummet med ljuset tänt.Jag är helt slut. Nu ska jag sova. Förhoppningsvis.

xx

We are the ones who make no sound.


Ich.

Vi är de som blev kvar i denna stad. Utan några drömmar kvar. Medans hoppet tynar bort likt ett sandslott i en storm, försvinner jag dit ljuset aldrig når. Men när din röst slutar skälva vid porten dit jag går, vänd om och lämna denna plats så fort det går.

Jag ska gå på Håkan i april.

xx

You bury me.

Man får ju göra något bra av detta jävla väder. Allt är upp och ner just nu.

xx

Den där pojken jag aldrig kände.


hittad.

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns
Att det är långt hem
Snart finns det inga tårar kvar.

xx

She went to school.Jag såg just något as creepy. Mitt album från igår råkade jag döpa till dödelsedagsfest... Whats wrong with me?

xx


Can't you see, I did it all for you.Igår var det lite fest hos mig. Jag hade trevligt. Utom ett olyckligt slut då en av tanterna som druckigt lite för mycket och kallade mig hora. Blir så trött på all dramatik.

xx

It's a cruel town.

Sitter i skolan. Hade sovmorgon till 13.00 och insett nu att jag behövde inte komma. Slösar tid bara.

xx


Vi är de enda kvar i denna stad.


Hittad.

Jag har inte rört min kamera på flera dagar. Det är kaos i hela jävla sverige och jag har gjort sönder mina händer. Sitter just nu och lyssnar på Broder Daniel och drömmer mig bort. Jag föredrar drömmar framför verkligheten nästan alltid. Det behöver inte var fina drömmar, bara de är bättre än det här.

xx

Snapshot_20101124god natt alla människor. Jag har tittat på danskurser till nästa termin nästan hela kvällen. Jag tycker att danscenster verkar bra. De har bra priser om man väljer rätt förstås.

xx

du & jag håller andan och håller händer i språnget.Idag har jag dansat, i måndags dansade jag, imorgon ska jag dansa och på söndag. Sedan så börjar det igen. Jag ligger efter i rättskunskap, historia och svenska. Jag har maxat mitt schema de närmaste dagarna, jag har inte tid att sova. Jag hoppas jag överlever till jul.

xx

Jag finns här om du behöver mig.Jag vill så mycket men har inte tid.

xx

Jag har allt men det finns inget att leva för.


Founddd.

Jag sov inte en blund inatt. Kul. Skolan sög, dock så visade Edvard fin ny musik. Det var ytterst kul. Fick reda på hemska händelser av en vän. Träffade trevliga människor och hade en sång stund med Kicki Danielsson som tema. Hela dagen har jag kämpat mot mensvärk. Känner mig som bilden ovan. Gör så ont att jag vill försvinna ur medvetandet.

xx

November är en mur av våt betong.

"Asså vafan, mobbar man någon är man ju för fan djupt socialt handikappad."

Ett underbart utalande jag hittade på internet. Ha!

Imorgon så börjar skolan igen. #Suck&Stön#
På torsdag kommer min syster hem. Det ska bli kul. På fredag är det kalas och på lördag så ska jag leka städare på natten. Lite mindre kul.

Ligger sjukt mycket efter i skolan men jag kan inte göra ngt åt det. Om bara Svenska-Johan kunde vara i skolan och sluta ignorera mig. BLÄÄÄ.

xx


Girls are turning, Boys are going underground.

xx


Your hair are going through my fingers.

Igår var kul. Brudarna kom och vi satte igång. Blev sjukt kul. Redigerar bilderna nu. Ni får se senare. Jag spårar lite för jag är så trött, Varannan bild rosa,blå, turkos, svart vit. Haha.

Igår kväll åkte jag hem till Daniel. Vi var ett gäng på sex personer. Var väldigt roligt.

xx


The sun hits your eyes and your blind.


Väbbkamm.

F och Nic kommer snart. Det ska bli trevligt att äntligen få denna foto stund som jag så länge har suktat efter.

xx

suddenly johnny gets the feeling he's being surrounded by Horses.

Jag sitter och lyssnar på Patti Smith. Hennes två bästa låter är helt klart Land, Free Money och rock n roll nigger. Satan vad bra de är. Sjukt. Imorgon så är det en liten foto stund med nic och f. Trevligt. Nu så ska jag drömma om 70 talet och sensuella kyssar i rökiga röda rum.

xx


We will grab you.

Paulina och jag spårade till The Runaways.

xx

Violet.

'

Paulina har tonat mitt hår lite lila. Blev väldigt fint. Känner mig som en häxa. Haha!

xx

Do The Hippogriff!


Typ världens coolaste band. The Weird Sisters.

Idag åkte jag och hälsade på mormor. Jag hade gjort en pärlplatta till henne, den var i formen av ett hjärta. Hon har ett fint rum, men hon klagar mest på att hennes hår inte har tvättats på 2 veckor. Haha. Jag tog inte med mig kameran för jag vet att hon inte ville bli fotograferad. Nu ångrar jag mig.

Såg nya Harry Potter filmen med baba ikväll. Den var sjukt bra. De tidigare filmerna har varit sämmre än böckerna med hästlängder men denna film är nästan lika bra som boken, fast vi har ju inte sett slutet än.

xx

We will, We will. I promise.

xx

Vad är det som inte går att reparera?Efter dansen la jag mig i ett varmt bad och åt apelsiner. Var väldigt gott men jag åt så många att jag nu har sår i och utanför munnen. Ajdå. Idag bestämde jag och gurra att vi ska gifta oss. Han blir den perfekta hemmafrun, han går alltid runt och pysslar och blir fly förbannad om man stör i köket när han diskar. Haha, underbart!

Imorgon är det sovmorgon till halv 12. Sweet.

xx

We don't need a lifetime.

xx

I don't like people.Idag är jag hemma.

xx

Sunday's pretty icons.


I wish I was a mearmade with golden flowing hair,
And in the moonlight jump up in the cold air.
But instead I'm sitting in the sand,
Waiting for the waves to reach my hands.

xx

Your hand around my waist.Idag så träffade jag Dr.S. Vi köpte farsdag presenter och en vinylskiva till mig. Jag älskar Write about love. Varenda låt är så jävla bra. Sedan efter Bengans så drog vi oss till söder och satte oss på ett café. Jag hade jätte trevligt. Det här har varit den bästa helgen på jätte länge. Den har varit så fin.

xx

Are you ready Steve?Igår så träffade jag Fanny och Nico. Vi satte oss på Vurma vid hornstull. Hade en ytterst trevlig eftermiddag. På kvällen var det ju självklart Håkan på hovet. Helt stört bra. Får inte fram ngr ord som kan beskriva hur bra konserten var. Man dog och föddes igen.

Idag ska jag träffa Dr. S.

xx

Dom kan dra åt Helvete.Han får min benmärg att skaka, Mina ögon att blöda och mitt hjärta att stanna. Han välter min värld tills den är oigenkännbar. Ingen kan nå mitt innersta som han. Allas vår Håkan.

xx

.

We had a death pact, and I have to keep my end of the bargain. Please bury me next to my baby in my leather jacket, jeans and motorcycle boots. Goodbye..

(Min äckliga kuk dator vill inte sammarbeta, därför får ni inga bilder).

xx

And all the children are insane.

Club 27 seven var inte bra. Se den inte. Dock så var det en helt jävla otroligt fantastisk kille på gitarr. Jag är så kär. Efter första akten sket jag i de andra och tittade bara på honom. Han är mannen i mina drömmar. Tagen direkt ur 70-talet. Den bästa låten de gjorde var dock Rape Me av Nirvana, man fick grava epelepsi anfall men de var värt det. Riktigt jävla coolt.

Nu sitter jag och väntar medans Ben&Jerry smälter och mina foton laddas upp till en tävling. Ska bli  intressant att se hur de går, men jag förväntar mig inget. Blir bäst så.

xx

Kom hem så pratar vi om det.

Jag ligger hemma. Har fått ett bakterie utslag som har bott i mina nerver hela mitt liv. Roligt. Spenderade senaste 2 timmarna på akuten. Nu så trycker jag i mig 800 mg tabletter som är stora som tefat. Varför ska llt skit hända mig? Jag är så otroligt trött på det.

xx

I feel so lost, but what can I do?

Jag har haft den senaste tiden mycket att göra. Har varit otroligt stressad och sovit dåligt. Det är inte en toppen kombination. Jag har kommit på mig själv såhär i efterhand med att jag vid de två senaste gångerna jag duschat tänkt. "Nu så är det nog, det räcker nu. Jag är redo, jag kan dö nu."
Jag har satt mig ned av ren trötthet, vridit på värmen så mycket att min hud brännts. Suttit i fosterställning och har inte orkat resa mig. Nu så får det vara nog men vad ska jag göra?

Middagen var jätte trevlig. Och nu ser jag på en live session med Hurts. Så bra. Imorgon är det skolan igen. Hade prov idag, jag började gråta och insåg hur dålig jag är. Men snart helg. Kommer bli en av de bästa helger på länge. Jag lever för de just nu.

Sov gott.

xx

Släng havet ända bort till horisonten,Tysta ner musiken.

Jag älskar när man går på en gräsmatta då is blandat med snö lagt sig ovanpå.
Haft en jobbig dag så de första jag gjorde när jag kom hem var att trycka i mig tårta. Nu mår  jag väldigt illa.
Ska ut på middag snart också, Helvete.

xx


The sky above us shoots to kill.

Jag kände hur mitt hjärta sjönk till botten av ett hav.
Där ligger det kvar.
Men nu utan mening, utan krav.

xx

Älskling, Vi ska alla en gång dö.Idag fyller jag 16 år. Det har varit en ganska bra dag. Inget att klaga på. Imorse väkte baba mig med sång och presenter. Jag fick en LP-Spelare. Helt jävla stöört!! Jag är så sjukt glad. AHHHH!  Fick även jättefina rosor.

På lördag är det Håkan på Hovet. Jag är så exalterad att jag spricker.

xx

Now I'm ready to start.

Idag så har jag gjort en fin framtidsstege med min speciallärare. Haft matte prov hela eftermiddagen men det gick ganska bra. Såg precis Brandon Flowers video till låten Only The Young. Är nog en av de bästa videorna jag ågonsin sett. Var sjukt bra.

xx

Hans blick bränner märken i min själ.


En fin bild på min kusin.

Imorgon börjar skolan. Suger ganska så hårt.

xx

The Bitch Is Back In Town.


Jag är tillbaka till verkligheten. Barcelona var jättekul. Men nu så är man tillbaka i helvetet. Men, på onsdag fyller jag år. Inte särskilt specielt egentligen. Men resten av världen tycker tydligen det.

Ikväll så ska jag och baba kolla Toy Story och äta.

xx

RSS 2.0