Stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från.Dagen började med att jag blev tömd på blod på hemmet. Trevligt. Gick upp en och en halv timme tidigare bara för de. Inte lika trevligt.

Efter skolan åkte jag hem till mormor. Vi drack kaffe i rosa fina kaffe koppar och åt kakor på blåa och vita assieter. Jag skrev hennes bankgiro och vi pratade om de förskräkliga husen som byggs framför hennes. Hon har de mest fantastiska föremål som en mormor ska ha. Saker som datera tidigare än 1900-talet. Jag skulle vilja bo som hon gör.

Åt middag ute med mamma och skrev sedan en jurudik uppgift. Ska egentligen ringa Gustaf men jag är för trött. Han får förlåta mig och så ringer jag imorgon istället.

sov så gott.

xx

There is no reason to cry.

Idag så har jag varit superduper stressad missade bara ett av min tiotusen möten. Får ringa dit imorgon och be om en ny tid. Shoppade ikväll lite roliga saker. Ett par skinbyxor och två koftor mer exakt. Imorgon är oxå en stressig dag. När kommr det sluta? Jag orkar inte med mer av all denna stress.

Men, jag måste få säga att jag har världens bästa baba. Han fixar allt.  Det finns ingen som gör så mycket för mig. Och nu så ska jag få gå och lära mig hur man framkallar bilder. (!)

Sov sött.

xx

Play dead.Idag har jag varit med Kristofer och träffat trevliga människor. Imorgon är en lång dag med bara möten. Veckan som gått har nog varit den längsta på länge. Trodde den aldrig skulle ta slut. Måste sova hos någon på lördag.

xx

My old friends don't know me know.xx

I have been living in a city with no children in.


En så väldans vacker bild. Om man ändå var så vacker.

Ibland så blir jag nästan lite stirrig av hur lika jag och Kristofer tänker. Hax sa en gång att vi är läskigt lika. Det är värt att fundera på.

xx

In the garden where we planted a tree.


Tider man saknar, önskar lite att jag kunde åka tillbaka men samtidigt inte. Bättre tider är påväg. Köpte vouge och elle idag. Är sjukt galet exalterad. Men nu är jag på landet. Suger så hårt att jag dör lite inuti.

xx

Flyr från ursäkter in i din dröm.


img:Moi

Igår så dansade jag jazz. Var väldigt roligt. Idag var det talang möte. Gick in på M!s blogg och såg en väldigt fin överskrift. Jag blev glad.

xx

When it's raining.Idag var vi i skogen, de började regna och vi flydde in till stan. Jag och Paulina drog till string och åt lunch. Gick lite i affärer och jag köpte en teckning från en konstutställning.  Jag har inget emot regn. Jag föredrar regn framför sol. Har lyssnat på synth pop och legat på den mjuka rosa filten i någon timme nu.

xx

I just wanna be loved.

Jag lyssnar på Arcade Fire och gömmer mig från tid och rum. Jag bryr mig inte längre.

xx

På slottet satte man sig i ett hörn och sket.

Idag har jag köpt nya kläder och en ny väska. Den är orange. Ikväll var vi hos babas bror och familj. Vi har väldigt roligt tillsammans. Kalla oss elaka men kvällen slutade framför datorn tittandes på youtube, "Fat people falling" Hysteriskt roligt. Skrattade så vi skrek. Man märker att vi är familj. Vi har samma humor.

xx

.

Vi har blivit med hund! Fast bara över helgen :( Alla som känner mig bra vet att jag föredrar djur framför människor. Just nu ligger en söt liten Spencer mellan mig och baba i soffan.

WÄBBKAMM

xx

Jag har fått nog, Nu säger jag upp mig.
Bild(er):baba.

Igår var det inspark. Jag såg ut såhär. Den var tråkig. Allt suger ganska hårt just nu.

xx

Broken hearts with pieces of apple.God dag gott folk. Idag så sov jag länge. Var uppe allt för sent igår. Men när jag äntligen hade tagit mig ur sängen och hoppat i kläder gick baba och jag ut för en till liten rúnda på staden. Vi gick till WEEKDAY. Enda butiken vi inte lyckades ta  igår.  Där hittade jag två koftor och ett par skin/bomull byxor. Väldigt fina. Sedan ville baba till bengans och köpa lite mer skivor. Så nu har jag bytt Arcade Fire mot Brandon Flowers.

xx

I'm trying to open up your eyes.Det lite mer avskalade. Alla bilder tagna av mig. Min vän Hax som modell.

xx

!

Jag är så jävla förbannad. Det är inte min kväll. DET VORE TOPPEN OM MIN MOBIL KUNDE KOMMA TILLBAKA TILL LIV. DET VORE OCKSÅ TOPPEN OM HAX VILLE MEDDELA MIG PÅ NÅGOT SÄTT OM VILKA BILDER JAG FÅR LÄGGA UPP NÄTET.

xx

I'm searching for the soul in you.

Mina nya skor och min nya päls jacka. ÅHHHH. Jag är så kär. Sitter med Arcade Fire på högsta volum på sterion. Skivan the suburb är väldans bra. Snart kommer mer bilder på Hax upp men måste få tag på henne först.

xx


everytime you close your eyes.Idag så fotade jag Hax. Vi hade väldigt roligt. Nu lyssnar jag på Arcade Fire. En fortsättning kommer imorgon. Men jag orkar inte mer nu.

xx

Det slår en i ansiktet som en stekpanna.


My boy.

xx

Cut out your heart and smile when you do it.

Jag är ju för fantastisk. Ett ord som Paulina använder flitigt. Jag gillar det. Träffade Eddie ikväll. Vi gick på söder, köpte kaffe och satte oss i vitan. Väldigt trevligt sedan gick vi därifrån till humlan. Sedan skjildes vi åt. Vilken underbar människa det är. Jag älskar henne så mycket.

Igår så tog jag fram en av mina många sago böcker. Jag började läsa, och läsa, och läsa. Jag avslutade kvällen med skönheten och odjuret. Äkta kärlek. Varför finns inte det. Jag önskar att livet var lite mer som i sagor.

sov gott.

xx

Just another lonley sunday.Idag så har jag varit i helvetet och så har jag varit lite estet. Imorgon ska jag träffa eddie och köpa nya skivor. Ska åka till alperna v.9. AS TAGG!!

xx

It's okay, let the tears roll.

De kom krypande vid gryningen, En stadigt ihållande kännsla av orohet. Men min överabetade hjärna som inte har fått en vilas stund på hela natten orkade inte koppla ihop. I ett hopplöst försök att sova vänder jag mig och kryper ihop till en boll. Det är som att en alarm klocka sätts igång av mina handlingar. Jag börjar sakta förstå vad som händer med min trött kropp. Min hjärna börjar komma ur den dvala den befunnit sig i. Jag lyfter huvudet och tittar på klockan. 05:00. Ingen somn på hela natten. Jag lägger mig på rygg och min kropp tar en rugby tackling.

Smärtan är olidlig. Inte magen, inte huvudet, inte bröstet utan ryggen. Ryggen gör så ont att jag önskar mig bort från denna planet. Jag trycker i mig verktabletter med hjälp av min mor. Virar filtar omkring mig och ber att det ska gå över.

Men här sitter jag nu, Smärtan avtar med hjälp av tabletter. Det enda som jag blir riktigt glad nuförtiden av har baba förbjudit mig att göra. Dansa. Ingen dans för mig denna vecka. Jävla skit.

xx


Keep your head up love.


Min favorit flicka.

Idag sprang mor min tjejmilen. GOGOGO! Sedan satt jag vid min käreste tills jag var tvungen att springa till min sånglektion. Det vore trevligt om min älskare Eddie ringde. Kanske ville sluta lite tidigare på dagarna för att vara med mig.

Imorgon är det älgen 08:00. Fy Fan.

xx

Baby do you know what thats worth?

Idag har det varit en bra dag. Sov ganska länge. Städade och sedan vid halv sex så gick jag för att möta upp några nyfunna klasskamrater. Väldigt roligt. Vi gick och köpte pizza, Sedan satt vi i mitt vardagsrum. Pratade och lyssnade på musik. Det var länge sedan som jag skrattade så mycket.

Tittade väldigt mycket på olika Travis Wall koregrafier(?) idag. Han är helt fantastisk. Hur han förmedlar sina kännslor till steg som förvandlas till den mest kännslosamma dans är otroligt. Jag sitter med ett tryck över bröstet ena sekunden och sedan så rinner tårar ner för kinden. Man vill bara ha mer.

Sov gott.

xx

Jag gräver ner dig i min grav.Idag åkte min syster till spanien. Imorgon så är det middag hemma hos mig för klassen. Ikväll så gick mamma och jag på stadsteatern. Såg den ovan. Lite för ung för den. Fattade inte politik skämten. Sedan gick vi till Winebar och åt. Väldigt gott må jag säga.

xx

RSS 2.0