Jag hoppas vi ses där.

Idag har jag målat lite.

xx

101

http://www.youtube.com/watch?v=dU9hrd35Dsg

xx

My mind is open now.

God morgon.

xx

and I must be the happiest girl in the world.And I got some bad motherfuckers to deal with

and they came for me to tonight.

And I’m losing myself to a terrible mess that’s impossible to fight.

And the nightmares came over me again

                   - billie the vision & the dancers, nightmares

xx


Det är lite spännande faktiskt.

Idag så har jag köpt en ny kofta med blommor på och ett par manchester byxor. Stavas de så? Har ätit middag med baba och en av hans flickvänner, nu planerade jag på att se en film och äta lite chips.

xx

Väldigt långt bort.


Found.

Jag satt uppe halva natten och tittade på film. och nu på morgonen så kände min familj att de ville väcka mig av någon otroligt korkad idée. Så jag är as förbannad på allt just nu. Jag hatar skolan, jag vill hoppa av. men min mamma skulle döda mig.

xx

You are just sooo happy.jag tänkte att en dagens var i sin ordning. Den första någonsin om jag inte tar fel.

xx

Du vet att vi klarar oss bra.

Jag är så fruktansvärt trött. Har tagit mig igenom de två senaste dagarna med värktabletter. Jag kan inte äta. Det gör så fruktansvärt ont i min mun.

xx

Thats just me raping you.

Jag lovar, det finns bara döda rosor hemma hos denna flicka, jag har sett det med mina egna ögon.

xx

I'll call you at seven.Det kommer bli mycket svart vitt framöver tror jag. jag känner inte för färg.

xx

I am very excited.

blä

xx

och jag hoppas att du ser mig nu.Lite av vad jag gjort idag. Jag låg i sängen halva dagen och lekte med min kamera. Jag kan den mycket bättre nu. nu ska jag sova.

xx

kjrweödcihbg.

Det var kul at träffa eddie idag. Jag har saknat henne något otroligt. Ikväll ¨så har jag inte gjort ngt specielt. Jag har städat mitt rum och tecknat lite. Imorgon så flyttar jag till baba.

xx

Cause you wanna live forever in the lights you make.
moi

Min dag har varit upp och ner. Jag har fått reda på att en nära vän har haft en crush på mig väldigt länge, alla har vetat om det utom jag. Tydligen var det väldigt öppet men ändå så missade jag det totalt. kul.

Imorgon så ska jag träffa Eddie och då blir allt lite bättre hoppas jag. Och efter att ätit denna sak ovanför så vill jag bara kräkas vid varje andetag.

xx

Until my heart explodes.Jag var glad men sedan fick jag ett samtal som förstörde min dag. Jävla helvet.

xx

I was standing on the shoreline.

shit vilken fokus det var på mina armar på bilderna under. whats my problem?

xx


There are worse things I could do.Idag så åt jag lunch med baba på Melanders. Sedan gick jag runt på söder och tittade i butiker. Dessa plagg ovanför köpte jag idag. Hittade även en jätte fin Acne jacka och en svindyr kofta. Men då fick vara kvar i affären tills vidare.

xx

I fell hard, and now I can't get up.


Sam Hessamian

Jag hatar allt just nu. Jag ska bli överviktig, hoppa av gymnasiet, flytta till en håla i norrland, gifta mig, skaffa fem äckliga barn, skaffa hund, skaffa katt, lukta piss och aldrig någonsin känna efter igen.

xx

Please sir, don't you walk away.Jag hittade undangömda fina saker från förr i en låda på landet. Skolan var tråkig men jag träffade kompisar efter. Det var kul. Nu måååste jag duscha.

xx

No hero in her skies.Jag får inte dansa. Vet inte när jag får börja igen. En miljon kännslor och tankar snurrar i mig. Jag är helt tom.

xx

(nångång när du) krossas.

Jag hade tråkigt. Så jag målade mig i ansiktet och fotade samtidigt. Jag har en jättebra historia lärare. Jag tycker om honom. Nu så sitter jag och lyssnar på Håkan och luktar svett. Jag borde verkligen duscha, men jag vet inte om jag orkar. Imorgon så kommer jag träffa Sally igen. Det ska bli kul att kasta boll med henne.

xx

Och jag hoppas att du kan se mig nu.

Eftersom min mormor har flyttat till mindre så ska mycket bort. Då är det fint att allt passar mig perfekt. Som de här tre fina blusarna och väskan.

xx

Solitude is bliss.Min tröst.

xx


But in all honesty, It is not meant to be.Jag var hos mormor ikväll. Vi åt middag och satte upp tavlor.
Idag var jag i skolan, jag ska inte ens börja. Hoppas morgondagen blir bättre.

xx

I got jesus on my necklace.

Jag är sjuk. Öken. Baba var tvungen att hämta mig hos skolsyster. Suck. Första dagen i ny klass och jag är med på en lektion då vi ser film. Ialla fall. Baba gjorde mig te och syltsmackor medans vi tittade på MTV Rocks. Ska antagligen till London på påsklovet. Kul!  Jag Älskar London.

xx

I do not consider myself a person of dogma,Jag är färdig. Gick upp tidigt och drog till mormor. Har flyttat grejer hela dagen och sprungit runt som en höna. imorgon börjar skolan.

xx


With a smile on your face, then do it again.Lite av vad jag gjort på lovet. Tog inte med mig min systemkamera utan fotade med min systers kamera och engångskameror.

xx

Böcker fyllde av poesi och annat skit.Jag sitter och redigerar bilder. Hade även tänkt ta en liten runda på stan sen. Paulina(sänd från gud) berättade den roliga nyheten att vi börjar på tisdag. Tack! Jag är ganska lost.

xx

She put her fist through the window pane.


webcam..

Jag såg the Tourist idag. Den var stört bra. Jag tyckte jätte mycket om den. I thailand köpte jag 32 nya filmer. Filmkväll någon? Nu så är det Lou Reed på 2. Jag tycker väldigt mycket om Lou Reed. Han trollbinder en med sin musik. På måndag börjar skolan och imorgon flyttar jag till mamma.

Jag har fått L.A. Woman original vinyl. Stört sweet.

xx

I wanna be your dog.


 -Moi

Det är fan snö överallt. Jag hatar snö. Jag hatar vintern. Fy fan för vinter.

xx

RSS 2.0