Don't cry tonight baby.

God morgon. Jag sitter med Dr. S i sängen med mig. Vi har aldeles precis ätit frukost. Igår var det jätte trevligt. Vi kom till vitan kl 8 och satt en timme och väntade på Nino innan han kom inrullande. Då så började vi grilla. Och vi insåg snabbt att vi hade sjukt mycket mat. Hehe. Vi ökade avsevärt i antal ganska snabbt och helt plötsligt var vi 20 istället för 5. Ipod spelare drogs fram och The Beatles började spela.

Men en efter en lämnade oss så att tillslut var vi bara 5 igen. Men vi hade då bytt ut Nino mot Alex och sofia mot Esse. Men vi var ett glatt gäng som satt kvar i vitan nästan ensamma. Det var bara en samling LSD påverkade människor lite längre ner. De anslöt sig till oss med deras bergsprängare som sprutade ut bubbel pop. Jag började dansa som en galning. Det var helt fantastiskt.

Sedan ville Esse bada men vi tyckte inte att Londonviadukten var en så bra idé. Så vi gick en sväng och hamnade i Gamla stan. I Mårten något gränden. Den smalaste i hela Europa. Där satte vi oss med potatissallad och vatten. Väldigt mysigt. Eddie började spela musik och vi andra pratade om stora världsliga problem. Sedan kom en tysk fotograf och började prata sedan en råtta. Råttan var inte lika välkommen som Tysken så vi skrek då. Jag och Dr. S kände att sömnen höll på att komma över oss så vi satte oss i en taxi hem. Men inte innan vi fick se Alex bakgård. Den var liten som en skrubb och man såg knappt himmlen. Haha.


Nino.


Sofia.


Esse och Malou.


Björn och Oscar.


Alexander.






Alexander, Dr. S, Eddie och Esse.


Eddie.


Vi åt potatissallad med bankkort. Esse.


Gården.


Solen stiger. Eddie, Esse och Dr. S.

xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0