Bästa svängen, Hökarängen?Hejdå. Nu hörs vi inte på en vecka. Åker tidigt tidigt till alperna imorgon. Vi  ses när vi ses.

xx

Now I'm done.

Jag har köpt en ny blus idag. Den är fin. Jag hatar rea och lönehelg. Båda suger.

xx

I'm moving past the feeling again.


Post Secret

Jag lyssnar på Arcade Fire och ska snart till bokhandeln sådär.

xx

Can you pay my bills?Idag hos mormor lagade jag och min syster lunch. Sedan fick vi träffa den mycket omtalade David. Han såg lite ut som en uuuber svensson, kalleskaviar emil i lönneberga 10 år senare kille. Kul!

xx

Far, far away. I'll meet you on the other side.Idag så var det blodprov igen. Nu så sitter jag och redigerar(fint ord för att "gå igenom") bilderna jag tog under dagen. På söndag åker jag till alperna. YES!

xx

Musik för folk som inte kan bete sig som folk.Idag så chillar jag galet. Ehhhhh. Snart så drar jag och Jessie till mormor för lunch sedan tänkte jag läsa i en undangömd hörna.

xx

Att vara där.nu avnjuter jag denne extremt goda smörgås.

xx

I swear I can be better.Kom hem från en kina lunch med mamma för en stund sedan, nu sitter jag och lyssnar på Suicide Girl med B&S och samlar styrka så jag snart kan börja plugga.

xx

I find myself attached to this railroad track.Jag är så fruktansvärt trött. Jag är sur och förbannad på hela jävla samhället. Jag orkar inte med den här skiten längre. Vem faan bryr sig?

xx

There is one life, and its beautifulNu ska jag plugga.

xx

I would do anything to make you smile.Band of Horses var sjukt naaajs.

xx

Darkness come soon.Min lördag. jag gick på isen, sedan grillade vi på stranden.

Qx galan var i lördags, jag tittade. Var för underbart. Haha, ibland önskar man ju att man var homo bara för att.

Nu flippar baba.

xx

Snart finns det inga tårar kvar.

Titta vad jag hittade när jag kom hem. AS TAGGAD!!!!!

Jag sitter i mitt rum för första gången på år. Det är ett ganska trevligt rum. Jag har planerat att spemdera mer tid här framöver. Nu så ska jag titta igenom bilderna jag tog i helgen medans kent spelas.

xx

never see your face.

Det har blivit kallare om nätterna nu, vinden viner starkare och drar med sig en klar höst längtan. Mina  steg förlängs och jag längtar till min varma säng. Jag börjar ångra att jag inte gick hem tidigare.
Benen bär mig från gamla stan och genom gula gången mot slussen. Röster och steg börjar höras bakom mig. Antagligen några eftersläntrare från en fest. 
Jag fortsätter att gå och snart är gänget alldeles bakom mig. Först nu hör jag att de tilltalar mig. Obehag slår rot och rösterna börjar låta allt aggressivare. Mina tankar rusar.
 ”Din lilla horunge, är du döv?!”
Jag stammar fram att jag bara vill hem, att snälla, låt mig bara få gå.

xx


It's really to late to wake you.

Jag är på landet. Har sovigt för lite eftersom detta ljus väkte mig. Naajs. Det här suger. Jag vill hem.

xx

Vi är väldigt tydliga.Idag var jag hos mormor. Vi hade det trevligt som vanligt.

xx


slå det, suckers.Jag fungerar inte riktigt som jag ska. Idag kl 11.30 satte jag mig ner med Marta och vi skulle skriva historia prov. Eftersom vi är lite konstiga så får vi sitta hos vår speciallärare annelie. Det "lilla" provet tog 5 h. Jag kan inte tänka jag gick från skolan kl 5. Det är helt tomt. Nu sitter jag och apatiskt stirrar på skärmen för att se vad som ska hända. Vi har tappat det TOTALT.

xx

There is a pretty little place called space.Popcorn är naajs.

xx

But I'm a cheerleader.

Jag är så dålig. Fy fan.

xx

It's a brothel but thats okay.Ni får visst se. Igår köpte jag denna fina tröja. Jag älskar den. färgerna, indianen med utsträckta armar och hästen. finfint. Nu så ska jag plugga historia, jag har prov på torsdga. Det suuger.

xx

Som om jag hade något bättre för mig.

Idag så är det allahjärtans. Baba köpte denna jättefina ros till mig. Jag har även varit och shoppat lite. Fast det får ni inte se. Nu sitter jag i mjukiskläder och äter kaka. Livet är väl najs.

xx

Jag visste från den stunden att hon skulle dra ner mig.Jag är så trött på all skit. Orkar inte ta mer. Jag har nått min gräns. Jag vill inte såra någon men nu ser det ut att komma till de. Man har ingen annan att skylla än sig själv.

xx

Snälla, En dag till.

Ikväll så var det Familjemiddag här på gärdet. Det var trevligt. Oscar och Jessica kunde inte komma men det var okay ändå. Roberto visade mig sin tatuering och jag dog lite smått sådär. Vill nu tatuera mig mer än någonsin.

xx

I wont ever be your cornerstone.

En väldigt bra kväll. Vi gjorde egen glass fast den blev jätte äcklig så jag sprang till hemköp och köpte riktig istället. Jag hittade en väldigt fin ljusslinga som jag lekte med. eF blev väldigt tagen av ostmaskinen och Jenifer hade gjort egen Müsli. vi  Åt så vi nästan kräktes för att sedan äta lite till. Det var längesen som jag skrattade så mycket. Sjukt.

xx

I wanna be you, you, you.


Paulina.

Ikväll är det middag hos fina Paulina. Vi är ett litet gäng brudar som ska äta och snacka skit medans vi lyssnar på den fantastiska spellistan jag precis gjorde. Ett litet problem är att jag vet ej vad jag ska ha på mig.

xx

That odd and unfaithful night.

Fint ljus idag när jag vaknade. Nu ska jag plugga. BLÄÄÄ.

xx

Your famous blue raincoat was torn at the shoulders.Hon gör mig så förbannad. Jag hade tänkt gå och lägga mig, lugnt. Har haft en kväll som tillfredställer. Men jag blir fullkomligt galen, jag kommer inte somna lycklig som tanken var. Jävla äckel. Fy fan.

xx

Hey girl, take a walk on the wilde side.Asso, hata blogg.se

min skola suger. Fast det är inget nytt. Idag så har jag köpte dessa fIIIIna sakerna övan. Bläää. Hata detta piss väder. Igår var jag på 44n och tittade på lite band sådär. Det var kul. Hata lets dance.

xx

I wonder how long it will take me.ÅHERREGUD JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR! 30STM SKA TILL P&L. JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR.

Egocentriske jag ovanför. Kände att solglasögon och en orange boa var i sin ordning ikväll. eF, Känner du igen din vän?

JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR! MITT LIV ÄR SÅ FANTASTISKT.

xx


aaaaaaaaaaaaaaJag har legat och skedat med en hund hela natten. Finns det något mer att säga?

xx

I'm soo tired of this shit.
http://rodeo.net/tattoologist/

Jag vill så gärna tatuera mig. ÅHHHHHH. Men det får vänta ett litetlitetlitet tag till. Nu så är jag hemma med sally och hon är så sjuuukt orolig. As jobbigt. Hmmm. Jag är as trött. Svär.

xx


Mycket för pengarn. Det är rusta de.

Sally ska bo hos mig ett tag. Köket var ett helvete när jag kom hem. Det är de fortfarande. Heee.

xx

This is the place where she cut her wrists.Jag har varit i badet en stor del av kvällen. Nu sitter jag och lyssnar på Cyndi Lauper och Annie Lennox. De är naajs. Sov gott.

xx

As we danced to the rock minuet.Tre bilder från Barcelona. Kul.

Idag träffade jag en gammal klasskompis av ren slump. Hon är numera en han. Jag blev lite ställd. När vi var små så lekte vi med dockor hemma hos henne. Förlåt jag menar honom. Han var trevlig. Det kändes som om han fortfarande var det.

xx

N.05

Idag har jag läst lite. Nu så åker jag för att träffa lite kompisar sådär. vi ses.

xx

Stop, I'm busy.Idag så vaknade jag 1½ timme tidigare än vad jag behövde. BLÄÄÄÄ

xx

Lalala, snälla säg det igen.

När Jag blir grå
När Jag faller
Orkar Du för 2?
När idag blir igår
Kommer Du att älska mig ändå?

Kent är braaaaa.

xx


I could stay home every night.


fffound

Asso, alla får barn. Jag gillar inte barn. Varför kan folk inte skaffa hund elr katt istället? Mycket trevligare.

Idag så har jag köpt en ny baddräkt eftersom jag ska bli värsta simmaren nu. Träffade hax och satt och underhöll henne när hon jobbade. Jag har min vecka uubber planerad men de är kul.

Såg min hair musikal på dvd, vi sög inte, var bara dåliga. haaha

xx

Fight against your will power.
Idag så har jag köpt en ny hatt.

xx

Whats the story morning glory?

Katter är fina.

xx

engångskamera är kul.

Lite fina bilder.

xx

Jag vill så gärna tro.Nu är det frukost.

xx

Jag höjer ett glas.Jag blev så full av skratt.

xx

Hur kan du vara så iskall ren och klar?

Jag har glömt hur fint det känns att lyssna på Kent. Jag vet att ni möjligtvis kan börja tröttna på mina svart/vita bilder men tro mig när jag säger att jag försöker fota i färg men inget tar sig bra.

xx

Give me the night, the moon and the stars.

Det är HEEEELG!

xx

öiuohca.

Idag när jag var inne på pralinhuset så sa flickan bakom disken att jag passade väldigt bra i tandställning.
Jag blev hysteriskt glad.

xx

blablabla.Jag har börjat dricka super duper mycket cola. Det är fan inte bra.

xx

Det är priset man får betala.

He. Jag kunde inte motstå hallonfärgen. Jag sitter och äter hallon/gräddglass, tittar på gossip girl och ironiskt nog önskar jag att jag är smalare. Haha.

xx

I came a long where to get here.Jag har suttit och stirrat in i en del glödlampor hemma så nu ser jag inte säskilt bra. Men jag fortsätter med svart vitt. Det är så fint, lite som arcade fire.

xx

RSS 2.0